ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ηλίας Μπόγδανος για το νέο τραγούδι των Inco

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο αγαπημένος performer και frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco, Ηλίας Μπόγδανος, μας μιλάει για το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε , μας ενημερώνει για τα μελλοντικά πλάνα του και μας περιγράφει τις διεξόδους του τις μέρες της καραντίνας.

Συνέντευξη στην Αγγελική Δελαγραμμάτικα

Πως περνάς την καραντίνα;

Κοιμάμαι (βασικό γιατί μου λείπει), Γυμνάζομαι καθημερινά, γράφω μουσική, σκέφτομαι.
Μίλησε μας για το νέο κομμάτι των Inco…
Λέγεται «κι ας μην είσαι εδώ», το έχω γράψει εγώ (στίχους, μουσική) και κυκλοφόρησε μόλις από την Cobalt Music. Είναι το αγαπημένο μου από αυτά που έχω γράψει μέχρι στιγμής και ελπίζω να το αγαπήσει ο κόσμος, όσο εγώ.
Τι σου λείπει περισσότερο;
Πιο πολύ μου λείπουν οι ζωντανές εμφανίσεις. Ήταν η καθημερινότητα μου αν σκεφτείς ότι είχαμε 2-3 live την εβδομάδα. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει όταν ξαναβρεθούμε στη σκηνή.
Τι θα σου μείνει από την καραντίνα;
Ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και οτι πρέπει να ζούμε κάθε στιγμή στο μέγιστο, γιατί ποτε δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το αύριο.
Θα ήθελες να ξαναρχίσει το your face sounds familiar; Σου λείπει; Πως ήταν σαν εμπειρία; Με τα παιδιά είχατε δεθεί;
Η αλήθεια είναι ότι το your face sounds familiar κόπηκε κάπως άδοξα και ναι μου λείπει πολύ. Πέρναγα φανταστικά στις πρόβες, ήταν η καθημερινότητα μου για αρκετό καιρό. Τα παιδιά ήταν ολα ένα και ένα και είχαμε δεθεί πολύ. Θεωρώ ότι αν συνεχιζόταν θα έβγαινε πολύ γέλιο γιατί όσο πέρναγε ο καιρός η χημεία ήταν μοναδική! Φυσικά και θα ήθελα να ξαναρχίσει, θα το έκανα με πολύ χαρά και είμαι σίγουρος ότι και ολα τα παιδιά έχουν παρόμοια γνώμη!
Αν είχαμε το ελεύθερο, πώς θα πέρναγες μια μέρα σου από τα παλιά;

Θα ξεκίναγα με γυμναστήριο, θα συνέχιζα με πρωινό σε ένα όμορφο brunchαδικο με μεγάλη παρέα και όλοι κολλητά. Στην συνέχεια θα ήθελα να έχω soundcheck για το live που θα είχα το βράδυ. Θα τελείωνα το τσεκ και θα πήγαινα για φαγητό με τα παιδιά απ την μπάντα μου τους INCO. Μετά θα γύρναγα στο μαγαζί που θα έρχονταν σιγά σιγά ο κόσμος και θα καθόμουν μαζί τους μέχρι να βγω στη σκηνή. Θα χόρευα, θα έπινα και θα το ζούσα όπως δεν μπορούμε σήμερα. Στην συνεχεια θα δίναμε το 100% μας πάνω στη σκηνή (κατά προτίμηση του rock n roll) για κάνα 3ωρο μέχρι να κλείσει το μαγαζί. Θα έκλεινα με φαγητό, «βρώμικο» με μεγάλη παρέα, συζητώντας περί ανέμων μέχρι το πρωί. Ωραία το έχτισα. Τώρα επιστροφή στην πραγματικότητα, προσοχή για την υγεία μας και θετική σκέψη για επιστροφή στα παλιά το συντομότερο!

Δείτε το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού των Inco εδώ:

Προτεινόμενα για εσάς

Survivor- Μεγάλη ανατροπή: Μπαίνουν Χοψονίδου και Μπόγδανος

Ανδρέας Ντίνης

Η προστατευτική μάσκα ως… fashion statement

Kon

Ο κόσμος της Χαράς Μούσχου

Kon