Ελεύθερος Τύπος
MEDIA

Φινάλε για τη σειρά του ΣΚΑΪ «ο Γιατρός» – Τι θα δούμε σήμερα

«Ο Γιατρός»: Τίτλοι τέλους για τη σειρά του ΣΚΑΪ

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Αποτέλεσε τη βραδινή συντροφιά των τηλεθεατών στη συχνότητα του ΣΚΑΪ εδώ και αρκετό καιρό, κερδίζοντας το δικό της μερίδιο τηλεθέασης και αποδεικνύοντας ότι οι τουρκικές παραγωγές πάντα συγκινούν.

Η δραματική σειρά «Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος», που προβαλλόταν καθημερινά, στις 21.30, ρίχνει αυλαία απόψε με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο που θα καθηλώσει τους φανατικούς της.

Ο δρ Αντίλ και η Νάζλι προσπαθούν να προστατεύσουν τον Αλί, ο οποίος επιμένει να κάνει το καθήκον του και κάτι παραπάνω, ακόμα και για τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή του, τον πατέρα του. Η Ντάμλα εκπλήσσει τη Νάζλι δείχνοντάς της μια πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα της, που δεν έχει καμία σχέση με τα όσα πίστευαν για εκείνη μέχρι τώρα.

Ο Αλί συνειδητοποιεί, επιτέλους, ότι δεν μπορεί να αλλάξει ούτε το παρελθόν του πατέρα του αλλά ούτε και το αναπόφευκτο μέλλον του, οπότε προσπαθεί να ηρεμήσει τα τραύματα μέσα του. Αφοσιώνεται στην επόμενη ασθενή του και καταφέρνει να σώσει τη ζωή της, όμως παίρνει ταυτόχρονα και ένα πολύτιμο μάθημα: τα συναισθήματα ενός ανθρώπου μπορεί να είναι από αβάσταχτα σκληρά έως και απίστευτα εύθραυστα. Με τη Νάζλι, όπως πάντα, στο πλευρό του, η δυσκολότερη μέρα στη ζωή του Αλί φτάνει, επιτέλους, στο τέλος της και πλέον ανακουφισμένος μπορεί να κοιτάξει μπροστά και να ζήσει όπως ποτέ του δεν πίστεψε.

Να σημειωθεί ότι αύριο το βράδυ στη θέση του σίριαλ θα προβληθεί ταινία, ενώ από Δευτέρα 15 Ιουνίου και για κάποιες εβδομάδες, πρωταγωνιστικό ρόλο στην prime time θα έχουν τα ντοκιμαντέρ. Μετέπειτα, θα παίζεται η κωμική σειρά «Η Πολυκατοικία» με πρωτότυπα επεισόδια, τα οποία είχαν μπει στο συρτάρι και δεν τα έχει δει το κοινό.

Προτεινόμενα για εσάς

«Ο Γιατρός» – Αποκλειστικό spoiler: Φωτογραφία από το τελευταίο επεισόδιο

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Ο Γιατρός»: Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Ο Γιατρός»: Τραγικές ώρες για τον Φερμάν – Όλες οι εξελίξεις

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ο Γιατρός-spoiler: Ενας θάνατος θα αλλάξει τα πάντα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ο Γιατρός: Νέα γυναίκα στη ζωή του Αλί μετά τον χωρισμό – Όλες οι εξελίξεις

«Ο Γιατρός»: Τίτλοι τέλους για τη σειρά του ΣΚΑΪ

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις στον «Γιατρό»: Με θάνατο γράφεται το τέλος του Αλί

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

«Ο Γιατρός»: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φερμάν