ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
MEDIA

Αντελίνα & Χάρης Βαρθακούρης στο ΤΥΠΟΣ TV: Θέλουμε με το «Σου Κου Family» να περνάμε καλά

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Εκείνος, οξυδερκής, με καλλιτεχνικό DNA και πορεία στον χώρο της μουσικής, βούτηξε στα βαθιά με το «Big Brother» και απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και στην TV.

Εκείνη, μία ολόκληρη κατηγορία μόνη της: έξυπνη, καπάτσα, αφοσιωμένη στον στόχο και στη δουλειά της, επίμονη, επικοινωνιακή. Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα ακαταμάχητο ζευγάρι -και στη ζωή και στην TV πλέον- και ξέρουν να κάνουν τον κόσμο να περνά καλά μαζί τους. Το απέδειξαν, άλλωστε, από τις πρώτες κιόλας εκπομπές του «Σου Κου Family»! 

Πώς αισθάνεστε που βρίσκεστε κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη;

A.Β.: Αισθάνομαι μεγάλη χαρά, συγκίνηση κι ένα γλυκό, δημιουργικό άγχος.

X.Β.: Μοιραζόμαστε, 11 χρόνια πλέον, την οικιακή μας στέγη, γιατί όχι και την επαγγελματική; Εγώ χαίρομαι πολύ διότι, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, η στέγη είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αν δεν είναι γερή, ακόμα κι ένα ψιλόβροχο αρκεί για να προκαλέσει προβλήματα. Εμείς τώρα μοιραζόμαστε στέγη που αντέχει και πτώση μετεωρίτη. Αν αυτό δεν είναι τύχη, τότε δεν ξέρω τι είναι.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που κάνατε, όταν σας έγινε η πρόταση;

A.Β.: Μία ήταν η σκέψη που έκανα προσωπικά στο άκουσμα της πρότασης: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ! Δεν σας κρύβω πως ήταν κάτι που μου είχε λείψει.

X.Β.: Οπως αντιλαμβάνεστε, αυτό είναι κάτι που η γυναίκα μου το ήθελε πολύ. Το είχαμε συζητήσει και υπολογίζαμε ότι ενδεχομένως θα μας δοθεί η ευκαιρία από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όταν θα τελείωναν οι υποχρεώσεις μου με τον ΣΚΑΪ. Ομως το σόου, για το οποίο είχα συμφωνήσει με το κανάλι να κάνω μετά το «Big Brother», μπήκε στο… ψυγείο λόγω πανδημίας. Είναι μια εκπομπή που η παρουσία κόσμου στο πλατό είναι επιτακτική και, με τις παρούσες συνθήκες, ήταν άσκοπο να προβληθεί. Οπότε οι προσευχές της γυναίκας μου έπιασαν τόπο διότι και ελεύθερη έμεινε από το προηγούμενο κανάλι της και συμφώνησε με το δικό μου (γέλια).

Ποια επαγγελματικά στοιχεία εκτιμά ο ένας στον άλλον;

A.Β.: Ο Χάρης, όταν αισθάνεται άνετα, είναι πολύ ετοιμόλογος, κάτι που δεν έδειξε τόσο στο «Big Brother», κι έχει μια ακαταμάχητη ατάκα που είναι σπάνιο να τη βρεις. Επίσης, έχει πηγαίο αυθορμητισμό και μαζί έχουμε μια χημεία που μας κάνει να μπορούμε να συνεννοηθούμε με ένα βλέμμα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό τηλεοπτικά.

Χ.Β.: Αυτό που θα σας πω έτυχε να το αναφέρω και σε ένα από τα σποτάκια της εκπομπής μας. Η γυναίκα μου είναι απίστευτη καταφερτζού. Οταν βάλει κάτι στο μυαλό της, θα γίνει. Εχει καταφέρει να συνωμοτεί με το σύμπαν. Σας εγγυώμαι πως αν για κάποιο ρεπορτάζ θα ήθελε να έχει την άποψη του Πάπα της Ρώμης, θα έβρισκε τον τρόπο και να του μιλήσει στο τηλέφωνο και να τον πείσει να δεχτεί να βγει στον αέρα. Εχει, εκ γενετής, όλα τα στοιχεία ενός ιδανικού αρχισυντάκτη. Επίσης, αφοσιώνεται όσο κανένας προκειμένου αυτό που αναλαμβάνει να γίνει τέλειο. Οτιδήποτε λιγότερο την απογοητεύει.

Πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες όταν ένα ζευγάρι δουλεύει μαζί και μάλιστα στην τηλεόραση;

Α.Β.: Με τον Χάρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Εχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές αλλά και αρκετές έντονες και δύσκολες, τις οποίες διαχειριστήκαμε και τις ξεπεράσαμε. Το να είμαστε μαζί επαγγελματικά είναι πολύ εύκολο για μας διότι, ενώ είμαστε χαρακτήρες που εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα, μέσα σε ένα λεπτό έχουν ξεχαστεί όλα, ανεξαρτήτως της έντασης του τσακωμού. Εχει μια μαγεία το να δημιουργείς μαζί με τον άνθρωπό σου και είμαι τυχερή που με τον Χάρη έχουμε τόσο μεγάλη οικειότητα, σε όλα τα επίπεδα, που μας επιτρέπει να είμαστε μαζί και στη δουλειά.

Χ.Β.: Δεν ξέρω για τα άλλα ζευγάρια, αλλά εμάς, αν είναι να μας τύχει κάτι, θα μας τύχει ανεξαρτήτως χώρου. Δεν κινδυνεύουμε περισσότερο με την επαγγελματική συνύπαρξη.

