ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
SPORTS

Τι ειπώθηκε στη σημερινή συνάντηση Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό

Newsroom eleftherostypos.gr

Αισιόδοξος ότι το πρότζεκτ του Βοτανικού θα υλοποιηθεί και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αποκτήσει το δικό του γήπεδο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στάθηκε στην εξαιρετική διάθεση που έδειξε ο Δήμαρχος Αθηναίων σημειώνοντας ότι έτσι θα προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του εγχειρήματος.

Από την πλευρά του ο νέος δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη θετική του διάθεση προς το έργο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι πρέπει να κρατηθεί χαμηλά η μπάλα, ωστόσο ανέλαβε και τις δικές του ευθύνες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε αντιπάλους μόνο τους εαυτούς μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Διαπιστώθηκε η κοινή διάθεση να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.

Την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το kick-off από την πλευρά του Δήμου και την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε τι νομοθετικές ρυθμίσεις θα γίνουν, τι συντελεστές δόμησης, το πράσινο, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, επειδή υπάρχουν πάρα πολλά βήματα και θα πρέπει να κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και να το προσπερνάμε.

Από τη στιγμή που υπάρχει κοινή διάθεση από τον Παναθηναϊκό, τον Δήμο και την Κυβέρνηση να προχωρήσει αυτό το έργο είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.

Όσον αφορά στον νέο Δήμαρχο, πάντα ήταν θετικός και σήμερα ήταν περισσότερο θετικός και τον ευχαριστούμε για αυτό».

Η δήλωση Μπακογιάννη:

«Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό έργο. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη λειτουργία της ομάδας. Συμφωνήσαμε ότι θα συνεδριάσει η ομάδα εργασίας. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα, αν μου επιτρέπεται η αθλητική έκφραση. Το θετικό είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Μπορούμε να το προχωρήσουμε με διάφορους τρόπους, είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας».

Προτεινόμενα για εσάς

Μπακογιάννης για Μπεκατώρου: Μηδενική ανοχή στην κακοποίηση

Evanthia Karra

Τι είπε ο Μπακογιάννης για δόσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών, επαναλειτουργία σχολείων και εμβόλια

Μιχάλης Μάρδας

Βοτανικός: Οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο προϋπολογισμός των έργων [πίνακας]

Δημήτρης Ντόγκας

Βοτανικός: Ο προϋπολογισμός για την «Διπλή Ανάπλαση» [πίνακας]

Δημήτρης Ντόγκας

Μπακογιάννης: Θα αξιοποιηθεί στις γειτονιές ο εξοπλισμός του Μεγάλου Περίπατου

Evanthia Karra

Μπακογιάννης: Πολύ καλή διάθεση ο Γιαννακόπουλος, προσωπικά είμαι αισιόδοξος

Ανδρέας Ντίνης

Μπακογιάννης: Στόχος μας η Αθήνα εκτός από ιδανικό τουριστικό προορισμό, να αποτελέσει κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας για επενδύσεις

Μιχάλης Μάρδας

Ο Μπακογιάννης θύμισε τι έλεγε ο Τσίπρας για την Διπλή Ανάπλαση

Μιχάλης Μάρδας

Βοτανικός: Οι προτάσεις του Δήμου Αθηναίων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την χωροθέτηση του γηπέδου μπάσκετ

Δημήτρης Ντόγκας