Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Έλλη Πασπαλά στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ένα ξεχωριστό μελωδικό αφιέρωμα στην Αθήνα με τίτλο «I Love Athens» παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον Κήπο του Μεγάρου η Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra. Σημείο αναφοράς της βραδιάς, το ομότιτλο τραγούδι της αγαπημένης ερμηνεύτριας, η οποία εμπνεύστηκε τον τίτλο «I Love Athens», παραφράζοντας τη διάσημη επιτυχία «I Love Paris» του Κόουλ Πόρτερ. Το τραγούδι ενορχηστρώθηκε από τον Ντέιβιντ Λυντς, ηχογραφήθηκε από την Underground Youth Orchestra (UYO), έγινε βίντεο κλιπ και αποτελεί το σύνθημα της καλοκαιρινής περιοδείας της Έλλης Πασπαλά σε όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα της συναυλίας στον Κήπο είναι μια περιήγηση στις μουσικές του κόσμου με αφορμή την Αθήνα και περιλαμβάνει γνωστές μελωδίες –τραγούδια αλλά και ορχηστρικά– ελλήνων και ξένων συνθετών: του Νικόλα Πιοβάνι, του Ράντυ Νιούμαν, του Άστορ Πιατσόλλα, του Κόουλ Πόρτερ, του Νίνο Ρότα, του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη κ.ά.
Την Έλλη Πασπαλά πλαισιώνουν οι νεαροί τραγουδιστές Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νανά Περάκη, Δήμητρα Σελεμίδου και Απόστολος Κίτσος. Σολίστ, ο Νίκος Χατζηελευθερίου (κιθάρα). Την UYO διευθύνει ο Κώστας Ηλιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει και την ενορχήστρωση των κομματιών.
Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί στον Κήπο του Μεγάρου «Ι Love Athens»! Γιατί όσο περισσότερο τραγουδάμε, τόσο περισσότερους λόγους ανακαλύπτουμε για να αγαπάμε την πόλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες
210 72 82 333
www.megaron.gr

Φωτογραφία θέματος: Παντελής Κονσολάκης,