Νιώθετε ότι το μαζί στη ζωή, μαζί και στην TV είναι κάτι που πάντα ιντριγκάρει-αρέσει στον κόσμο;

A.Β.: Αυτό που ξέρω και μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως όλους μάς ιντριγκάρει οτιδήποτε είναι καλοδουλεμένο. Αρα οφείλουμε πρώτα να φροντίσουμε να είναι η εκπομπή μας σωστά δομημένη κι εννοείται πως η καλή χημεία ενός ζευγαριού έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα.

Χ.Β.: Δεν το έχω σκεφτεί και δεν με έχει απασχολήσει ποτέ. Θεωρώ, όμως, τώρα που το φιλοσοφώ λιγάκι, ότι ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα συμπαρουσιαστές, το να έχουν άνεση μεταξύ τους είναι κάτι που, ίσως υποσυνείδητα, αρέσει και εξιτάρει. Τα μισά από αυτά που μπορώ να πω στον αέρα στη γυναίκα μου, σε μια ξένη δεν θα μπορούσα!

Υπάρχουν δόσεις ανταγωνισμού;

A.Β.: Αν αισθανόμουν πως υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε μένα και τον Χάρη, δεν θα τολμούσα να δουλέψω μαζί του. Με τον άντρα μου είμαστε μια σφιχτή αγκαλιά και πάντα λειτουργούμε με γνώμονα το καλό της οικογένειάς μας.

Χ.Β.: Ωστόσο, όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε, όλο και κάποιες μικρές δοσούλες υπάρχουν. Τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει ρήξη στη σχέση μας, αλλά ένας μικρός κι ευγενικός ανταγωνισμούλης… υποβόσκει (γέλια).

Ποιος είναι ο στόχος σας με το «Σου Κου Family»;

Α.Β.: Ο στόχος μας είναι να απολαύσουμε το ταξίδι και φυσικά να το απολαύσει και να το αγκαλιάσει και ο κόσμος.

X.Β.: Ο δικός μου στόχος είναι να περνάω καλά εγώ και δεν θέλω να παρεξηγηθεί αυτό. Δεν το εννοώ εγωιστικά. Απλώς, ιδανικά, θα ήθελα. όταν ξυπνάω κάθε Σάββατο και Κυριακή. να χαίρομαι που έχουμε εκπομπή και να μη δυσανασχετώ. Εχοντας νιώσει στο παρελθόν πώς είναι να κάνεις κάτι με μισή καρδιά, όσο καλύτερα περνάω εγώ τόσο καλύτερα θα περάσουν και όσοι μάς βλέπουν. Προτεραιότητα στο μυαλό μου έχει η ψυχαγωγία και μετά η ενημέρωση. Θα ήθελα να κάνουμε τον κόσμο να ξεχνάει, έστω και για λίγο, τα προβλήματά του.

Σας αγχώνει το ότι βρίσκεστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού;

Α.Β.: Η Ναταλία είναι εξαιρετική παρουσιάστρια, με τεράστια και πολυετή εμπειρία σε μια πολύ δουλεμένη και καλοστημένη εκπομπή. Είναι πρόκληση ο πήχης να είναι ψηλά και πιο ψηλά από τη Ναταλία δεν υπάρχει!

Χ.Β.: Είναι σαν να ρωτάς έναν τραγουδιστή που κάνει πρεμιέρα σε μαγαζί που βρίσκεται στην Ιερά Οδό, πώς αισθάνεται που θα έχει άλλα 10 κέντρα διασκεδάσεως σε ακτίνα 800 μέτρων. Δεν έχει καμία σημασία, για μένα τουλάχιστον. Με την έννοια ότι εγώ δεν θα προσπαθήσω λιγότερο ή περισσότερο αναλόγως με το ποιος βρίσκεται δίπλα μου ή απέναντί μου. Εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να είμαι, στη χειρότερη περίπτωση, αξιοπρεπής και να ξέρω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Οσο περισσότεροι το εκτιμήσουν τόσο το καλύτερο.

Τα παιδιά σας τι σαν είπαν όταν τους ανακοινώσατε τη συνεργασία σας;

Τα παιδιά μας χαίρονται να μας βλέπουν μαζί κι ευτυχισμένους. Και αυτό ακριβώς βλέπουν αυτή την περίοδο!

Από την  έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Το «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» ανακάτεψε την τράπουλα της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο

Δημήτρης Ντόγκας

ΣΚΑΪ : «ΣουΚου Family» το νέο μαγκαζίνο με Αντελίνα και Χάρη

Δημήτρης Ντόγκας

ΣΚΑΪ : «House of Fame» καθημερινά… και «ΣουΚου Παρέα»

Δημήτρης Ντόγκας

Έτοιμοι για πρεμιέρα Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης – Κλείδωσε η ομάδα

«Big Brother»: Αποκαλύφθηκε η αμοιβή των παικτών

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεσπά κατά του ALPHA – «Η Αντελίνα είχε έναν αστυφύλακα για οποιαδήποτε κίνησή της»

Στον… πάγο η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη – Όλο το παρασκήνιο

Tinad

Big Brother: Έξαλλη η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη – Τι απαντά

Tinad

«Πρότεινα να πάρω ανά εκπομπή όσα μου είπαν για μηνιάτικο»: Η αποκάλυψη του Βαρθακούρη

Evanthia Karra