Ελεύθερος Τύπος
MEDIA

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 24 Νοεμβρίου 2019

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 24 Νοεμβρίου 2019

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, έρευνες και αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, 24 Νοεμβρίου 2019.

Κεντρικό θέμα της εφημερίδας μας είναι τα νέα πρόστιμα για τα αυθαίρετα. Διαβάστε τα μυστικά του νέου νόμου και τις ευκαιρίες νομιμοποίησης. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς αυξάνει το κόστος τακτοποίησης το κλιμακωτό πρόστιμο και επεξηγηματικοί πίνακες με παραδείγματα για όλες τις περιπτώσεις.

Στα του πολιτικού ρεπορτάζ διαβάστε για τον ακήρυκτο πόλεμο στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις για μετωπική σύγκρουση με τους 53+. Διαβάστε επίσης για το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης προκειμένου να επιτύχει ανάπτυξη 2,8% κόντρα στις προβλέψεις της Κομισιόν για 2,3%, του ΟΟΣΑ για 2,1% και του ΔΝΤ για 2%.

Μην χάσετε επίσης αναλυτικό ρεπορτάζ για τις πρωτοβουλίες της επιτροπής στην Βουλή για την υπόθεση Novartis και τους μάρτυρες-κλειδιά που θα κληθούν να καταθέσουν. Γιατί καλούνται τώρα οι συνεργάτες του Κωσταντίνου Φρουζή.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής επίσης διαβάστε για τον «κλεφτοπόλεμο» στα Εξάρχεια μετά το τελεσίγραφο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και ποιες οι ανησυχίες της ΕΛΑΣ για τις σκληρές καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης διαβάστε μαρτυρίες φοιτητών οι οποίοι ανέλαβαν πρωτοβουλίες και πέτυχαν να διώξουν το εμπόριο ναρκωτικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μην χάσετε επίσης αναλυτικό ρεπορτάζ με στοιχεία σχετικά με την φρενίτιδα της Black Friday! Τι επιλέγουν να αγοράσουν στην συγκεκριμένη εκπτωτική ευκαιρία οι Έλληνες καταναλωτές.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής επίσης μην χάσετε τον «πόλεμο της άμμου». Πώς οι μικροί κόκκοι της άμμου έχουν καταστεί ο νέος χρυσός με αποτέλεσμα να εμπορεύονται σε μία αγορά άνω των 70 δισ. ευρώ.

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και αυτήν, 24 Νοεμβρίου ο Ελεύθερος Τύπος κυκλοφορεί με σημαντικές συνεντεύξεις. Ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος μάς μιλά και καλεί σε συνεννόηση για το προσφυγικό, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αφορμή τις εσωκομματικές εξελίξεις τονίζει πως το 31,5% που έλαβε η αξιωματική αντιπολίτευση στις πρόσφατες εκλογές ήταν εντολή διεύρυνσης.

Μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής κυκλοφορεί και το lifestyle περιοδικό ΚΟUS KOUS στο οποίο φιλοξενείται συνέντευξη της Ντόρας Μακρυγιάννη.

Προτεινόμενα για εσάς

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την Κυριακή 29 Μαρτίου

Ανδρέας Ντίνης

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής δωρεάν στο σπίτι σας με το ekiosky’s!

Μιχάλης Μάρδας

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την Κυριακή 22 Μαρτίου

Ανδρέας Ντίνης

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 15 Μαρτίου 2020

Ανδρέας Ντίνης

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την Κυριακή 15 Μαρτίου

Ανδρέας Ντίνης

Οι Eλληνες λένε «ναι» στο κλείσιμο των συνόρων και στις κλειστές δομές

Ανδρέας Ντίνης

Οι Eλληνες λένε «ναι» στο κλείσιμο των συνόρων και στις κλειστές δομές

Ανδρέας Ντίνης

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 8 Μαρτίου 2020

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, την Κυριακή 8 Μαρτίου

Ανδρέας Ντίνης