Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον δήμο Σαρωνικού υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Πέτρος Φιλίππου

Στον δήμο Σαρωνικού υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Πέτρος Φιλίππου

Newsroom eleftherostypos.gr

Το αξίωμα του δημάρχου Σαρωνικού θα διεκδικήσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, σύμφωνα με ανοικτή επιστολή του, προς τους δημότες Σαρωνικού.

Στην επιστολή του ο κ. Φιλίππου κάνει λόγο για «σχέσεις εμπιστοσύνης» που σφυρηλατήθηκαν για να «αλλάξουμε την εικόνα του τόπου», στη μακρόχρονη συνεργασία από το 1986. Αποδίδει την απόφαση του στην ανησυχία των συμπολιτών του για «στασιμότητα της περιοχής», επισημαίνοντας ότι πάντα και από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη παρακολουθούσε επισταμένως τα δρώμενα και τους αγώνες έτσι στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού.

Σημειώνει ότι γνωρίζει καλά τη διαρκή αγωνία που έχει το αξίωμα του δημάρχου λέγοντας: «Πρέπει να αποδεικνύουμε καθημερινά, όλο το 24ωρο, ότι είμαστε δίπλα στον πολίτη, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες του, τις αγωνίες του. Κυρίως όμως να είμαστε παρόντες, γιατί είναι υποχρέωσή μας να του προσφέρουμε υπηρεσίες που θα καλυτερεύουν την καθημερινότητά του και να λύνουμε τα όποια προβλήματά του». Ο κ. Φιλίππου αναφέρεται στη στάση του κατά τη δική του αυτοδιοικητική διαδρομή στον δήμο αλλά και στα έργα ανάπτυξης που έγιναν.

Με τη διαπίστωση ότι απομένουν 6 μήνες έως τις εκλογές και τις «σκέψεις όλων να είναι στραμμένες προς αυτές», ο κ.Φιλίππου αναφέρει ότι ανταποκρίθηκε στην έκκληση πολλών συμπολιτών μας» να μπούμε ξανά μπροστά στην προσπάθεια χάραξης νέων δρόμων για το μέλλον του τόπου, για την ανάπτυξη του δήμου Σαρωνικού.

Με μια έτοιμη ομάδα από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης στην περιοχή μας, αλλά και με πολλά νέα άτομα που έχουν τη γνώση, την όρεξη για δουλειά και προσφορά» καλεί τους πολίτες να συμπορευτούν για να «προχωρήσουμε για να δώσουμε πάλι προοπτική, ελπίδα και αισιοδοξία σε κάθε μέλος αυτής της κοινωνίας».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Σκληρό ροκ στην αποχώρηση Τατούλη: Εμπάργκο, καλτσοδέτες και ένταση [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ανδρέας Ντίνης

Σε Συριζαίο δήμαρχο πήγε πρώτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι στο πλευρό όλων των δημάρχων

Μιχάλης Μάρδας

Συνάντηση εργασίας Μπακογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια

Μιχάλης Μάρδας

Η ΝΔ ευχαρίστησε τους πολίτες για τις μεγάλες νίκες σε Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μιχάλης Μάρδας

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχασε… μόνο δύο περιφέρειες

George Michaelides

Η εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και η απλή αναλογική που σμπαραλιάζει τις πλειοψηφίες

Μιχάλης Μάρδας

ΝΔ για Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Ιστορική η νίκη μας – Κερδίσαμε ακόμη και σε «μη προνομιούχους» δήμους

Μιχάλης Μάρδας

Κυριαρχία της Κεντροδεξιάς

George Michaelides