Ελεύθερος Τύπος
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το lockdown… εκτόξευσε τις πωλήσεις στις πλαστικές κούκλες του σεξ – Ψάχνουν προσωπικό οι εταιρείες

Newsroom eleftherostypos.gr

Η βιομηχανία των ρομπότ του σεξ βγήκε κερδισμένη από το lockdown του κορωνοϊού.

Ενδεικτικά, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στη Βρετανία λέει πως δεν μπορεί πια να καλύψει την πρωτοφανή ζήτηση και ψάχνει απεγνωσμένα προσωπικό!

Μπορεί τα μέτρα σιγά σιγά να χαλαρώνουν σε ολόκληρο τον κόσμο, η ζήτηση, ωστόσο, για τα ρομπότ του σεξ παραμένει αυξημένη.

Στις 21/5 το Γραφείο Ευθύνης για τον Προϋπολογισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε πως η ζημιά για τη Βρετανία μέχρι και τον Απρίλιο του 2021 μπορεί να φτάσει τις 300 εκατομμύρια λίρες. Παράλληλα, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα με ρομπότ του σεξ στη χώρα λέει πως δεν μπορεί πια να καλύψει την πρωτοφανή ζήτηση και ψάχνει απεγνωσμένα προσωπικό.

Σύμφωνα με το Russia Today, τα ρομπότ του σεξ είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι της καραντίνας.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Sex Doll Genie, λέει ότι αγωνίζεται, προκειμένου να αντεπεξέλθει στην απίστευτη αύξηση της ζήτησης, που ξεκίνησε μαζί με το lockdown, πριν από δύο μήνες. Σύμφωνα με το Forbes, η ζήτηση στους άντρες αυξήθηκε κατά 51,6% τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο και 33,2 % στα ζευγάρια τον Απρίλιο!

Η Janet Stevenson της SDG αναφέρει ότι η εταιρεία, που ίδρυσε με τον σύζυγό της, Amit, μόλις προσέλαβε προσωπικό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, παρά την παγκόσμια ύφεση και την περικοπή θέσεων εργασίας στον τομέα του λιανικού εμπορίου, το οποίο συνεχίζει και θα συνεχίσει να υποφέρει, με καταστήματα να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.

Ο Amit, μάλιστα, είπε στην Daily Star Online ότι, ως αποτέλεσμα του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τους καουτσούκ συντρόφους, η έρευνα και η ανάπτυξη προχωράει με τέτοιο ρυθμό, που είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν μοντέλα, τα οποία θα μπορούν ακόμη και να αναπνέουν, να έχουν καρδιακό παλμό, ακόμη και να φλερτάρουν και να έχουν… συναισθήματα(!), και ενδέχεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους!