Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Καμμένου για F16: «Σταματώ κάθε διαδικασία»!

Με ένα tweet «βόμβα» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι σταματά οποιαδήποτε διαδικασία για την αναβάθμιση των F16, που ορίζει η συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ.

Ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για τα F16 και την καλεί να καταθέσει στην επιτροπή, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη.

«Αφού η Ντόρα βλέπει κάτι σάπιο στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε στο Twitter.

«Αφού η Ντόρα βλέπει κάτι σάπιο στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε στο Twitter.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Βήμα», βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε για τα F16 ότι εκτιμά πως «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». Αναλυτικά η Ντόρα Μπακογιάννη είπε:

«Μάθαμε από τον πρόεδρο Τραμπ κάτι που νομίζω ενόχλησε κάθε έλληνα βουλευτή, ότι η Ελλάδα θα δώσει 2,4 δισ. δολάρια για να αναβαθμίσει τα F-16 και να δώσει θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Κατόπιν ακούσαμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να διαψεύδει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να λέει ότι το κόστος είναι 1.1 δισ. και τα υπόλοιπα θα είναι σε αντισταθμιστικά – εκτός, ίσως,  μπορεί, ενδεχομένως, κάποια για την Ελληνική Βιομηχανία Όπλων.
Για να βγει αμέσως μετά μία «διευκρινιστική» ανακοίνωση απότο ΓΕΑ. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αν δεν υπήρχε ήδη συμφωνία, πώς την ανακοίνωσε ο πρόεδρος την ΗΠΑ, πώς είναι τόσο βέβαιος ο Πρωθυπουργός ότι θα υπάρξει μέσα σε 15 μέρες, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή;…».

Προτεινόμενα για εσάς

Στην αντεπίθεση ο Καμμένος: «Καρφώνει» τον Δημήτρη Καμμένο για το «κύκλωμα» που έπιασε η ΕΥΠ

Tinad

Καμμένος: Αύριο θα μάθει όλη η Ελλάδα την αλήθεια με αποδείξεις

Μιχάλης Μάρδας

Το γαρ πολύ της… απώλειας

Kon

Πολιτικός σεισμός για την αποκάλυψη του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Μιχάλης Μάρδας

ΝΔ: Αποκαλύπτεται το παρακράτος Καμμένου επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Ανδρέας Ντίνης

Ο Καμμένος απαντά στον Τσελίκ: Προβληματική είναι η Τουρκία

Μιχάλης Μάρδας

Στο DNA τους ο πολακισμός

Kon

Με τον φίλο του Πάνο Καμμένο πέρασε ο Πολάκης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος [εικόνες]

Μιχάλης Μάρδας

Μπακογιάννη: Αυτοί που πυροδότησαν την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, προσέφεραν κακές υπηρεσίες στην πατρίδα

Ανδρέας Ντίνης