Ελεύθερος Τύπος
MEDIA

Your Face Sounds Familiar: Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται [βίντεο]

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με το Your Face Sounds Familiar

Newsroom eleftherostypos.gr

Η στελέχωση ριάλιτι με διάσημους είναι από τις πιο δύσκολες αποστολές για ένα κανάλι. Ειδικά όταν γίνονται πλέον τόσα πολλά και έχουν «καεί» τα περισσότερα καλά πρόσωπα. Ο ΑΝΤ1 αναζητά ήδη τα ονόματα για το Your Face Sounds Familiar και οι πρώτες επαφές του φέρονται να είναι με τρεις γυναίκες.

Το μόνο σίγουρο για το παιχνίδι είναι ότι θα το παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου. Η κριτική επιτροπή δεν υπάρχει, παίχτες δεν έχουν βρεθεί. Είναι εξάλλου νωρίς. Το YFSF δεν προβλέπεται να βγει στον αέρα πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου. Αυτό δίνει στον ΑΝΤ1 ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να σιγουρέψει τις επιλογές του. Η γούνα του κάηκε ήδη μια φορά φέτος με το Nomads.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε στο Open, τα πρώτα τρία ονόματα για το Your Face Sounds Familiar είναι η Νίνα Λοτσάρη, η Χριστίνα Κολέτσα και η Ελένη Χατζίδου. Οι πρώτες επαφές φαίνεται πως έχουν γίνει και η Χριστίνα Κολέτσα είναι αυτή που δείχνει να είναι πιο κοντά. Η Ελένη Χατζίδου ζήτησε να είναι μέλος της κριτικής και όχι συμμετέχουσα, ενώ η Νίνα Λοτσάρη, που ταιριάζει γάντι, αποτελεί επιθυμία του ΑΝΤ1 προς το παρόν.

Τελικές επιλογές δεν θα πρέπει να περιμένουμε άμεσα πάντως. Το διάστημα είναι μεγάλο, όλο και κάποιο καλό όνομα θα προκύψει στην πορεία. Ο ΑΝΤ1 μοιάζει να θέλει να έχει συμφωνήσει με την πλειοψηφία των συμμετεχόντων και να του απομένουν 3-4 προσθήκες στο νέο έτος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=Z4Qd7FhqNBY

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]