Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βροχή προσλήψεων από την… υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης

Αποκάλυψη «Ε.Τ.»: Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης μοιράζει πάνω από 570.000 ευρώ σε προεκλογικές επιχορηγήσεις

Άγγελος Αγγελίδης

Σαν ένα κακομαθημένο κορίτσι, το οποίο «πείραξαν» τα άλλα… παιδάκια, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου πήρε τη… μαμά από το χεράκι και αποχώρησε από την προχθεσινή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, η οποία κρατούσε την… ομπρέλα στον Αλέξη Τσίπρα και έχει… περπατήσει σε διάφορα κινήματα (!)- αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Κλήθηκε να χαιρετίσει στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ολύμπιον, και ξεκίνησε την κυβερνητική προπαγάνδα για το πόσο καλό έγινε το Εθνικό Σύστημα Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεχνώντας βέβαια ότι στο νοσοκομείο του Κιλκίς πέφτουν οι τοίχοι και ότι πολλές κλινικές σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας κατεβάζουν ρολά λόγω υποστελέχωσης. Η κ. Χατζηγεωργίου, η συντρόφισσα μητέρα της οποίας είναι διορισμένη στο Δ.Σ. του «Παπαγεωργίου», ενοχλήθηκε από τους ψίθυρους και τα σχόλια των παραβρισκόμενων και επέλεξε να… αποχωρήσει επιδεικτικά από την αίθουσα, παίρνοντας μαζί τη μαμά της και τα υπόλοιπα δύο μέλη του Δ.Σ. που διορίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στο «Παπαγεωργίου». Ακολούθως, ως σωστή συντρόφισσα που έδωσε «μάχες» κατά του νεοφιλελευθερισμού… περπατώντας σε διάφορα κινήματα, εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας «την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της Ν.Δ.».

«Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών. Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους», ισχυρίστηκε στην ανακοίνωσή της. «Ξεκίνησε το χαιρετισμό και αφού μίλησε για το πόσο άθλια ήταν η πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων στον τομέα της Υγείας και πόσο μαγικά γίνονται στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Υγείας, ομολογώ ότι δεν συγκρατήθηκα και αναφώνησα: “Για το νοσοκομείο θα μιλήσετε;”. Αυτή ήταν η δίκη μου συμμετοχή στην αναστάτωση που προκλήθηκε. Αυτό που έγινε δεν έχει σχέση με αυτό που περιγράφει η Χατζηγεωργίου», απάντησε ο κ. Κούβελας. Προφανώς, η κ. Χατζηγεωργίου έχει μάθει να μιλάει μόνο σε κομματικό ακροατήριο και να μην δέχεται αντιρρήσεις. Το αποδεικνύουν η προχθεσινή συμπεριφορά και η θητεία της στο πλευρό του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Θέλοντας να ξεπεράσει τη στεναχώρια της από το συμβάν, άρχισε να υπογράφει… προσλήψεις στο γραφείο της! Μέσα σε λίγες ώρες προσέλαβε πέντε άτομα (είχαν προηγηθεί άλλα τρία στα μέσα Μαρτίου) και απέσπασε δύο δημόσιους υπαλλήλους. Ενας «στρατός»… συνεργατών της υφυπουργού Μακεδονίας, τα στελέχη του οποίου θα προβάλλουν το πλούσιο έργο της κ. Χατζηγεωργίου. Τουλάχιστον στις περιπτώσεις που δεν αποχωρεί από εκδηλώσεις.

Ετσι, δουλειά στο Διοικητήριο ως «ειδικός σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο της υφυπουργού» έπιασε ο δικηγόρος Αναστάσιος Τρελόπουλος, ο οποίος είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πριν από ένα χρόνο είχε διοριστεί και στον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Εργου Θεσσαλονίκης! Να σημειωθεί ότι την ημέρα που το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας κατέθετε την παραίτηση της πρώτης κυβέρνησής του, ο Αναστάσιος Τρελόπουλος οριζόταν αναπληρωματικό μέλος της διοίκησης του Καυταντζόγλειου Σταδίου. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, έχει δώσει «μάχες» για τον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον «φιγουράρει» στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, προσελήφθη ως «ειδικός σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο της υφυπουργού» η δημοσιογράφος Γεωργία Αγγέλη, η οποία εκτελεί χρέη στο Γραφείο Τύπου της υφυπουργού. Το υφυπουργείο έχει διαφορετικό Γραφείο Τύπου. Επιπλέον, προσελήφθη ο Θεόδωρος Κατής, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2015 είχε εκλεγεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης. Στο γραφείο της υφυπουργού προσελήφθησαν ο Γεράσιμος Τσιριόπουλος και η Ελένη Σταυρή. Η κ. Χατζηγεωργίου απέσπασε στο Πολιτικό Γραφείο της τη Μαρία Φουντουκάκη και τη γνωστή εκπαιδευτικό του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τζώγα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο το Πολιτικό Γραφείο της «εμπλουτίστηκε» με τρία νέα στελέχη. Επρόκειτο για την Κατερίνα Πιτσούλη (διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της πρώην υφυπουργού Κατερίνας Νοτοπούλου), τον Βασίλη Σιωμάδη (υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου) και τον Κωνσταντίνο Καρπουχτσή (πρώην συνεργάτη της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά από τους ΑΝ.ΕΛ.).

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Προτεινόμενα για εσάς

Αντιπολίτευση του περιθωρίου

Κώστας Σκαναβής

Ο κορονοϊός σκότωσε και τον πολιτικό χαβαλέ

Κώστας Σκαναβής

Φυλαχθείτε από τον Καψώχα και τον Κούλογλου

Κώστας Σκαναβής

Κορωνοϊός: Η καραντίνα επιδεινώνει την οικογενειακή βία… λένε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν ερώτηση

Evanthia Karra

Σε «καραντίνα» ο ΣΥΡΙΖΑ

Κώστας Σκαναβής

Οι πρωθυπουργοί δίνουν λογαριασμό στους πολίτες, όχι στα διαδικτυακά τρολ της αντιπολίτευσης

Κώστας Σκαναβής

Ιός… ανευθυνότητας στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανδρέας Ντίνης

Η ύπουλη διγλωσσία και το «μετά θα λογαριαστούμε»

Κώστας Σκαναβής

Τσίπρας: Η ατομική ευθύνη δεν αναιρεί την ευθύνη της Πολιτείας για ενίσχυση του ΕΣΥ

Κώστας Σκαναβής