Ελεύθερος Τύπος
SPORTS

Πουλήθηκε η Φιορεντίνα!

Συναγερμός στη Φιορεντίνα: Νέα έξι κρούσματα του κορωνοϊού

Newsroom eleftherostypos.gr

Η οικογένεια Ντέλα Βάλε ήρθε σε συμφωνία με την ιταλοαμερικανική εταιρία Mediacom του Ρόκο Κομίσο για την πώληση της Φιορεντίνα έναντι του ποσού των 135 εκατ. ευρώ!

Αλλάζει χέρια η Φιορεντίνα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε σημερινό δημοσίευμα οι New York Times, η οικογένεια Ντέλα Βάλε έφτασε σε συμφωνία με τον Ιταλοαμερικανό δισεκατομμυριούχο, Ρόκο Κομίσο για την αγορά των «βιόλα» έναντι του ποσού των 135 εκατ. ευρώ!

Ο Κομίσο διαθέτει την Mediacom η οποία αναλαμβάνει την επικοινωνία και σχεδιάζει στρατηγικές ανάπτυξης άλλων εταιριών ενώ ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης και της New York Cosmos.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν μέσω της εταιρίας JP Morgan με την οικογένεια Ντέλα Βάλε να ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την Φιορεντίνα από την στιγμή που τα έχει σπάσει με τον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις θα γίνουν από Δευτέρα όταν και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με τον Κομίσο να μην είναι άγνωστος στο ιταλικό ποδοσφαιρικό κοινό, αφού είχε προσπαθήσει να αγοράσει την Μίλαν χωρίς όμως επιτυχία.

Πηγή: Gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Βόμβα στους «Βιόλα» με Αστόρι: Μονοετής φυλάκιση στον πρώην ιατρικό σύμβουλο της Φιορεντίνα

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ανείπωτη τραγωδία στην Ιταλία: Σκοτώθηκε 8χρονος γιος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή πέφτοντας από το μπαλκόνι

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Συναγερμός στη Φιορεντίνα: Νέα έξι κρούσματα του κορωνοϊού

Οριστικό: Πωλείται η Φιορεντίνα έναντι 170 εκατ. ευρώ