Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σκουρλέτης τάζει χιλιάδες προσλήψεις και επιτίθεται στη ΝΔ

Για δημιουργία τουλάχιστον 2.500 σταθερών θέσεων εργασίας στην καθαριότητα μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή, κάνοντας παράλληλα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία. 

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στη Βουλή ανέφερε ότι «από τότε που είμαι στο υπουργείο εσωτερικών ποτέ δεν  δημιούργησα την προσδοκία ότι οι συμβάσεις τους θα γινόταν αορίστου χρόνου», τονίζοντας πως «πρέπει να βρούμε Λύση συμβατή με το Σύνταγμα και τις κοινοτικές οδηγίες».

Ο υπουργός Εσωτερικών επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας «είστε όμηροι ακραίου κοινωνικού Νεοφιλελευθερισμού εσείς της ΝΔ. Το ελεγκτικό συνέδριο μας κάλεσε να βρούμε λύση . Αυτό κάνουμε. Πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο μόνιμες και σταθερές θέσεις στο τομέα της καθαρότητας στους δήμους. Ξεκινάμε με 2500 θέσεις εργασίας, μπορεί να γίνουν και πολύ παραπάνω. Το θέλετε ; Ναι ή όχι; Η απάντηση δόθηκε από τον Μητσοτάκη. Δώστε τους τα δεδουλευμένα και απόλυση. Και δεν μένει μόνο εκεί αλλά προτείνει να μην γίνουν και προσλήψεις μόνιμων».

Και συνέχισε με ακόμη μεγαλύτερη σφοδρότητα: «Μαθαίνω ότι η παράταξη σας στη συνέλευση που γίνεται της ΠΟΕ ΟΤΑ ψηφίζει υπέρ της απεργίας και αρνείται τη λύση που δίνουμε. Επιμένετε να βυθίζεται  η Αθήνα στα σκουπίδια για να παραδώσετε τον τομέα της καθαριότητας στα ιδιωτικά συμφέροντα. Σας καλούμε  να σταματήσετε να παίζετε με ανθρώπινες ζωές με τη δημόσια υγεία και τα σκουπίδια».

 

Προτεινόμενα για εσάς

«Παρατηρητήριο» ΝΔ: Τα fake news για τη Σύνοδο Κορυφής και τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου

Tinad

Η κατάρρευση της χούντας και η αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Kon

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Ανέστη Λώρα

Tinad

Παπαγγελόπουλος για πόρισμα Ν.Δ.: Παράνομη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου

Tinad

Αιχμηρή ανακοίνωση ΝΔ για Παππά: 367 λέξεις για να μην απαντήσει τι δουλειά είχε στην Κύπρο

Tinad

Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους μέσω του σποτ για τον ένα χρόνο κυβέρνησης της ΝΔ

Μιχάλης Μάρδας

Ένας χρόνος κυβέρνησης ΝΔ: Ο απολογισμός και το μήνυμα Μητσοτάκη

Ανδρέας Ντίνης

«Χρόνου Φείδου»

Ανδρέας Ντίνης

365 ημέρες πολιτικού ρεαλισμού

Kon