Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης σε μια ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία!

Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μετά την κυκλοφορία του διπλού digital album “Ζωντανή ηχογράφηση – Θέατρο Ερωφίλη”, του νέου τραγουδιού “Αντέχω” και εν αναμονή του ολοκληρωμένου του album, επιστρέφει στις δυτικές συνοικίες της Αττικής, για να εμφανιστεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου σε έναν αγαπημένο του χώρο, τη μουσική σκηνή “Δυτική όχθη”, στο Περιστέρι.

Ο Μιχάλης πήρε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του, εναλλακτικό τρόπο.
Τόλμησε να τραγουδήσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά, φωνή του, και να παίζει το λαούτο με τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί στο παρελθόν ποτέ ξανά.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.

Μαζί του θα εμφανιστεί και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, όπου θα παρουσιάσει με τη σειρά του ενα μέρος απο τα καινούργια του τραγούδια. Θα εχουμε επίσης την ευκαιρία να τους απολαύσουμε μαζί επι σκηνής και στο νέο τραγούδι που ηχογράφησαν πρόσφατα, με τίτλο “Ποιο ειναι το χρώμα που αγαπάς”.

‘Ωρα έναρξης: 22:30

Γενική Είσοδος: 10€

Πληροφορίες&Τηλ. Κρατήσεων: 210 5780040 | 6931 374346

Δυτική Όχθη, Χαρ.Τρικούπη&Κύπρου(Πλατεία Μπουρναζίου), Περιστέρι
Παραγωγή: Δυτική Όχθη&Notebook | www.facebook.com/dytikhoxthh & www.facebook.com/notebookgroup

Μιχάλης Τζουγανάκης | 25/11 [Δυτική Όχθη]