Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση Τσίπρα για τον Δεκαπενταύγουστο!

Και άλλη γκάφα: Ο Καρανίκας βιάστηκε και έκανε τον... Αρακά, Αρκά!

Newsroom eleftherostypos.gr

Συνεχίζεται ο κακός χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

Αιχμηρή και εμφανώς ενοχλημένη από τις αναρτήσεις του κ. Καρανίκα εμφανίστηκε και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ακαδημαϊκός, Φωτεινή Βάκη, σχολιάζοντας πως:

«Αν δηλαδή δεν με εκφράζει η ανάρτηση του Α. Τσίπρα είμαι “αμόρφωτη, κομπλεξική μηδενίστρια” ή κάποιο “θηλαστικό του ΣΥΡΙΖΑ” και αν δεν συντάσσομαι με εθνικισμούς είμαι μια “αριστερίζουσα εκκρεμότητα”; Κατά τ’ άλλα “μελό” άρσεις των μανιχαϊσμών και διαλεκτικές -sic- υπερβάσεις αντιθέτων, όπως Αριστερά και θρησκευτική πίστη πλημμυρίζουν το διαδίκτυο προς επίρρωσιν της περίφημης ανάρτησης αλλά η δημόσια έκφραση μιας άλλης άποψης είναι για κάποιους υπονόμευση, διάσπαση, εμφύλιος, κοκ. Με την ευχή και την ελπίδα να μάθουμε πάλι να “κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά” σας καλημερίζω άπαντες και άπασες».

[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]

Φράσεις όπως «αντικοινωνικός αθεΐσμός», «αμόρφωτος και κομπλεξικός μηδενισμός», «θα τις/τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ» που χρησιμοποίησε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκαλέσει οργή στους συντρόφους του ορισμένοι εκ των οποίων άνοιξαν διάλογο με τον Νίκο Καρανίκα.

«Η ανάρτηση ήταν αστεία, όχι ο κόσμος που διαμαρτυρήθηκε. Καλά για την αστειότητα αυτής της ανάρτησης δεν το συζητώ» έγραψε μια σύντροφος του κ. Καρανίκα ο οποίος απάντησε οργισμένος με εκφράσεις όπως «θηλαστικό αμόρφωτο» και «σαχλαμάρες».

 

Προτεινόμενα για εσάς

ΝΔ: Θα διαψεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι διαπραγματευόταν αμυντική συμφωνία με ΗΠΑ με τους ίδιους όρους

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τσίπρας: Προσυνεδριακές διαδικασίες και καμπάνιες για να «σκεπάσει» το ΚΙΝ.ΑΛ.

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Πάιατ: Ενδεχόμενο βάσεων και σε άλλα νησιά από ΗΠΑ – Εκπλήσσομαι από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

ΥΠΠΟΑ: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Ακρόπολη από την καταιγίδα “Μπάλος”

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Διά γυμνού οφθαλμού, χωρίς χρήση VAR

Kon

Οικονόμου για Τσίπρα: «Μιλούσε για πολλή ώρα αλλά δεν κατάφερε να βρει κάτι να πει»

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Άρχισε τα ίδια ο Τσίπρας: «Θα δούμε» είπε, αν πουν όχι οι Γάλλοι στην επαναδιαπραγμάτευση – Τι είπε για πανδημία, δημοσκοπήσεις και ακρίβεια

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ φοβίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Kon

Το «παράδοξο» του ΓΑΠ, οι «αλλαγές» και ο φόβος της διάσπασης

Kon