Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισόλογα από τον ΣΥΡΙΖΑ και άδειασμα από τον Μπαλάφα για τον Παπαδημούλη

Ο Τσίπρας «μάλωσε» τον Παπαδημούλη για τις αριστερές πολυκατοικίες αλλά δεν δέχθηκε την παραίτησή του!

Newsroom eleftherostypos.gr

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες προκειμένου να ακουστεί ένα επίσημο σχόλιο από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση της εκμίσθωσης διαμερισμάτων σε πρόσφυγες και μετανάστες μέσω ΜΚΟ από τον κ. Παπαδημούλη.

Η αντίδραση ήρθε από τον κ. Χαρίτση ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι: «ο κ. Παπαδημούλης, ένας άνθρωπος με μακρά πολιτική διαδρομή, με τη δήλωσή του έδωσε πλήρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και ξεκαθάρισε πως ό,τι έχει πράξει έχει γίνει με απόλυτη διαφάνεια» και στη συνέχεια κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία: «οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλούν είναι τα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ που σύμφωνα με τα Πόθεν Έσχες χρωστάνε υπέρογκα ποσά στις τράπεζες. Αλλά ούτε το ίδιο κόμμα της ΝΔ που «κατάφερε» το 2019 να αυξήσει το δανεισμό του κατά 30 εκ. ευρώ, τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες και οι επιχειρηματίες δεν έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό».

Από εκεί και πέρα σαφείς αποστάσεις έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Κλήθηκε να πάρει θέση για για το συγκεκριμένο θέμα και απ΄ντησε αρχικά αρχικά ότι «ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε κάποιες αγορές. Έκανε κάτι παράνομο;» αλλά οταν ρωτήθηκε  αν ο ίδιος θα έκανε το ίδιο, κράτησε αποστάσεις απαντώντας κατηγορηματικά και μονολεκτικά «Όχι».

Προτεινόμενα για εσάς

Πάιατ: Ενδεχόμενο βάσεων και σε άλλα νησιά από ΗΠΑ – Εκπλήσσομαι από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

ΥΠΠΟΑ: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Ακρόπολη από την καταιγίδα “Μπάλος”

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Διά γυμνού οφθαλμού, χωρίς χρήση VAR

Kon

Άρχισε τα ίδια ο Τσίπρας: «Θα δούμε» είπε, αν πουν όχι οι Γάλλοι στην επαναδιαπραγμάτευση – Τι είπε για πανδημία, δημοσκοπήσεις και ακρίβεια

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ φοβίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Kon

Οικονόμου: Διπλή εξεταστική αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρήσει να «δραπετεύσει»

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ευδαίμων αμνησία (ΙΙ)…

Kon

Το πέταγμα της πεταλούδας στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Kon

Με το βλέμμα στραμμένο στο ΚΙΝ.ΑΛ. ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελεύθερος Τύπος Newsroom