Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πλειστηριασμό αύριο και τα γραφεία της ΛΑΕ!

Έξαλλος ο Λαφαζάνης με το «Ενήλικες στην Αίθουσα»: Είναι όλα ψέματα!

Κανείς δεν ξεφεύγει από τους πλειστηριασμούς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τα πολιτικά κόμματα. Αύριο Τετάρτη, όταν και ξεκινούν και πάλι οι ηλεκτρονικά αλλά και στα Ειρηνοδικεία οι πλειστηριασμοί, θα βγουν στο σφυρί και τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας.

Πρόκειται για τα γραφεία της ΛΑΕ στη Στοά Φέξη, τα οποία η ΛΑΕ ενοικιάζει από έναν ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, του οποίου το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΛΑΕ «iskra»: «Τα γραφεία της ΛΑ.Ε εκπλειστηριάζονται από την Eurobank για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους. Σε επικοινωνία της Eurobank με την ΛΑ.Ε, αφού είχε ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός, ελέχθη από την πλευρά της Τράπεζας ότι προχώρησαν στις διαδικασίες πλειστηριασμού χωρίς να γνωρίζουν ότι τα γραφεία, που ζητούσαν να εκπλειστηριαστούν, νοικιάζονται από την ΛΑ.Ε, ενώ η Τράπεζα ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην ΛΑ.Ε και ότι θα συνεχίσει μετά τον πλειστηριασμό να τηρεί το συμβόλαιο με την ΛΑ.Ε, εφ’ όσον το ακίνητο περιέλθει στην ιδιοκτησία της, μιας και η ίδια θα κάνει προσφορά κατά τον πλειστηριασμό στην τιμή εκκίνησης».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέφερε στο «Βήμα», ότι ο ιδιοκτήτης ζήτησε διακανονισμό και ότι η διαδικασία πλειστηριασμού «γίνεται με επιτακτικό τρόπο». Είπε ότι θα δώσει και την Τετάρτη, μαζί με όλο το επιτελείο του τον αγώνα του κατά των πλειστηριασμών. Σε ερώτηση πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση σύλληψης του απάντησε: «Ας με συλλά

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Έξαλλος ο Λαφαζάνης με το «Ενήλικες στην Αίθουσα»: Είναι όλα ψέματα!

Δημήτρης Κατσάκος

Επίθεση δέχθηκε ο Λαφαζάνης στα Εξάρχεια

Μιχάλης Μάρδας

Παραιτήθηκε ο Λαφαζάνης από γραμματέας της ΛΑΕ για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Η ψήφος των ευρωεκλογών εξαφάνισε 5 μικρά κόμματα από το χάρτη

Λαφαζάνης: Φέρω πλήρως την ευθύνη για τη βαριά ήττα της ΛΑΕ

Μιχάλης Μάρδας

Νοθεία καταγγέλλει η ΛΑΕ στις ευρωεκλογές για τους Έλληνες του Λονδίνου

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είναι παρατάξεις των ολιγαρχών

George Michaelides

Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για την επέτειο της 21ης Απριλίου 1967

Δημήτρης Κατσάκος

«Πυρά» Λαφαζάνη: Η κυβέρνηση οδεύει και σε τέταρτη τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση σκάνδαλο

Evanthia Karra