Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Ανέκδοτο τα περί συνωμοσίας κατά της κυβέρνησης

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αναλώνεται στην εσωτερική διαπραγμάτευση έχοντας αποδεχθεί το μνημόνιο 3 plus και το 4ο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, αρκεί τα μέτρα να αφορούν στην περίοδο της επόμενης κυβέρνησης.

Το 2017 είναι επανάληψη του 2015, επανέλαβε και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση με αυτή την κυβέρνηση η οικονομία να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Και να κλείσει η αξιολόγηση θα ανοίξει ξανά λόγω αδυναμίας εφαρμογής, προσέθεσε. Στο πλαίσιο αυτό, διατύπωσε και τη διαφωνία του με τη γραμμή της ΝΔ που ζητά να κλείσει η αξιολόγηση λέγοντας ότι θα εφαρμόσει τη συμφωνία στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους.

Τι πρέπει να κάνει η αντιπολίτευση συνολικά, ρωτήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Δε μπορεί η χώρα να πορευτεί από το 2018 με τη συμφωνία Τσίπρα- Καμμένου» τόνισε, «θα έπρεπε η αντιπολίτευση να διεκδικεί τη συμμετοχή στις διαπραγματεύσεις».

Με αυτή τη θέση μίλησε για μία ακόμη φορά για κυβερνητική συνεργασία στην οποία θα κληθεί να συμμετάσχει και ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 13% της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για την άρση μέτρων και η δημοφιλία των υπουργών

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Παγιδευμένος στο αδιέξοδο της εξεταστικής ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Από τη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Kon

Αυτοκαταστροφή ο «Μπάλλος του ΣΥΡΙΖΑ»…

Kon

Ο «εθνικός στόχος»

Kon

Ο Καραμανλής και η απόγνωση του Τσίπρα

Kon

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε την έκπληξη: Κριτική και για την ελληνοαμερικανική συμφωνία

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εξεταστική για τη VOX POP και «ΣΙΑ»…

Kon

Είναι σοβαροί;

Kon