Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Άκουσα αυτά που ήθελα για τον Βοτανικό

Γιαννακόπουλος: Αθλητής-κόσμημα ο Σπανούλης – Δεν με απασχολεί η απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συζήτησαν το θέμα με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και μετά τη συνάντηση έδειξε ικανοποιημένος από όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ανοιχτός» είναι ο δρόμος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, αφού όλες οι πολιτικές δυνάμεις είναι σύμφωνες με το έργο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε μάλιστα και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λαμβάνοντας και από εκείνον τις δεσμεύσεις που επιθυμούσε.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Α.Ο. Παναθηναϊκός, σχολίασε το γεγονός αμέσως μετά τη συνάντηση στον ΣΠΟΡ FM.

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο.

Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το έργο: «Εγώ οφείλω όπως έχω ξαναπεί, να προσπαθώ να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το «Athens Alive» και άλλες περιπτώσεις, είμαι υπερβολικά συγκρατημένος.

Προτεινόμενα για εσάς

Του είπαν ότι μιλά με τον πρωθυπουργό και… λιποθύμησε – Επική η αντίδραση μαθητή στην παρουσία Μητσοτάκη

Μιχάλης Μάρδας

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την υγειονομική κάλυψη των νησιών

Ανδρέας Ντίνης

Μητσοτάκης στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας: Ήταν δύσκολη εξίσωση η αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αλλά όλοι μαζί τη λύσαμε

Ανδρέας Ντίνης

Στο 2ο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανδρέας Ντίνης

Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της χώρας

Ανδρέας Ντίνης

Μητσοτάκης για την ημέρα κατά του καπνίσματος: Κάθε τσιγάρο που σβήνει είναι μία ανάσα υγείας και προόδου

Tinad

Χρυσές ευκαιρίες

Kon

Ο Ε.Τ. αποκαλύπτει τι γράφει το… μπλοκάκι του Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Μιχάλης Μάρδας

Ερχεται Ελλάδα η Microsoft: Θα φτιάξει κέντρο Έρευνας ρομποτικών διαδικασιών

Ανδρέας Ντίνης