ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντέδρασε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας στην επίσκεψη Καμμένου στο Αγαθονήσι: Κάνει σόου, δεν θα υποκύψουμε

Την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι δεν την είδε με καλό μάτι ο Τούρκος υπουργός Αμυνας.

Ο Φικρί Ισίκ δήλωσε πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας κάνει σόου και η Τουρκία δεν πρόκειται «να υποκύψει έναντι τετελεσμένων».

«Κάνει επίδειξη ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για εσωτερική κατανάλωση κάνουν όλα αυτά. Δεν θα γίνουμε όργανο των δικών τους σόου. Το γνωρίζουν όλοι και πρωτίστως ο Έλληνας υπουργός ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να υποκύψει έναντι τετελεσμένων» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Αμυνας.

Παράλληλα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι παρακολουθούνται από κοντά «τα πάντα και με μεγάλη προσοχή» ενώ «διεξάγονται οι απαραίτητες συνομιλίες με τις αρμόδιες αρχές».

Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος είχε επισκεφθεί τα δύο νησιά προκειμένου να ευχηθεί σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, οπλίτες και εθνοφύλακες. Τον υπουργό Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από το Φυλάκιο του Αγαθονησίου, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το δήμαρχο Αγαθονησίου, τον διοικητή του Φυλακίου, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη.

Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού να είναι ένα μήνυμα ελπίδας για όλη την Ελλάδα, για τους πολίτες μας, αλλά και για εκείνους που σε τέτοιες ημέρες γιορτής φυλάνε Θερμοπύλες στο Αιγαίο, στον Έβρο, στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, σε κάθε εσχατιά της Ελλάδας.

Θέλω να ευχηθώ σε εκείνους και τις οικογένειές τους υγεία, δύναμη και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ελληνικού λαού, γιατί πράγματι αυτές τις ημέρες είναι δύσκολα να κάνεις το καθήκον σου, αλλά το κάνουν με πολύ υψηλό ηθικό, με επαγγελματισμό, με αγάπη για την πατρίδα. Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή δύναμη. Εύχομαι η ανάσταση της πατρίδας μας να έρθει πολύ γρήγορα».

Προτεινόμενα για εσάς

Αποζημίωση 50.000 ευρώ θα καταβάλει ο Καμμένος στον Αντρίκο Παπανδρέου για τα CDS

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

20.000 ευρώ καλείται να δώσει ο Πάνος Καμμένος στον Γιάννη Κουρτάκη

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Στην αντεπίθεση ο Καμμένος: «Καρφώνει» τον Δημήτρη Καμμένο για το «κύκλωμα» που έπιασε η ΕΥΠ

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Καμμένος: Αύριο θα μάθει όλη η Ελλάδα την αλήθεια με αποδείξεις

Το γαρ πολύ της… απώλειας

Kon

Πολιτικός σεισμός για την αποκάλυψη του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

ΝΔ: Αποκαλύπτεται το παρακράτος Καμμένου επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ο Καμμένος απαντά στον Τσελίκ: Προβληματική είναι η Τουρκία

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Στο DNA τους ο πολακισμός

Kon