Ελεύθερος Τύπος
MEDIA

Διαβάστε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που κυκλοφορεί, 20 Οκτωβρίου 2019

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, 20 Οκτωβρίου 2019.

Πρωτοσέλιδος τίτλος είναι ολο το σχέδιο του υπουργείου εργασίας για τις επικουρικές συντάξεις. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό πάνω από 260.000 επικουρικές θα δουν αυξήσεις έως και 120 ευρώ.

Ο Ελεύθερος τύπος της Κυριακής κυκλοφορεί με αποκλειστικό ρεπορτάζ με τα στοιχεία της εγκληματικότητας ήδη από το πρώτο εξάμηνο του 2019 τα οποία προκαλούν σοκ για το τι συμβαίνει στους δρόμους της Αττικής.

Στο οικονομικό ρεπορτάζ βλέπουμε τις τράπεζες να επανέρχονται στην αγορά των στεγαστικών δανείων. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Στο πολιτικό ρεπορτάζ διαβάστε όλα όσα έγιναν στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες και όσα διεκδίκησε και κέρδισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 2015 φαίνεται να εμφανίζεται ως εφιάλτης για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με πολλά στελέχη να ανταλλάσσουν πυρά για τις ευθύνες.

Την ίδια στιγμή διαβάστε στον ελεύθερο τύπο της Κυριακής αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις που εμφανίζουν οι τοπικές κοινωνίες για την εγκατάσταση των προσφύγων και μεταναστών στις περιοχές τους. Παράλληλα συγκίνηση προκαλεί η πανελλήνια κινητοποίηση για το πρόβλημα υγείας που εμφανίζει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ και την έκκληση της οικογένειάς του να μεταφερθεί για νοσηλεία στην Αμερική.

Μεταξύ άλλων μη χάσετε στον ελεύθερο τύπο της Κυριακής συνεντεύξεις πολιτικών προσώπων όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων, Κώστας Καραμανλής και ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Μεταξύ άλλων μην χάσετε το αφιέρωμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Συρία. Μετά την σφαγή και την επίθεση της Τουρκίας, ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι.

Προτεινόμενα για εσάς

Χρέος η αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Να αποδοθούν οι ευθύνες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ωρες μάχης

Η διπλή δοκιμασία από πυρκαγιές και κορονοϊό

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ψηφιοποίηση του συστήματοςYγείας

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Δράση κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Οι (αν)ήσυχες ημέρες του Αυγούστου

Να προστατεύσουμε τον τουρισμό