Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναστέλλει τη λειτουργία της η DiDi Music – Έρχεται το τέλος του Rockwave;

Αναστέλλει τη λειτουργία της η DiDi Music - Τελειώνει το Rockwave;

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι από τις φορές που η φράση «κεραυνός εν αιθρία» έχει απόλυτη εφαρμογή και δεν είναι καθόλου υπερβολή. Μπορεί η DiDi Music να ήταν ένα όνομα για τους περισσότερους μουσικόφιλους, αλλά το Rockwave, το μεγάλο της τέκνο, ήταν ένας μεγάλος δεσμός που προσέφερε πολλές ωραίες αναμνήσεις.

Η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε χθες το πρωί για την «ξεκούραση» της εταιρείας για ένα διάστημα, προκάλεσε έναν δυσοίωνο συνειρμό στους περισσότερους. «Και με το Rockwave τι θα γίνει;» αναρωτιόμαστε όλοι μας για ένα μουσικό φεστιβάλ που κυριάρχησε στο συναυλιακό καλοκαίρι της χώρας την τελευταία 20ετία.

Η Νανά Τριάντου, συνιδρύτρια της DiDi Music και υπεύθυνη για το booking των καλλιτεχνών που βρέθηκαν στη σκηνή του Terra Vibe και άλλων χώρων από το 1996, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την εταιρεία και τη συνακόλουθη παύση εργασιών της. Ο Νίκος Λώρης, πνευματικός ιδιοκτήτης του Rockwave, έμεινε πίσω και προς το παρόν δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση ως προς το φεστιβάλ.

Εκείνο που ανησυχεί περισσότερο είναι ότι σε σχέση με άλλες χρονιές δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση ονομάτων για το φεστιβάλ. Άρα είναι πολύ πιθανό να πάρει άδεια φέτος το καλοκαίρι. Χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα επανέλθει. Ο κ. Λώρης προς το παρόν έχει το Piraeus 117 Academy και τα live που γίνονται εκεί, ενώ η Νανά Τριάντου μαζί με τον Κώστα Θελούρα, διευθυντή παραγωγής της DiDi Music, και αρκετούς ακόμα υπαλλήλους, θα ξεκινήσουν ένα νέο φεστιβάλ.

Το Athens Rocks θα σηκώσει αυλαία το καλοκαίρι με τους Slayer headliners και τους Dropkick Murphys και Bullet my Valentine να συμπληρώνουν προς το παρόν το line up.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Άρση μέτρων: Οι επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές έως τις 17 Μαΐου – Αναλυτικά οι ΚΑΔ

Tinad

Κορωνοϊός: Κλειστά δικαστήρια μέχρι τις 15 Μαΐου – Τι αναφέρει η ΚΥΑ

Tinad

ΕΛΣΤΑΤ: Σε αναστολή λειτουργίας με κρατική εντολή 205.984 επιχειρήσεις με πάνω από 1 εκατ. εργαζόμενους

Ανδρέας Ντίνης

Ανεστάλη η λειτουργία τριών λαϊκών αγορών για 10 ημέρες

Ανδρέας Ντίνης

Κορωνοϊός: Παρατείνεται το «λουκέτο» στα καταστήματα – Αναλυτικά η λίστα

Tinad

Κορωνοϊός: Παρατείνεται μέχρι τις 10 Απριλίου η αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων

Tinad

Κορωνοϊός: Αναστέλλεται η λειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ μέχρι τις 31 Μαρτίου

Tinad

Rockwave 2020: Οι Deep Purple headliners στην πιο hard rock ημέρα του φεστιβάλ

Στέργιος Πουλερές