ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Καλά και κακά μαντάτα φέρνει η εβδομάδα για τα ζώδια – Ποια πρέπει να την φοβούνται

Αστρολογικό Ταρώ Ιουνίου 2020: Δείτε τι θα συμβεί σε όλα τα ζώδια

Newsroom eleftherostypos.gr

Από τις 23/10 ο Ηλιος αφήνει τον Ζυγό και περνάει για 4 εβδομάδες στον ιδιαίτερο οίκο του Σκορπιού. Παράλληλα με τον ανάδρομο Ερμή, όλη η εποχή θα δώσει αφορμές για καταλυτικές αλλαγές σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας. Εμφαση και προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά και οι επανασυνδέσεις συντρόφων.

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04
Αποφάσεις

Εχετε το πάνω χέρι σε ερωτικές καταστάσεις και άτομα που έχουν ήδη δηλώσει ότι ζητούν να σας κάνουν ταίρι τους. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα δεχτείτε και πιέσεις για να δώσετε ειλικρινείς απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05
Μαγνήτης

Τα άστρα σάς κοιτούν και ήδη το αισθάνεστε. Είστε μαγνήτης για νέο κόσμο αλλά και κάποιον που παλιότερα είχατε ζήσει ερωτικές στιγμές, ίσως και μοιραίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06
Επιτυχίες

Η ψυχραιμία που έχετε δείξει κατά καιρούς μέσα στη σχέση σας είναι αυτή που θα σας κάνει πιο αγαπητούς στον άνθρωπό σας, αλλά και τα περιβάλλοντά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07
Επανενώσεις ζευγαριών

Ολα τελικά έχουν μια λογική εξήγηση και εσείς δεν καταλάβατε λάθος. Το ταίρι σας σας πλησιάζει με προτάσεις που θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε ώριμα.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08
Νέα συναισθήματα

Είστε πιο μπερδεμένοι από ποτέ στα αισθηματικά σας. Τώρα που είστε μόνοι ή προσφάτως χωρισμένοι οι περισσότεροι, μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά για το τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε από εδώ και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09
Φιλικές επικοινωνίες

Εχετε καταφέρει να χτίσετε πολλά και αληθινά συναισθήματα στον άνθρωπο σας. Αυτό κάτω από τον ευνοϊκό αστρολογικό ουρανό του νέου ζωδιακού μήνα θα δώσει προτάσεις συγκατοίκησης-γάμου και όχι μόνο.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10
Αποδοχή

Εσάς δεν σας χρειάζονται εξηγήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει γίνει μέσα στον δεσμό-γάμο σας και στο τώρα θα πρέπει να πάρετε τις τελικές και μόνιμες αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11
Οικονομικά, περιουσιακά

Είστε από τα πιο ήσυχα και χαλαρά ζώδια που δεν έχουν ανάγκη να ψάξουν για εναλλακτικές στην αγάπη. Αυτό που έχετε το τιμάτε στο έπακρο. Οι μέρες με έναν Ηλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12
Δεύτερες σκέψεις

Δεν θα πάτε σύμφωνα με τα μονοπάτια και τις λογικές των άλλων. Εσείς είστε στην καλύτερη φάση και ξέρετε πια πώς να διαχειριστείτε άτομα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01
Λυτρωτικοί χωρισμοί

Υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν ξέρετε για τον άνθρωπό σας. Αυτός ο νέος σκορπικός μήνας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02
Αλλαγές

Εσείς και οι καλοί σας οι τρόποι είναι αυτοί που θα έλξουν το άτομο που θέλετε για να σας πλησιάσει και να έρθετε επικοινωνιακά και συναισθηματικά πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03
Αποκαλύψεις από το παρελθόν

Μια καλή σχέση ζητάτε, με ποιότητα και ασφάλεια. Αυτό είναι κάτι που σαν κατάσταση σας πλησιάζει μέσα από μια καινούργια επαφή-γνωριμία. Και το χρήμα θα φανερωθεί.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2020; – Ποια θα… ζεσταθούν και ποια θα ξεπαγιάσουν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης τη Δευτέρα – Ποια ζώδια θα τα βάψουν «μαύρα»

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας