Ελεύθερος Τύπος
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τον προσέλαβε για να τον δέσει γυμνό και να τον χαϊδέψει με μια σκούπα αλλά έκανε λάθος την διεύθυνσή

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένας Αυστραλός, οπλισμένος με ματσέτα, τον οποίο ο πελάτης του είχε προσλάβει για να εισβάλει στο σπίτι του, να τον δέσει ημίγυμνο και να τον χαϊδέψει με μια σκούπα, κρίθηκε αθώος από δικαστήριο αφού άθελά του πήγε σε λάθος διεύθνση.

Ο Τέρενς Λίροϊ από το Σίδνεϊ και ένας συνάδελφός του εμφανίστηκαν μια Κυριακή πρωί του Ιουλίου του 2019 στο Γκούλγκογουι, της Νέας Νότιας Ουαλίας, οπλισμένοι και έτοιμοι να φέρουν σε πέρας την αποστολή που τους είχε αναθέσει ένας πελάτης μέσω Facebook, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Όμως ο πελάτης τους είχε μετακομίσει 50 χιλιόμετρα μακριά χωρίς να τους ενημερώσει, κι έτσι οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην κουζίνα ενός αγνώστου στις 06:05 το πρωί.

Ο ένοικος του σπιτιού αρχικά πίστεψε ότι οι ήχοι που άκουσε ήταν ο γείτονάς του που συνήθιζε να πηγαίνει σπίτι του το πρωί για καφέ. Όταν όμως οι εισβολείς φώναξαν το όνομα του πελάτη τους, ο ένοικος άναψε το φως, έβγαλε τη συσκευή άπνοιας που φορούσε και αντίκρισε πάνω από το κρεβάτι του δύο αγνώστους με ματσέτες.

Όταν ο Λιρόϊ συνειδητοποίησε το λάθος του είπε “συγγνώμη, φίλε” στον έκπληκτο ένοικο του σπιτιού, του έκανε χειραψία και έφυγε.

Μαζί με τον συνεργάτη του πήγαν στη σωστή διεύθυνση του πελάτη τους, ο οποίος τελικά τους έφτιαξε πρωινό και ο Λίροϊ αποκοιμήθηκε στον καναπέ του.

Ο ένοικος του πρώτου σπιτιού κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε λίγο αργότερα.

Ο δικαστής Σον Γκραντ παραδέχθηκε ότι η υπόθεση είναι κάπως ασυνήθιστη, όμως δήλωσε ότι πείστηκε πως ο Λίροϊ όντως έκανε λάθος στη διεύθυνση και τον αθώωσε.