Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον φορέα της πόλης του Γαλατσίου «Δράση» είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος

Συνάντηση με τον φορέα της πόλης του Γαλατσίου «Δράση» είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος και ο  συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ», συνεχίζοντας τις επαφές με πολίτες και φορείς της πόλης συναντήθηκαν με την «Δράση για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής.

Στην αρχή της συζήτησης, ο πρόεδρος του φορέα κ. Ικαρος Πετρόπουλος αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, θύμισε σε όλους το θετικό αποτύπωμα του Κώστα Ζώμπου από την θητεία του ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, χαρακτηρίζοντάς τον άμεσο και αποτελεσματικό.

Όλα τα μέλη της «Δράσης» που έδωσαν το παρών στη συνάντηση εξέθεσαν τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος καθώς και μετέφεραν στον κ. Ζώμπο τις προτάσεις τους όχι μόνο για το Γαλάτσι αλλά και για την ίδια την καθημερινότητα.

Ορισμένα από αυτά ήταν η χρήση του Παλαί και η προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την πλήρη απόδοσή του στην πόλη.

Όσον αφορά τον πολιτισμό η «Δράση» ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης αφού επί δημαρχίας Μαρκόπουλου δεν έχει γίνει καμία συζήτηση.

Επεσήμαναν, όμως, και την ανάγκη για περαιτέρω στήριξη των συλλόγων αλλά και το άνοιγμα που πρέπει να κάνει η Δημοτική Αρχή προς τους πολίτες.

Τα μέλη της Δράσης τόνισαν πως ο «Δήμος δεν είναι μόνο τα δημοτικά συμβούλια και οι λίγοι πολίτες που τα παρακολουθούν», ενώ σχολίασαν χαρακτηριστικά ότι «σήμερα ο δήμος λειτουργεί σαν ενός ανδρός αρχή» και όταν ισχύει αυτό «είσαι εκ των πραγμάτων αποτυχημένος» .

Παράλληλα σχολίασαν ότι «κάθε Τρίτη γινόμαστε διάσημοι με την κίνηση από την λαϊκή στην Ελ. Βενιζέλου», ζητώντας από τον Κώστα Ζώμπο να βάλει το κυκλοφοριακό ψηλά στην ατζέντα του.

Στο τέλος της συνάντησης ο Κώστας Ζώμπος τόνισε πως στις προθέσεις του συνδυασμού είναι να ενισχύσουν και να στηρίξουν δράσεις όπως το Φεστιβάλ «Νεολαία εν…δράσει» που διοργανώνει η «Δράση» με επιτυχία για 6 χρόνια και ευχαρίστησε τα μέλη του φορέα  για την συζήτηση.

Παρόντες από την Δράση ήταν οι Ίκαρος Πετρόπουλος, Πέτρος Ζάκης, Βινιεράτος Μάνος, Μάχη Κοκκίνου, Μαίρη Πολυχρόνη, ο Γιάννης Μυτιληναίος, Άννα Γιαννικοπούλου, Κατερινά Μιχαλοπούλου. Από το συνδυασμό «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Βουδούρης, Πέτρος Μαγκαναρης, Γιαννης Μόρτης και Πέτρος Σιδερής».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Σκληρό ροκ στην αποχώρηση Τατούλη: Εμπάργκο, καλτσοδέτες και ένταση [βίντεο]

Τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Σε Συριζαίο δήμαρχο πήγε πρώτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων

Συνάντηση εργασίας Μπακογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια

Η ΝΔ ευχαρίστησε τους πολίτες για τις μεγάλες νίκες σε Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχασε… μόνο δύο περιφέρειες

George Michaelides

Η εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και η απλή αναλογική που σμπαραλιάζει τις πλειοψηφίες

ΝΔ για Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Ιστορική η νίκη μας – Κερδίσαμε ακόμη και σε «μη προνομιούχους» δήμους

Κυριαρχία της Κεντροδεξιάς

George Michaelides