Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραπομπή Μεγαλοοικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητά ο δημοσιογράφος που του επιτέθηκε

«Θα τα μπουμπουνίσω όλα» απειλεί η Μεγαλοοικονόμου μετά την επίθεση που δέχθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Την παραπομπή στην επιτροπή Δεοντολογίας της βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου ζητά ο πρώην συνεργάτης της Νίκος Μαστρογιάννης, ο οποίος δέχθηκε την επίθεσή της.

Ο κ. Μαστρογιάννης έστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Με αφορμή τις 18 Μαΐου 2018 απαράδεκτες, προσβλητικές και άκρως επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις απέναντι στο πρόσωπο μου που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε πρωτοφανή περιστατικά για την Βουλή των Ελλήνων, ζητώ από τον πρόεδρο της Βουλής όλες τις νόμιμες ενέργειες για την κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βουλευτή του Σύριζα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Επιπροσθέτως δε, επισημαίνω ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για συμπεριφορά στο πλαίσιο κάποιας έντονης οξυμένης συζήτησης.

Αλλά για συμπεριφορά επαναλαμβανόμενη από την ίδια την βουλευτή η οποία πριν λίγους μήνες είχε επιτεθεί και στο κοινοβουλευτικό γραφείο της Ένωσης Κεντρώων που βρίσκεται εντός της Βουλής, με ύβρεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως “πούλημα” των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων και να διευκρινιστεί χωρίς απολύτως κανέναν λόγο. Δυστυχώς από ότι φαίνεται αυτά δεν θα είναι τα τελευταία περιστατικά, καθώς φοβάμαι ότι στο μέλλον μπορεί να συμβούν παρεμφερή επεισόδια όπου τίθεται θέμα ασφάλειας πολιτών.

H Ελληνική Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας, η εικόνα της χώρας! Οφείλουμε όλοι μας να την διαφυλάξουμε και να την προστατεύσουμε».

Με τιμή Μαστρογιάννης Νίκος

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]