Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Ανασχηματισμός – μονόστηλο

Λαζαρίδης: Σε πανικό ο κ. Τσίπρας τώρα που ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες στην υπόθεση Novartis

Newsroom eleftherostypos.gr

«Αν είχα εφημερίδα, ο ανασχηματισμός θα ήταν μονόστηλο! Η πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε για τον ανασχηματισμό ο Μακάριος Λαζαρίδης στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Center».

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΔ τόνισε επιπλέον ότι «δεν υπάρχει ανασχηματισμός που να μπορεί να διασώσει αυτή την κυβέρνηση. Το μόνο ουσιαστικό που μπορεί πλέον να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να ανακοινώσει επιτέλους την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία».

Αναφερόμενος στην συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Λαζαρίδης επισήμανε ότι «η Ν.Δ. επιδίωξε μια ευρεία και τολμηρή αναθεώρηση έτσι ώστε αφενός να αλλάξει ρυθμίσεις που αποδείχτηκαν προβληματικές, όπως το άρθρο 16 ή η σύνδεση της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή με την προκήρυξη εκλογών και αφετέρου να θέσει τις βάσεις για μια ασφαλή και δυναμική πορεία της χώρας στο μέλλον. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να εργαλειοποιήσει την συνταγματική αναθεώρηση και στην καλύτερη περίπτωση να προωθήσει κάποιες ελάχιστες αλλαγές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του, προκειμένου να εμποδίσει κάθε μεταρρυθμιστική αλλαγή για πολλά χρόνια. Είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι αρνήθηκε οποιαδήποτε αλλαγή στη δημόσια διοίκηση, την ανάπτυξη, τη δικαιοσύνη, τη δημοσιονομική σταθερότητα».

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητά του στην Καβάλα, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε ότι «το μεγάλο μας στοίχημα είναι η ανάπτυξη. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα μπροστά. Στις υποδομές, στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στην ανάπτυξη. Η Καβάλα χρειάζεται νέα αντίληψη, φρέσκιες ιδέες, συγκροτημένο σχεδιασμό, οργάνωση και το κυριότερο, όχι λόγια, όχι υποσχέσεις, αλλά ρεαλιστικές προτάσεις και πολύ δουλειά».

Προτεινόμενα για εσάς

Aνοίγει η Νυμφαία για τους τουρίστες – Οι τελευταίες πληροφορίες

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Λαζαρίδης στον Ε.Τ.: Το παραδικαστικό υποκινείτο, κατευθυνόταν και τελούσε εν γνώσει του κ. Τσίπρα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Λαζαρίδης: Σε πανικό ο κ. Τσίπρας τώρα που ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες στην υπόθεση Novartis

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση βάζει τάξη στο θέμα των ΜΚΟ

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Μακάριος Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση στηρίζει τη μεσαία τάξη

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Λαζαρίδης: Είτε αρέσει, είτε όχι στον κ. Τσίπρα ο νόμος και η τάξη επανέρχεται στη χώρα

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Λαζαρίδης: Οι ηθικοί αυτουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό να μην μας κουνάνε το δάκτυλο

Λαζαρίδης: Ωρολογιακή βόμβα η Δ.Ε.Η. με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα

Λαζαρίδης: Δέσμευση της ΝΔ η αλλαγή του οπισθοδρομικού νόμου Σπίρτζη για τις εξετάσεις διπλωμάτων οδήγησης

Evanthia Karra