Ελεύθερος Τύπος
MEDIA

Η τηλεθέαση της πρεμιέρας του Open – Τι έκανε η Ελλη Στάη

Τέλος η Ελλη Στάη από το OPEN - Ποια θα την αντικαταστήσει

Newsroom eleftherostypos.gr

Eπέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση η Έλλη Στάη και φυσικά το δελτίο ειδήσεων με το ποίο έκανε την πρεμιέρα του στις τηλεοπτικές μας ζωές το Πpen συζητήθηκε πάρα πολύ.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η τηλεθέαση που σημείωσε το OPEN στην πρεμιέρα του και στο πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με την Έλλη Στάη.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen ο μέσος όρος του από τις 19:00 έως τις 19:45 είναι 11,4% στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά που φαίνεται να ικανοποιούν στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, αν και στην πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα θα ήθελαν να είχαν σημειώσει υψηλότερες πτήσεις.

Στη συνέχεια, από τις 20:00 έως τις 25:59 το Open TV σημείωσε 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό. Για να γίνει μια σύγκριση, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στην ίδια ζώνη προγράμματος (από τις 20:00 έως τις 25:59) είχε σημειώσει 6,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,6% στο δυναμικό κοινό.

Σε ότι έχει να κάνει με την Ελλη Στάη, άνετη, με ένα κομψό γκρι κοστούμι η έμπειρη ανκοργούμαν καλωσόρισε τους τηλεθεατές και προλόγισε την προσπάθεια του νέου σταθμού αλλά και τους στόχους που έχει θέσει.

Ο πρώτος ρεπόρτερ που βγήκε στον «αέρα» ήταν ο Μιχάλης Ιγνατίου από τις ΗΠΑ για τα ύποπτα δέματα που εντοπίστηκαν στα γραφεία του CNN αλλά και στις οικίες της Χίλαρι Κλίντον και του Μπάρακ Ομπάμα. Επίσης, παρουσιάστηκε η αποκάλυψη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και το στρατοδικείο που έρχεται τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ανώτερούς τους.

Ακολούθησαν συστάσεις από τη Λίνα Δρούγκα η οποία έκανε μία ξενάγηση στην αίθουσα σύνταξης και περιέγραψε την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει προκειμένου να στηθεί ο σταθμός και τον “πανικό” όπως χαρακτηριστικά είπε, που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να πάνε όλα καλά στο μεγάλο αυτό τηλεοπτικό στοίχημα. Την σκυτάλη πήραν ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς οι οποίοι μίλησαν για τη συνεργασία τους με το OPEN.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο σε fast forward οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη “γέννηση” του νέου καναλιού με κάθε λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά το χτίσιμο των νέων εγκαταστάσεων.

Το δελτίο ειδήσεων επέστρεψε στην κανονική ροή του με την Ελλη Στάη να παρουσιάζει το πρώτο αποκλειστικό ρεπορτάζ του, την παραπομπή σε στρατοδικείο για τους Μητρετώδη, Κουκλατζη και τους ανωτέρους τους με εντολή αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Η παρουσίαση προγράμματος του Open Tv

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]