Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Δευτέρα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και «ξεκλειδώνει» τον ανασχηματισμό

Α.Ν.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής  ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην συνεδρίαση τέθηκε το ζήτημα των αλλαγών τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον κυβερνητικό σχηματισμό, χωρίς όμως να συζητηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει ανανέωση στο κόμμα.

Κατά την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για την Δευτέρα το απόγευμα με τις αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος να «προλαβαίνουν» αυτές του ανασχηματισμού της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, το αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης ήταν στρατηγικού χαρακτήρα και αφορούσε ουσιαστικά το πώς θα ισχυροποιηθεί το κόμμα για να αντιμετωπίσει τα αυξημένα καθήκοντα της επόμενης περιόδου.

Η Κεντρική Επιτροπή είναι το αρμόδιο όργανο για την εκλογή του νέου γραμματέα και η συνεδρίασή της θα ανοίξει το δρόμο για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοσκόπηση Pulse: 19 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για την υπόθεση Καλογρίτσα, κορωνοϊό και Τουρκία!

Μιχάλης Μάρδας

Ατάκα – «φωτιά» Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το ενδεχόμενο εξεταστικής: «Θα έχετε χρόνο να δώσετε εξηγήσεις»

Tinad

Σφοδρή σύγκρουση Τσίπρα-Γεννηματά στη Βουλή για το τι είναι ντροπή!

Μιχάλης Μάρδας

Τσίπρας: Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις έχει στόχο τη Δημοκρατία

Μιχάλης Μάρδας

Novartis: Ο ΣΥΡΙΖΑ χάθηκε στη μετάφραση για να κρύψει τη σκευωρία

Ανδρέας Ντίνης

Η κρίσιμη απόφαση του Α. Τσίπρα

Kon

Λευκός οίκος, μαύρα κοράκια…

Kon

«Αγκαλιά» με τον Παππά, σε σύγκρουση με την κοινωνία

Kon

Tο αλάθητο του… Παππά

Kon