Newsroom eleftherostypos.gr
Σούπερ Μάρκετ: Από τη Δευτέρα, οπότε και ανοίγει το λιανεμπόριο, θα βγουν οι απαγορευτικές κορδέλες από τα ράφια των σούπερ μάρκετ και θα μπορούν να πωλούν όλα τα προϊόντα τους, διευκρίνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Εξήγησε, επίσης, ότι δεν είναι υποχρεωτική η διενέργεια rapid ή self test για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου. Σχετικά με την απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο σε όλες τις περιοχές, δήλωσε: «Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να επανεκκινήσουμε κλάδους που έχουν δείξει ότι δεν επιβαρύνουν, χωρίς να στέλνουμε όμως το μήνυμα ότι έχουν ανοίξει τα πάντα και μπορούμε να είμαστε όλοι έξω.»
Ο κ. Σταμπουλίδης διευκρίνισε, επίσης, ότι σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, όπου το λιανεμπόριο δεν θα ανοίξει, θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις.
Αναστέλλεται η επαναλειτουργία λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αχαΐα
Αναστέλλεται η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στις ΠΕ Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας από τη Δευτέρα 5 Απριλίου μέχρι τις 12 Απριλίου, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία.
Σε συνέχεια έκτακτης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι της Covid-19 που πραγματοποιήθηκε χθες, και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές ΠΕ και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου, αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Σχεδόν καθολική επικράτηση του βρετανικού στελέχους – Μεγάλη αύξηση της διασποράς στην κοινότητα
- Κορωνοϊός: «Ανοίγουν» οι διαδημοτικές μετακινήσεις – Ποιες περιοχές μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο»
- Μητσοτάκης: Μεταστέγαση 9 υπουργείων και πνεύμονας πρασίνου στον Υμηττό
- Lockdown: Κανονικά οι διαδημοτικές μετακινήσεις σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κοζάνη
- MeToo Βενεζουέλας με κάλυψη ΣΥΡΙΖΑ – Δικαίωση του Ε.Τ. με τις καταγγελίες για τον πρέσβη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr