Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι ώρες είναι κρίσιμες, να μείνουμε σπίτι»: Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό

Διαδοχικές συναντήσεις Μητσοτάκη με πολιτικούς αρχηγούς - Στην ατζέντα τα ελληνοτουρκικά

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σπίτι τους λόγω του κορωνοϊού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε ένα από τα video της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», όπου πέρα από τις συμβουλές στις ευπαθείς ομάδες, δίνονται κι άλλες σε εκείνους που δεν ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

«Αν δεν ανήκετε στις ευπαθείς και έχετε συμπτώματα, μην προσέλθετε σε νοσοκομεία για να εξεταστείτε, υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της νόσου σε ευπαθείς ομάδες , κινδυνεύετε να εκτεθείτε και οι ίδιοι στον κορονοϊό» και φυσικά «κρατάμε αποστάσεις, αποφεύγουμε ταξίδια και μετακινήσεις. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, όσο περισσότερο απομονωθούμε τόσο μειώνουμε τη διασπορά του κορονοϊού»

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα: Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τεστ για κορωνοϊό

Την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τεστ για κορωνοϊό έκανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τεστ καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και το τεστ είναι αρνητικό και είναι καλά στην υγεία του όπως και η οικογένειά του.

Επίσης, είπε ότι σε τεστ υποβλήθηκαν και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου και είναι επίσης αρνητικά.

Ειδικότερα η κ. Πελώνη δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός έχοντας έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο έχει εξεταστεί για το τεστ του κορωνοϊού και είναι αρνητικός και είναι καλά στην υγεία του, αρνητικοί είναι και η οικογένειά του. Έχουν εξεταστεί και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, επίσης είναι αρνητικά στον κορωνοϊό».

Προτεινόμενα για εσάς

MMM: Νέες προσλήψεις, αναβάθμιση συρμών και αύξηση δρομολογίων – Όλα όσα αλλάζουν

Tinad

Υπ. Μεταφορών: Έρχονται 655 προσλήψεις και προμήθεια λεωφορείων

Ανδρέας Ντίνης

Μητσοτάκης για τουρισμό: Προσωπική δέσμευση να μην μείνουν απροστάτευτοι οι εποχικά εργαζόμενοι

Ανδρέας Ντίνης

Μητσοτάκης: Εθνική επιτυχία η υπογραφή συμφωνίας με την Αίγυπτο

Ανδρέας Ντίνης

Προαναγγελία-ανάσα από τον Μητσοτάκη: Μείωση ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους μικρών νησιών

Ανδρέας Ντίνης

Μητσοτάκης για συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου: Δημιουργεί νέα πραγματικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και επαναφέρει τη νομιμότητα στην περιοχή

Evanthia Karra

Το μέσον και το μήνυμα

Kon

Μητσοτάκης στη Χάλκη: Έρχεται μείωση ΕΝΦΙΑ για τα μικρά νησιά

Tinad

Κυριαρχία Μητσοτάκη στο πολιτικό κέντρο

Kon