Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Τζιτζικώστα σε περιοχές του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής

Το νέο βίντεο του Απόστολου Τζιτζικώστα, για τα έργα και τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας

Newsroom eleftherostypos.gr

Επίσκεψη του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα σε περιοχές του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.

Επίσκεψη σε οικισμούς του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής πραγματοποιεί ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Χαλκιδικής, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τη Ν. Καλλικράτεια, τη Ν. Τρίγλια και τα Ν. Μουδανιά, όπου συναντήθηκε με πολίτες, καταστηματάρχες, εμπόρους, επαγγελματίες, εργαζόμενους και επιχειρηματίες στον τουρισμό και την εστίαση και αγρότες, συζητώντας για τα ζητήματα της περιοχής.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» μετά την επίσκεψή του στις περιοχές του Δήμου Νέας Προποντίδας, επισήμανε τα έργα που έχει ολοκληρώσει και υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:

«Στα Ν. Μουδανιά αρχίσαμε ήδη τα έργα για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της περιοχής Αλμύρας και του ρέματος Διονυσίου. Αξιοποιήσαμε τις υδρευτικές γεωτρήσεις στο Δήμο Νέας Προποντίδας, όπου επίσης έχουμε δημιουργήσει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους αδύναμους και ευάλωτους συμπολίτες μας, με την αξιοποίηση δημοτικού κληροδοτήματος για τη δημιουργία ΚΗΦΗ, με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και με την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας. Στον τομέα της παιδείας, κατασκευάζουμε ήδη το 4ο και 5ο Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών και το 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Καλλικράτειας και παράλληλα προχωράμε άμεσα στην κατασκευή του 3ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών. Ολοκληρώσαμε επίσης σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας την προμήθεια εξοπλισμού στα ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης. Αντικαταστήσαμε τον αμίαντο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών, διασφαλίζοντας την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ παραδώσαμε σε χρήση το Γενικό Λύκειο Ν. Καλλικράτειας. Στη Ν. Τρίγλια αποκαταστήσαμε τις παλιές χωματερές, προστατεύοντας το περιβάλλον και αναβαθμίζοντας τον οικισμό τουριστικά. Για εμάς η ανάπτυξη της Χαλκιδικής είναι συνυφασμένη με τη συνολική πορεία της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς κύριες παραγωγικές δραστηριότητες της περιοχής είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός, που αποτελούν βασικούς πυλώνες του αναπτυξιακού μας σχεδίου, μαζί με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Εμείς δεν θυμόμαστε τη Χαλκιδική μόνο τα καλοκαίρια, αλλά παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια κάθε μέρα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Δυναμώνουμε κάθε μέρα τη Χαλκιδική, δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Προτεινόμενα για εσάς

Επιστολή τριών περιφερειαρχών στον Μητσοτάκη: Ζητούν αποζημίωση 5.000 ευρώ για κάθε κλειστή επιχείρηση

Evanthia Karra

Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης: Ενισχύεται με σύγχρονο εξοπλισμό- Αποκτά ειδικές κλίνες ΜΕΘ

Δημήτρης Ντόγκας

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο εκπέμπει SOS – Ένα τόνο τρόφιμα πρόσφερε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δημήτρης Ντόγκας

Κορωνοϊός: Ενα βήμα πριν από το lockdown η Θεσσαλονίκη – Δραματική προειδοποίηση Τζιτζικώστα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τζιτζικώστας σε Χαρδαλιά: Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία έκπτωση σε ζητήματα υγείας των πολιτών και επισκεπτών

Δωρεάν τηλεκπαίδευση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον τουρισμό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τζιτζικώστας: Μαζί κερδίσαμε την πρώτη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό

Άμεση απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ εξελέγη ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom