Ελεύθερος Τύπος
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Χαμός στο MasterChef: Γάλλος σεφ καταγγέλλει κλοπή του γλυκού του

MasterChef: Η παραγωγή ετοιμάζει προσθήκη στην κριτική επιτροπή για τον 3ο κύκλο

Newsroom eleftherostypos.gr

Μία δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε για έναν Γάλλο σεφ το επεισόδιο του MasterChef της Τετάρτης, με τον ίδιο να καταγγέλλει πως η ιδέα του γλυκού του κλάπηκε.

Ο pastry chef, Adrien Bozzolo, μέσω Instagram κατήγγειλε την αντιγραφή του Pate sablee, το οποίο υποβλήθηκε ως δοκιμασία στους διαγωνιζόμενους του MasterChef από τον προσκεκλημένο Pastry Chef, Φίλιππου Παπασπύρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν συνεργάτης πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής εντόπισε στο Instagram του Bozzolo, το ίδιο σχεδόν γλυκό και του έστειλε σε μήνυμα τη φωτογραφία ενημερώνοντας ότι στον μαγειρικό διαγωνισμό το συγκεκριμένο γλυκό παρουσιάζεται ως δημιουργία κάποιου άλλου…

Ο Γάλλος pastry chef απάντησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, γράφοντας ότι θεωρεί ανέντιμο αυτό που συνέβη.

«Βρίσκω ανέντιμο από την πλευρά αυτού του chef να οικειοποιείται τη δουλειά ενός άλλου. Κυρίως στην τηλεόραση! Σας ευχαριστώ που μου το στείλατε», ήταν η γραπτή αντίδρασή του προς τον δημοσιογράφο της εκπομπής που τον ενημέρωσε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=LCJoqnfWRPo

View this post on Instagram

Chai #Paris#pastrychef#pastryteam #thé #framboise

A post shared by Adrien Bozzolo (@adrien_bozzolo) on

Προτεινόμενα για εσάς

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται στους χώρους του το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

ΣΕΦ: Με απόλυτα διαφανείς όρους ο διαγωνισμός για το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

MasterChef: Πανικός με τις αιτήσεις συμμετοχής – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Γκόρντον Ράμσεϊ: Η Νταϊάνα ήταν όμορφη, σαν τη Σαντορίνη

Μαρίνα Μπενέκου

Τι λεφτά πρόσφερε ο Acun στους κριτές του MasterChef – Τι λέει ο Πάνος Ιωαννίδης

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

MasterChef: Ο Κοντιζάς ήθελε να κάνει τον «Νονό» και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό [βίντεο]

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

ΔΕΘ 2021-Τσιλιγκίρη: Στο ΣΕΦ ανακαλύψαμε θησαυρούς και πηγές ανάπτυξης

Λάμπρος Κατσαρός

Χρυσοί Σκούφοι 2021: Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας – Οι σεφ που διακρίθηκαν

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

ΔΕΘ: Tο επιστέγασμα μιας νέας εποχής εξωστρέφειας για το ΣΕΦ

Ελεύθερος Τύπος Newsroom