Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ντέρμπι στα… χαρτιά – Τι δείχνει το crash test υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ με αυτούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Υπουργικό συμβούλιο: Γκάζι στις μεταρρυθμίσεις με 26 νομοσχέδια έως τον Ιούλιο

Newsroom eleftherostypos.gr

Ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα παρουσιάζονται στη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion Poll για την αξιολόγηση του Κυβερνητικού έργου ανά τομέα και των υπουργών της Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, που συμπληρώνει ένα χρόνο μετά τις τελευταίες εκλογές.

Πολύ υψηλές βαθμολογίες συγκεντρώνουν η Πολιτική στα θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και στα θέματα Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας που συμπληρώνουν την πεντάδα με ποσοστά 59.6% και 55.5% αντίστοιχα.

δημοσκόπηση opinion poll

Στην αξιολόγηση της απόδοσης, του έργου, αλλά και της συνολικής παρουσίας των Υπουργών στις δύο πρώτες θέσεις εμφανίζονται οι Βασίλης Κικίλιας και ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 58.4% και 55.5% αντίστοιχα.

Οι Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Πιερρακάκης και Μιχάλης Χρυσοχοίδης συγκεντρώνουν και οι τρεις ποσοστό εκτίμησης 54%.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Κ. Χατζηδάκης που ανεβαίνει τέσσερις θέσεις και είναι πια έκτος με 51.5% , ο Χ. Σταικούρας με 50% , ο Άδωνις Γεωργιάδης με 45.5%, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με 45% και η Νίκη Κεραμέως με 45%

δημοσκοπηση

Στη σύγκριση των Υπουργών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους Υπουργούς του τελευταίου Κυβερνητικού σχήματος της Κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα μεγάλες παρουσιάζονται οι διαφορές στην περίπτωση σύγκρισης Τάκη Θεοδωρικάκου – Α. Χαρίτση με 56.5% έναντι 17.5% που οδηγεί σε μια διαφορά προτίμησης 39%.

Ακολουθεί ο Β. Κικίλιας έναντι Α. Ξανθού με 56.5% έναντι 21.5% δηλαδή διαφορά 38.5%, ο Κ. Πιερρακάκης έναντι Ν. Παππά με 56% έναντι 18% δηλαδή διαφορά 38%, ο Μ.Χρυσοχοίδης έναντι της Ο. Γεροβασίλη με 55.5% έναντι 20.5% δηλαδή διαφορά 35%, ο Ν. Δένδιας έναντι του Γ. Κατρούγκαλου με 55% έναντι 22% δηλαδή διαφορά 33%, ο Κωστής Χατζηδάκης έναντι του Γ. Σταθάκη με 53.5% έναντι 23.5% δηλαδή διαφορά 30% και ο Χ. Σταικούρας έναντι του Ε. Τσακαλώτου με 55% έναντι 22% δηλαδή διαφορά και πάλι 30%.

dimoskop 7 7 2

δημοσκοπηση

δημοσκοπηση

δημοσκοπηση

δημοσκοπηση

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Διαφορά-ρεκόρ 24% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι υπουργοί προελαύνουν

Μιχάλης Μάρδας

Νέα δημοσκόπηση Opinion Poll: Κυριαρχία Μητσοτάκη, προβάδισμα 20,2% για ΝΔ, αγωνία για κορωνοϊό, οικονομία

Μιχάλης Μάρδας

Εθνική ομοψυχία, ικανοποίηση για κυβέρνηση

Kon

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 17 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές λένε οι πολίτες

admin

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ικανοποίηση για Μητσοτάκη-ΝΔ, ανησυχία για το προσφυγικό

Μιχάλης Μάρδας

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Αισιοδοξία και θετική υποδοχή στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης

Ανδρέας Ντίνης