Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Μπακογιάννη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα»

Επίσκεψη Μπακογιάννη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα»

Newsroom eleftherostypos.gr

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κύριος Κώστας Μπακογιάννης, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.

Τον κύριο Μπακογιάννη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Υποδεχόμενη τον κύριο Μπακογιάννη, η κυρία Βαρδινογιάννη τον ευχαρίστησε για την συγκινητική του πρωτοβουλία να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας την σημασία που έχει η συμπαράσταση της νέας γενιάς. «Η στήριξη από εκπροσώπους της νέας γενιάς, όπως είσαι εσύ και οι συνεργάτες σου, έχει για εμάς ιδιαίτερη αξία. Γιατί το αύριο της κοινωνίας μας χτίζεται από όλους εσάς, από τους νέους ανθρώπους και η ευαισθησία σας με γεμίζει αισιοδοξία ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019  Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την μεγάλη τιμή τονίζοντας στην ομιλία του την σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ». «Νιώθω ότι αυτός ο Σύλλογος έχει δώσει πραγματικό νόημα στην λέξη ΕΛΠΙΔΑ. Και νιώθω πραγματικά ότι το μυστικό αυτής της μοναδικής προσφοράς είναι ότι όταν επισκέπτεται κάποιος την Ογκολογική Μονάδα Παίδων νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα ζεστό σπιτικό και τον υποδέχεται μια οικογένεια, ανοίγοντας την αγκαλιά της. Και βέβαια είναι αξιοθαύμαστο, πραγματικά, ότι η «ΕΛΠΙΔΑ» έχει καταφέρει να δημιουργήσει ευρύτερες συμμαχίες. Δεν υπάρχουν κόμματα και παρατάξεις. Όλοι προσφέρουν για τα παιδιά. Η «ΕΛΠΙΔΑ» κατάφερε να ενώσει ακόμα και τους αιώνιους αντίπαλους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς και οι δυο ομάδες στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο οποίος προσέφερε στην κυρία Βαρδινογιάννη ένα συμβολικό αναμνηστικό από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ένα μαντήλι με αναπαράσταση εκθέματος από το Μουσείο των Δελφών.

Αμέσως μετά, ο κύριος Μπακογιάννης ξεναγήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, ενημερώθηκε αναλυτικά από γιατρούς και νοσηλευτές για τον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας, επισκέφθηκε τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, μίλησε μαζί τους και τους προσέφερε δώρα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Κώστας Μπακογιάννης: Το «ευχαριστώ» για τη στήριξη του κόσμου – «Η μητέρα μου είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω»

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Μπακογιάννης: Θα φυτέψουμε 86 πλατάνια στην Πανεπιστημίου- Θα φτιάξουμε ένα “ευρωπαϊκό βουλεβάρτο”

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: «Θέλουμε να ζούμε σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα»

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Μπακογιάννης για Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία: Στο Δημοτικό ανακαλύψαμε πως ήμουν βαριά δυσλεκτικός

Λάμπρος Κατσαρός

Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα τον θυμάμαι με αγάπη

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Παύλος Μπακογιάννης: 32 χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε η δημοκρατία – Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη

Λάμπρος Κατσαρός

Μπακογιάννης στο Monocle: Η Αθήνα είναι μια ζωντανή, δυναμική μητρόπολη

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ξανά υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Κώστας Μπακογιάννης

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom