Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση της Παπαγγελή στο σχόλιο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η απάντηση της Παπαγγελή στο σχόλιο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Εξηγήσεις για το σχόλιο που έκανε περί Βούλγαρων οπαδών του ΠΑΟΚ έδωσε μέσα από το Facebook η Ελλη Παπαγγελή. 

Η ίδια μάλιστα χαρακτήρισε το επίμαχο ποστ χιουμοριστικό, ωστόσο, διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία.

Σε ανάρτησή της η Ελλη Παπαγγελή αναφέρει:

«ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:

Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο.

Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα «βάζει» με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας.

Την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση.

Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας».

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία η Ελλη Παπαγγελή μετά τις προσβολές της για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Tα προσβλητικά σχόλιά της για τη Μακεδονία και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους οποίους εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε «Βούλγαρους» οδήγησαν την Έλλη Παπαγγελή στην διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική – Έλλη Παπαγγελή.

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Η Έλλη Παπαγγελή, ανέβασε χθες στο instagram μια φωτογραφία από διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου που είχε ως τίτλο: «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης». Η πρώην ΟΝΝΕΔίτισα σχολίασε: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]