ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αριθμολογία Νοεμβρίου: Τα 9 σημάδια για τον εαυτό σας και τους γύρω σας

Newsroom eleftherostypos.gr

Η αριθμολογία μας αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για το πεπρωμένο μας, την προσωπικότητά μας, αλλά και το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή, δηλαδή το κάρμα μας!

Οι αρχές της αριθμολογίας, που οι ρίζες τους ξεκινούν από τον αρχαίο φιλόσοφο και μαθηματικό Πυθαγόρα, μας φανερώνουν καλά κρυμμένα μυστικά του χαρακτήρα μας και μας βοηθούν να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας.

Διάβασε παρακάτω τα χαρακτηριστικά σου, και τι θα γίνει τον Νοέμβριο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 Ο Νοέμβριος για σας θα είναι ένας μεταμορφωτικός μήνας, καθώς οι ευκαιρίες και οι νέες προτάσεις που θα παρουσιαστούν στην διάρκεια του θα σας εκπλήξουν.

Στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σας θα διαμορφωθεί μία νέα εικόνα που θα στηρίζεται σε αισιόδοξες σκέψεις. Είναι μία περίοδος που θα ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη και θα δείτε τι σας κάνει ξεχωριστούς με τους γύρω.

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες θα εκλείψουν, καθώς θα επικεντρωθείτε σε δυναμικές ενέργειες και θα αναδείξετε τις ικανότητες και δυνατότητες σας.

Θα υπάρξουν αρκετά διαλλείματα κατά την διάρκεια του μήνα που θα ενισχύσουν την ψυχολογία σας, στρέφοντας πλέον την προσοχή σας σε καλλιτεχνικά θέματα. Το ρίσκο θα σας ενθουσιάσει και είστε έτοιμοι για νέες ενάρξεις και σχέδια που απαιτούν γενναιότητα και θάρρος. Η αίσθηση ότι ξεπερνάτε τον εαυτό σας θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας, απλά προσπαθήστε το.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 Η δόνηση του αριθμού 2, θα φέρει νέες συνεργασίες και συμφωνίες στην διάρκεια αυτής της περιόδου. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε με σύνεση και ωριμότητα τυχόν δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας τομέα και να δημιουργήσετε έναν νέο κλίμα μεταξύ των συνεργατών.

Αφήστε ελεύθερη την διαίσθηση σας και εμπιστευτείτε την, στις νέες υποδομές που θέλετε να χτίσετε. Μην είστε αφελής σε συζητήσεις που υποθάλπουν αρνητικές σκέψεις και έχουν ως στόχο την οικονομική σας εκμετάλλευση.

Σε συζητήσεις και προτάσεις που θα προκύψουν, μην είστε απόλυτοι να τις εμποδίσετε να εξελιχθούν, καθώς θα πρέπει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στα λόγια που θα ακούσετε. Οι οικείες σχέσεις θα βελτιωθούν και θα βρείτε την ισορροπία σας, καθώς είστε διατεθειμένοι να εμβαθύνετε σε θέματα που σας έχουν κουράσει.

Αφήστε τα συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Βρείτε την ισορροπία σας και εξετάστε ενδεχόμενες πρακτικές ανάγκες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 Η δημιουργικότητα και οι καλλιτεχνικές σας τάσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του μήνα. Θα έχετε τον χρόνο να εξερευνήσετε ιδέες και επιθυμίες του παρελθόντος, που ποτέ δεν είχατε την διάθεση να πραγματοποιήσετε.

Η εξωτερική σας εμφάνιση και η ανανέωση της γκαρνταρόμπα σας θα, δώσουν μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα. Δείξτε προσοχή στις υπερβολές και κρατήστε ένα μέτρο απέναντι στις αγορές και τις καταναλωτικές σας ενέργειες.

Ίσως, τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα να μην φανούν το ίδιο δημιουργικά και μία αίσθηση αδιαφορίας συνοδεύει τις κινήσεις σας. Δώστε χώρο σε νέες δραστηριότητες και ασχοληθείτε με νέα μοτίβα που θα ενισχύσουν τις ικανότητές σας.

