Ελεύθερος Τύπος
MEDIA

Κατερίνα Κασκανιώτη στο TV Κους Κους: Στη Nova κάθε μέρα είναι η Ημέρα της Γυναίκας

Κατερίνα Κασκανιώτη στο TV Κους Κους: Στη Nova κάθε μέρα είναι η Ημέρα της Γυναίκας

Newsroom eleftherostypos.gr

Κατερίνα Κασκανιώτη… Μια γυναίκα, µια εργαζόµενη, µια µητέρα! Με αφορµή τη σηµερινή Παγκόσµια Ηµέρα της Γυναίκας, συναντήσαµε τη διευθύντρια Pay TV, µία από τις ελάχιστες γυναίκες managers στον χώρο της τηλεόρασης, για να µας πει πώς αντιµετωπίζουν στη Nova τη γυναίκα, τι σπέσιαλ αφιερώµατα ετοίµασε η πρώτη συνδροµητική πλατφόρµα στην Ελλάδα, αλλά και να µας αναλύσει τον δικό της ρόλο.

«H θέση και ο ρόλος της γυναίκας στις δυτικές κοινωνίες πέρασε από διαφορετικά στάδια και πολλαπλά επίπεδα. Είναι πρόσφατοι οι αγώνες που έδωσε η γυναίκα για να διεκδικήσει δικαιώµατα στην οικονοµική αυτονοµία, στην επαγγελµατική εξέλιξη, στην ισότητα και τον σεβασµό. Τη δυναµική πλευρά των γυναικών που υπηρετούν µε ζήλο και υπευθυνότητα τους στόχους τους σε διαφορετικούς τοµείς αναδεικνύουµε στη Νova µέσα από ένα πολύπλευρο πρόγραµµα, που σχεδιάσαµε τον Μάρτιο» ανέφερε αρχικά η κ. Κασκανιώτη.

Για να συµπληρώσει στη συνέχεια: «A Woman’s World. Ετσι ονοµάσαµε την ειδική κατηγορία ταινιών στο Nova on demand και την αφιερώσαµε σε δυναµικές, ξεχωριστές, γυναίκες, που εµπνέουν και αποτελούν πρότυπα σε πολλαπλές εκφάνσεις της κοινωνίας. Χαρακτηριστικές προσωπικότητες όπως η Κέι Γκράχαµ, πρώτη γυναίκα εκδότης εφηµερίδας που καλείται να διαχειριστεί πολιτικό σκάνδαλο, η τολµηρή σεφ Τζούλια Τσάιλντ, η αντισυµβατική συγγραφέας του Φρανκεστάιν, Mary Shelley, η ιδιαίτερη Γαλλίδα µυθιστοριογράφος Γκαµπριέλ Κολέτ, η εµβληµατική Αµερικανίδα δικηγόρος που αγωνίστηκε για την ισότητα, Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσµπεργκ.
Ακόµη όλα τα επεισόδια των απόλυτα αγαπηµένων σειρών “Good Wife”, “Big Little Lies ΙΙ” και φυσικά η µοναδική Eλεν Ντε Τζένερις.

Στο πλαίσιο προώθησης του γυναικείου αθλητισµού και ιδιαίτερα του γυναικείου ποδοσφαίρου, προβάλαµε τις γυναίκες της Εθνικής οµάδας µας στον αγώνα ΕΪΡΕ-Ελλάδα για την προκριµατική φάση του Euro 2021. Την πρώην τερµατοφύλακα και νυν µέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής oµάδας ποδοσφαίρου γυναικών, Ελένη Πελετίδου, υποδέχεται σήµερα (20.15), ανήµερα την Ηµέρα της Γυναίκας, η δρ Νάνσυ Μαλλέρου στην εκποµπή της “Καλύτερα Γίνεται – Ηγέτες και Μέντορες”, στο Novalifε.

Παράλληλα η νέα σειρά “Sports Woman” κάνει πρεµιέρα σήµερα στις 15.00 (και κάθε Κυριακή), από το Novasports3HD. Η σειρά είναι αφιερωµένη σε γυναίκες που αλλάζουν την ιστορία των sports!
Το κανάλι MyZen TV, το οποίο προβάλλεται στην Ελλάδα µόνο από τη Nova, γιορτάζει και αυτό µε τη σειρά του την Ηµέρα της Γυναίκας µε ένα αφιέρωµα σε γυναίκες που ζουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Και αφού µας ανέλυσε µε τον ιδανικότερο τρόπο γιατί στη Nova κάθε ηµέρα είναι Hµέρα της Γυναίκας, η κ. Κασκανιώτη αναφέρθηκε και στον δικό της ρόλο στη Nova, τον µοναδικό προορισµό για κάθε γυναίκα!
«Εχω την τύχη να είµαι στη Nova πολλά χρόνια και να συνεργάζοµαι µε µία οµάδα καταπληκτικών ανθρώπων-επαγγελµατιών, µε τους οποίους αφενός µοιραζόµαστε το ίδιο πάθος για τη δουλειά µας και αφετέρου έχουµε την ίδια όρεξη να δηµιουργούµε και να προσφέρουµε ψυχαγωγία. Ανήκω κι εγώ στην κατηγορία των γυναικών που οι ώρες της µέρας δεν αρκούν για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών µου. Οπότε η Nova είναι η πιο πιστή µου παρέα γιατί µπορώ να δω ζωντανά ή σε πρώτη προβολή ή σε ταυτόχρονη µετάδοση µε την Αµερική, τώρα ή σε λίγο ή όποια στιγµή επιλέξω, σε όποια συσκευή και σε όποιο σηµείο βρίσκοµαι, αυτό που θέλω. Ναι, ως εργαζόµενη µητέρα, µε τη Νova “ζεις καλύτερα” και, ναι, οι γυναίκες στη Νοva έχουν κάθε µέρα την τιµητική τους!».

Προτεινόμενα για εσάς

Το παρασκήνιο πίσω από το «γάμο» WIND – NOVA και ο ανταγωνισμός

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

WIND και NOVA εις σάρκα μίαν – Όλο το παρασκήνιο για το μεγάλο deal

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H NOVA θα δείχνει τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν

Η Forthnet γίνεται Nova: Αλλάζει όνομα μετά την εξαγορά της από τη United Group

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Σε ποιο κανάλι θα βλέπουμε τα ματς της super league 1 – Η πρόταση της Cosmote που αλλάζει τα δεδομένα

Novachristmas: Benigni και Zellweger στο γιορτινό πρόγραμμα [βίντεο]   

Δημήτρης Ντόγκας

NOVA: Σε ταυτόχρονη προβολή με ΗΠΑ ο δεύτερος κύκλος του «His Dark  Materials»

Δημήτρης Ντόγκας

Οριστικό: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στην ΝΟVA

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Διευκρινιστική ανακοίνωση της NOVA για Παναθηναϊκό: Δεν υπήρξε πρόθεση για σύγχυση

Ελεύθερος Τύπος Newsroom