Ελεύθερος Τύπος
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τρομακτικό: Τεράστιο κλαδί καρφώθηκε στον ώμο του και αυτός έλεγε «I am Groot»

Είναι από τις περιπτώσεις που ανατριχιάζεις όταν τις βλέπεις, έχουν όμως μία αστεία πλευρά! Ποια είναι αυτή; Η αντίδραση του θύματος…

Ο Λευκορώσος Ιβάν Κρασούσκι, πετούσε με ανεμόπτερο και καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα ένα χοντρό κλαδί να διαπεράσει τον ώμο του. Όταν λοιπόν έφτασε στο νοσοκομείο, έκανε πλάκα με το ατύχημά του, λέγοντας: «Είμαι ο Groot», τον χαρακτήρα από την ταινία «Οι φύλακες του Γαλαξία», ένα δέντρο δηλαδή που περπατάει.

«Όλοι γνωρίζουν τέλος πάντων, ότι οι γιατροί θα διαρρεύσουν τις φωτογραφίες, οπότε δεν έχω κάτι να κρύψω. Κοιτάξτε!», φαίνεται να λέει ο Κρασούσκι. Ο Λευκορώσος είναι γεμάτος αίματα, κάθεται σε ένα κρεβάτι, ενώ το κλαδί παραμένει καρφωμένο αγέρωχα μέσα στον ώμο του. Εξήγησε, ότι αρχικά ένιωσε τυχερός που δεν έπαθε τίποτα.

«Σκέφτομαι, έπεσα τόσο μαλακά, όλα είναι οκ. Σηκώθηκα να φύγω και τότε ένιωσα κάτι να με… κρατά πίσω. Κοίταξα και είδα αυτό το γιγάντιο κούτσουρο. Έσκισα το μπλουζάκι μου και είδα μέσα στον ώμο μου ένα κλαδί, χοντρό σαν καρπούζι», σημείωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=ph_l7Pp_1mk

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]