Ο αέρας αυτοεκτίμησης που θα εκπέμψετε στους γύρω, θα δημιουργήσει νέες προοπτικές σε σχέσεις και σχέδια. Ο ερωτισμός σας θα είναι ενισχυμένος και ένα νέο ταίρι θα στηρίξει τον ενθουσιασμό σας. Η περιπέτεια που θα ζήσετε μαζί του, θα σας συναρπάσει και θα ζήσετε στιγμές πάθους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 Ο Νοέμβριος θα χαρίσει μία ανάπαυλα στην καθημερινότητα σας και θα σας απομακρύνει από επίπονες ενέργειες και δράσεις που έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Θα επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και θα δώσετε το περιθώριο στις εξελίξεις να τις δείτε με μία νέα ματιά. Το ελεύθερο πνεύμα σας θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση στους γύρω και να μπορέσετε να τους εκπλήξετε.

Αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνεται και αντιμετωπίστε με δυναμισμό αντιπαραθέσεις που έχουν στόχο να σας υποβαθμίσουν.

Στα επαγγελματικά σας διατηρείστε ένα χρονοδιάγραμμα και μην αφήσετε το περιθώριο να χάσετε τον έλεγχο σε σημαντικά ζητήματα. Σκεφτείτε προσεκτικά τις προθεσμίες και τις προτεραιότητες που θα βάλετε για τους εφικτούς στόχους σας.

Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε να δώσουν την συμβουλή τους, σε θέματα που έχετε χάσει την υπομονή σας. Διατηρείστε την προσοχή σας σε ευκαιρίες που θα βοηθήσουν μελλοντικά στην εξέλιξη σας και μην ξεχνάτε ότι κάποιοι παρατηρούν την δράση σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 Η ενέργεια του 5 φέρνει μία απροσδιόριστη ελευθερία σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Ίσως εκπλαγείτε από την συμπεριφορά σας, όταν μία υπεραισιοδοξία συνοδεύει τις ενέργειες σας. Θα δραστηριοποιηθείτε σε νέους τομείς κατά την διάρκεια του μήνα και οποιαδήποτε αίσθηση στασιμότητας θα είναι δύσκολο να την αντέξετε.

Οι επιλογές και οι αποφάσεις που θα λάβετε, θα σας χαρίσουν μία ζωτικότητα και θα εκπλήξετε ακόμα και τους γύρω. Μπορεί να νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια και να υπάρξουν διλλήματα, αλλά οι συνθήκες θα δείξουν, ότι απλά πρέπει να σκεφτείτε με έναν διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίσετε τα πράγματα.

Η αίσθηση ότι βρίσκεστε στην μέση των επιλογών σας, θα κινητοποιήσει την δράση σας και θα λάβετε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Η κατεύθυνση που θα επιλέξετε θα χαράξει έναν νέο δρόμο για το μέλλον σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 Η στροφή προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι έντονη αυτή την περίοδο και θα νιώσετε ότι καλείστε να δώσετε το κάτι παραπάνω.

Η φροντίδα και η προσοχή σας, σε άτομα που έχουν ανάγκη θα βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ σας. Σε άτομα ηλικιωμένα που βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον σας, θα σταθείτε με έναν τρυφερό τρόπο και θα τους χαρίσετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Διατηρείστε την ισορροπία σας και μείνετε γειωμένοι, σε πιθανόν υπερβολές που μπορεί να προκύψουν από μέρους σας. Η ενέργεια του 6 θα σας βοηθήσει να βρείτε το κέντρο σας και να γνωρίσετε που βρίσκονται τα προσωπικά σας όρια. Η δοτική σας συμπεριφορά σε πολλούς τομείς, απαιτεί προσοχή ώστε να μην εξαντληθούν τα δικά σας αποθέματα.

