Ελεύθερος Τύπος
SPORTS

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Pao Alive!

Newsroom eleftherostypos.gr

Τους τρόπους ενίσχυσης για έναν αυτάρκη Παναθηναϊκό παρουσίασε σήμερα ο ιδιοκτήτης του τμήματος μπάσκετ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Μόλις σε δυο-τρεις ημέρες από τότε που έγινε η πρώτη συνέντευξη Τύπου του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ έχουν συγκεντρωθεί αρκετά χρήματα χωρίς να έχουν κινητοποιηθεί ακόμη τα «μεγάλα πορτοφόλια».

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Ο στόχος δεν είναι τα 20 εκ, τα χρήματα αυτά είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι ο… ουρανός, τα 30εκ. τα 50εκ. ευρώ για να μπορέσει ο σύλλογος να μεγαλουργήσει ξανά».

«Πρώιμο τώρα να μιλήσουμε με Αλαφούζο, πρώτα να πάρουμε τις δεσμεύσεις από την Πολιτεία και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους».

«Εάν τηρηθούν όλα αυτά που μου υποσχέθηκαν ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Μπακογιάννης τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

«Το μπάτζετ στο ποδόσφαιρο είναι μικρό αλλά η δουλειά που κάνουν ο κύριος Δώνης και ο κύριος Νταμπίζας είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά».

Εκτός από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση της πλατφόρμας του Pao Alive από τον επιχειρησιακό διευθυντή του Ερασιτέχνη, Νίκο Καπνουλά. Μετά το βίντεο του πρότζεκτ με κεντρικό μήνυμα ᾽᾽Κρατάμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας, στηρίζουμε την προσπάθεια᾽᾽, ο Καπνουλάς αναφέρθηκε στα πιο σημαντικά κομμάτια του σάιτ.

Αναλυτικά:

*Στην κορυφή της σελίδας υπάρχει ο μετρητής με το ποσό που έχει μαζευτεί, καθώς οι εμπνευστές της προσπάθειας έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο την διαφάνεια στο πρότζεκτ.

*Οι τρόποι καταβολής χρημάτων είναι οι εξής:

-Online μέσω της σελίδας

-Μέσω e banking

-Στους τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς(Eurobank, Alpha, Πειραιώς και Εθνική)

-Υπάρχει δυνατότητα για έξι άτοκες δόσεις με ποσό από 100 ευρώ και πάνω.

-Στην Θύρα 10 της Λεωφόρου καθημερινά και στις μπουτίκ της ΚΑΕ στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ημέρα των αγώνων.

-Ο καθένας μπορεί να συνδράμει όσες φορές θέλει, δεν υπάρχει περιορισμός.

*Στην σελίδα φαίνονται τα ονόματα των υποστηρικτών αλλά και το ποσό που έχουν βάλει. Μάλιστα οι υποστηρικτές με 50.000 ευρώ και πάνω θα έχουν ξεχωριστή αναφορά στο νέο γήπεδο.

*Από Σεπτέμβριο θα γίνουν νέες κινήσεις με επίκεντρο την Περιφέρεια και τους Έλληνες του εξωτερικού.

*Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν ούτε κουπόνια αλλά ούτε και αποδείξεις υπέρ του εγχειρήματος. Ο Μάρκουλας το έκανε γνωστό για να μην την… πατήσει ο κόσμος με επιτήδειους που πάντα κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτές τις περιπτώσεις.

Προτεινόμενα για εσάς

Αυτό το γράμμα που πήρε ο Γιαννακόπουλος για το Pao Alive δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

Μιχάλης Μάρδας

Σουηδία γίναμε: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε 8 ευρώ κατάθεση-δωρεά στο «PAO Alive»

Ανδρέας Ντίνης