ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης για τη συμφωνία των Πρεσπών: Εχουμε κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας

Στόχος της Μαφίας των φυλακών ήταν και ο Μάκης Βορίδης

Newsroom eleftherostypos.gr

Κυβέρνηση «εθνικής μειοδοσίας», γιατί κινήθηκε εκτός της εθνικής γραμμής, αναγνώρισε γλώσσα, εθνότητα και λαό και «ξεπούλησε τη Μακεδονία μας», χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

«Συμπληρώνονται σήμερα 4 χρόνια από την αποφράδα ημέρα που κοροϊδέψατε τον ελληνικό λαό, τάζοντάς του ότι θα καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ, ότι θα επαναφέρετε τη 13η σύνταξη και τη 14η, ότι θα αυξήσετε τον κατώτατο μισθό. Οι Έλληνες σας πίστεψαν, οι Έλληνες σας εξέλεξαν γι’ αυτό, δεν πήραν τίποτα, τσακίσατε τη μεσαία τάξη στους φόρους, τσακίσατε όλες τις παραγωγικές τάξεις στις ασφαλιστικές εισφορές, αλλά τι τους δίνετε για δώρο που σας πίστεψαν, την τετραετία; Το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας τους δίνετε! Αυτή είναι η πραγματικότητα!» ανέφερε ο κ. Μάκης Βορίδης και πρόσθεσε: «Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει ούτε ένας, ούτε ένας ο οποίος να ευχόταν ή να ευχήθηκε, οποιαδήποτε στιγμή, την επίλυση του θέματος αυτού με παραχώρηση της Μακεδονίας μας! Ούτε ένας! Ούτε ένας! Αλλά εσείς είστε υπερήφανοι, μας είπατε εδώ ότι είστε περήφανοι που πορευτήκατε, θέλοντας μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Ούτε Βόρεια, ούτε σύνθετα, ούτε τίποτα. Περήφανοι δεν είστε; Θέλατε λύση με το Μακεδονία σκέτο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι ο ένας και μοναδικός που συνεχίζει την παράδοση του Μακεδονισμού της Αριστεράς. Παράδοση που δεν τη συνέχισε το ΚΚΕ που άλλαξε την πολιτική του θέση, μίλησε για άλλες ιστορικοπολιτικές συγκυρίες και εμφανίστηκε ο Τσίπρας να το μαλώνει το ΚΚΕ γιατί δεν έμεινε σε εκείνη τη θέση που τη συνεχίζει η κυβέρνηση».

«Ο κ. Τσίπρας και με τον Λένιν και με τον Τραμπ! Ξεγυμνωθήκατε. Από εκεί που προσπαθούσατε να δημιουργήσετε εσωτερικά ζητήματα, ανέβηκαν όλοι όσοι επικαλείστε ότι είναι στη γραμμή τη δική σας, ο ένας πίσω από τον άλλον, προεξαρχούσης της κ. Μπακογιάννη, που είχε χειριστεί το θέμα, και σας ξεγύμνωσε! Σας εξευτέλισε! Έδειξε το μέγεθος της παραχώρησής σας! Γιατί ζητήθηκε από όλες αυτές τις κυβερνήσεις να αναγνωρίσουν και εθνικότητα, ζητήθηκε να αναγνωρίσουν γλώσσα, ζητήθηκε να αναγνωρίσουν λαό. Κανείς δεν το έκανε αυτό! Ο Τσίπρας το έκανε αυτό!» τόνισε ο κ. Βορίδης και συμπλήρωσε: «Είστε μόνοι σας στην ιστορία σε αυτό! Καμία εθνική γραμμή, καμία εθνική συναίνεση, καμία εθνική πολιτική! Η δική σας στάση είναι! Θέλατε Μακεδονία σκέτο! Είστε κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας! Και τόσες μέρες η επιχειρηματολογία σας είναι πιο σκοπιανή από τους Σκοπιανούς! Πιο σκοπιανή από τους Σκοπιανούς!».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Βορίδης: Συζητάμε μια πρόταση μομφής κατά του Τσακαλώτου όχι του Σταϊκούρα

Μιχάλης Μάρδας

Ιστορικές ακροβασίες

Kon

Πώς μπήκε η λέξη «ιστορική» στη Συμφωνία των Πρεσπών – Τι λέει ο Πέτσας

Μιχάλης Μάρδας

Στο τραπέζι της Νέας ΚΑΠ τα οικολογικά προγράμματα- Το μπρα ντε φέρ  με τους Γερμανούς

Δημήτρης Ντόγκας

Αυτοψία την Τρίτη στη Θεσσαλία θα κάνουν Μητσοτάκης και Βορίδης

Μιχάλης Μάρδας

«Η μάχη της τσιπούρας»: Ο Βορίδης έθεσε στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ την παραβατικότητα των Τούρκων αλιέων στο Αιγαίο

Μιχάλης Μάρδας

«Βόμβες» Βορίδη τον «Ε.Τ.»: Συντονιστικό κέντρο στοχοποιούσε τους «εχθρούς του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ»

Μιχάλης Μάρδας

Ο Βορίδης ενεργοποιεί τη νομική διαδικασία για τη διεθνή προστασία της φέτας

Tinad

Βορίδης: Κάναμε σε 10 μήνες όσα δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ σε 4,5 χρόνια

Μιχάλης Μάρδας