Οι εντάσεις και οι καυγάδες θα αποδιοργανώνουν τις σκέψεις σας και θα δημιουργούν εμπόδια στην επικοινωνία σας. Φροντίστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας εμψυχώνουν και χαρίζουν έναν νέο σκοπό στην ζωή σας. Στα οικονομικά θα έχετε μικρές ανατροπές που θα πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να τα βάλετε σε μία τάξη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 Η ενδοσκόπηση και η ψυχική αναζήτηση θα είναι το κλειδί του μήνα, κάτι που θα σας κάνει να δείτε μία νέα πραγματικότητα γύρω σας. Ίσως, η υπερβολική ευαισθησία δεν σας άφηνε να σκεφτείτε με ρεαλισμό και αυτό δημιουργούσε πλάνες στον τρόπο σκέψης σας.

Η περίοδος αυτή θα είναι πιο ξεκάθαρη, παρ’ ότι θα νιώσετε ότι οι προσπάθειες σας δεν είναι αρκετές για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που θα συναντήσετε. Αποφύγετε πιέσεις σε στόχους και ιδέες που έχετε θέσει από το παρελθόν και δώσετε επιπλέον χρόνο στην ολοκλήρωσή τους.

Ο χρόνος που θα αφιερώσετε για τον εαυτό σας, θα μειώσει την επαφή με τον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας ωθήσει σε μία μοναχική στάση.              Ίσως, είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή την περίοδο περισσότερο από κάθε τι και μέσω αυτού οι δυνάμεις σας θα ανασυγκροτηθούν. Η πνευματική προσέγγιση θα είναι το κλειδί για να νιώσετε την ασφάλεια που επιθυμείτε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 Το 8 φέρνει μαζί του μία ισχυρή δόνηση που μπορεί να ευθυγραμμίσει σχέδια και ιδέες με στόχο την εξέλιξη.

Είναι μία κερδοφόρος περίοδο για εσάς στον οικονομικό τομέα και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Η εξάντληση που ίσως νιώσατε στο παρελθόν, θα αλλάξει μορφή και μία ανοδική πορεία θα ενισχύσει την υλική σας ασφάλεια.

Μην φοβηθείτε να συμμετέχετε σε νέες δράσεις και να ρισκάρετε, καθώς η σκληρή εργασία θα αποφέρει γρήγορα θετικά αποτελέσματα. Η ευημερία και η αφθονία είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα. Αποφύγετε υπόγειες ενέργειες ή δράσεις που θα σας φέρουν πιο γρήγορα σε αυτό που αναζητάτε.

Η ειλικρίνεια θα είναι μεγαλύτερης ζωτικής σημασίας σε συνεργασίες που πρόκειται να υπάρξουν. Το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, θα βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργεια σας και να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 Ο Νοέμβριος είναι ένας κομβικός μήνας και θα ολοκληρώσετε έναν κύκλο ζωής με μεγάλη ένταση.

Μπορεί να υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις στην ζωή σας και να νιώσετε κάποιες φορές ότι βιώνετε μία αιωρούμενη κατάσταση, αλλά μέσα από αυτά θυμηθείτε ότι το κλείσιμο ενός κύκλου σας χαρίζει απίστευτη σοφία.

Δημιουργήστε χώρο για μία νέα αρχή που θα υπάρξει και συνειδητοποιείστε τα μέχρι τώρα λάθη σας. Οι φιλανθρωπικές ή κοινωνικές οργανώσεις, θα είναι μία θεραπεία σε αυτή την μετάβαση της ζωής σας. Ο αριθμός 9 φέρνει μαζί του μία αίσθηση συγχώρησης και νιώθετε ότι μέσω αυτής θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τον εαυτό και την συνείδηση σας.

Στα επαγγελματικά θέματα που χρονίζουν, θα έχετε την ικανότητα να τα διακόψετε και να μπείτε δυναμικά σε έναν νέο κύκλο.

Η μετάβαση αυτή θα παρουσιάσει μικρές δυσκολίες, τις οποίες όμως δεν θα αφήσετε να σας ρίξουν ψυχολογικά. Ακόμα και η αλλαγή επιτηδεύματος ή μετοίκησης θα είναι μέρη που θα διαπραγματευτείτε και θα σκεφτείτε θετικά την ολοκλήρωσή τους.

Από το περιοδικό FZHN που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Προτεινόμενα για εσάς

Αριθμολογία Ιουνίου: Τι δείχνει ο αριθμός του πεπρωμένου σου!

Μιχάλης Μάρδας