Ελεύθερος Τύπος
SPORTS

Κλήρωση κυπέλλου με άλλον «αέρα» στην Λιθουανία [βίντεο]

Κλήρωση κυπέλλου με άλλον «αέρα» στην Λιθουανία [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Tην Πέμπτη (18/4) ήταν προγραμματισμένη η κλήρωση για το κύπελλο Λιθουανίας. Συνήθως η διαδικασία δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στους φιλάθλους της χώρας. Δεν υπάρχει τόσο έντονο ενδιαφέρον. Στην προσπάθειά τους οι άνθρωποι της ομοσπονδίας να αλλάξουν τα δεδομένα, σκέφτηκαν κάτι που θα μαγνήτιζε την προσοχή.

Πλάι στον κύριο που έκανε την παρουσίαση, προφανώς στέλεχος της λιθουανικής ομοσπονδίας, τοποθετήθηκε ένα νεαρό κορίτσι, που φορούσε ένα λευκό t-shirt, σηκωμένο για να φαίνεται η κοιλιά της, αλλά και ένα κολλητό μαύρο σορτς.

Ακολούθως μπήκε σε μια γυάλα και κρατώντας στα χέρια της τα χαρτάκια, πάνω στα οποία αναγράφονταν οι ομάδες, άρχισε να χορεύει. Μέσα στη γυάλα είχε τοποθετηθεί ειδικό μηχάνημα για να υπάρχει αέρας, ώστε τα χαρτάκια να φεύγουν από τα χέρια της και να τα… κυνηγά.

Όποιο… ανακτούσε, το κολλούσε πάνω στη γυάλα για να βγει η πρώτη ομάδα και εν συνεχεία το ζευγάρι της με την ίδια διαδικασία. Προκειμένου να μην “ξανατραβά” το ίδιο χαρτάκι, όποιο έπαιρνε στα χέρια, το έβαζε μέσα σε ένα τσαντάκι μέσης.

Για να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η κλήρωση, η κάμερα τραβούσε την σέξι κοπέλα από κάτω. Δείτε την απίθανη σκέψη των ανθρώπων της λιθουανικής ομοσπονδίας:

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Θετικοί στον κορονοϊό 20 στρατιώτες του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία

Kon

Οι χώρες της Βαλτικής επαναπατρίζουν τους πολίτες τους με σκάφη και τρένα

Kon

Απαγορεύτηκε η λειτουργία σε 9 ρωσόφωνα κανάλια στη Λιθουανία

Δημήτρης Κατσάκος

Ρεκόρ ζέστης με θερμοκρασίες σε πρωτόγνωρα για τον Ιούνιο επίπεδα στην Λιθουανία

Ανδρέας Ντίνης