Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Παγκόσμιοι πρωταθλητές του σεξ οι Έλληνες, σύμφωνα με τη βρετανική «The Sun»- Τι γίνεται στις άλλες χώρες

σεξ

Newsroom eleftherostypos.gr

Έρευνα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» για τις  συνήθειες των ενηλίκων από διάφορες χώρες του πλανήτη στο σεξ, αποκάλυψε ότι οι Έλληνες είμαστε οι πιο…ζωηροί εραστές της υφηλίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, το 87% των ενηλίκων στην Ελλάδα κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα- περισσότερο σεξ, δηλαδή, από αυτό που γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Οι Έλληνες βρέθηκαν στην πρώτη θέση της κατάταξης, σε μια έρευνα που εξέτασε τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ανθρώπων από 26 διαφορετικές εθνικότητες.

Πέραν της ποσότητας του σεξ, στο οποίο επιδίδονται οι διάφοροι λαοί, το δημοσίευμα της Sun ανέδειξε ποιες είναι οι κυρίαρχες σεξουαλικές τάσεις σε κάθε χώρα, επικαλούμενο διάφορες σχετικές έρευνες. Ιδού τα ευρήματα:

 

Νορβηγία, η παγκόσμια πρωτεύουσα των οργασμών

Απ΄ ό,τι φαίνεται, οι Νορβηγοί έχουν συμπεριλάβει το σεξ στα μέτρα αντιμετώπισης του σχεδόν πολικού κρύου που μαστίζει τη χώρα τους. Σύμφωνα με στοιχεία που παρείχε στην Sun η νορβηγική εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων, Lelo, το 35% των Νορβηγών ενηλίκων δηλώνει πως βιώνει τουλάχιστον έναν οργασμό, σε καθημερινή βάση.

 

Ηνωμένο Βασίλειο: Αδυναμία στα…πόδια και τα προκαταρκτικά

Η «Μεγάλη Βρετανική Έρευνα για το Σεξ», που διεξήχθη πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκάλυψε πως 1,5 εκατομμύριο Βρετανοί ενήλικες έχουν φετίχ με τα κάτω άκρα. Το Μάντσεστερ αναδείχθηκε σε πρωτεύουσα του συγκεκριμένου φετίχ, με το Λιντς και το Σέφιλντ να ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση. Οι Βρετανοί φάνηκαν, επίσης, να δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα προκαταρκτικά, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα συμμετείχε στην έρευνα.

 

Βέλγιο, η χώρα όπου τα ηνία κρατούν οι «γελαδάρισσες»

Σύμφωνα με έρευνα της ιατρικής ιστοσελίδας «Dr. Ed», η πιο δημοφιλής σεξουαλική στάση στο Βέλγιο είναι αυτή της «γελαδάρισσας», ή αλλιώς η στάση που θέλει τη γυναίκα να βρίσκεται πάνω από τον άνδρα και να τον βλέπει κατά πρόσωπο.

 

Πολωνία: Έρωτας με το… «κουτάλι»

Η αγαπημένη στάση των Πολωνών εραστών, όπως έδειξαν έρευνες, είναι αυτή του «κουταλιού», κατά την οποία το ζευγάρι επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις, όντας ξαπλωμένο και αγκαλιασμένο στο πλάι.

 

Ρωσία, η χώρα που το σεξ επιβραβεύεται από το κράτος

Η 12η Σεπτεμβρίου ανακηρύχθηκε σε «Ημέρα της Σύλληψης» από τη ρωσική κυβέρνηση, η οποία ενθαρρύνει τους πολίτες να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να προσπαθήσουν να συλλάβουν ένα παιδί. Όσες γέννες προκύψουν εννέα μήνες μετά από την «Ημέρα της Σύλληψης» βραβεύονται από το κράτος με χρηματικά και άλλα δώρα.

 

ΗΠΑ: Στους δύο Αμερικανούς, χωρεί και τρίτος

Οι ΗΠΑ φαίνεται πως είναι το ιδανικό μέρος για τους περισσότερο…κοινωνικούς εραστές, που προτιμούν να έχουν να κάνουν με δύο παρτενέρ αντί για έναν στο κρεβάτι. Σύμφωνα με στοιχεία της εφαρμογής γνωριμιών για τρίο «3somer», πρωτεύουσα των τρίο είναι η Νέα Υόρκη, ακολουθούμενη από το Λος Άντζελες και το Σικάγο.

Επιπλέον, ένας στους εννιά Αμερικανούς δηλώνει πως έχει συμμετάσχει, έστω για μια φορά στη ζωή του/της, σε πολυσυντροφική σχέση, κατά την οποία περισσότερα από 2 άτομα διατηρούν ρομαντικές και σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους, σε σταθερή βάση. Σύμφωνα, επίσης, με το επιστημονικό περιοδικό ψυχολογίας «Frontiers in Psychology», ένας στους έξι Αμερικανούς θα ήθελε να δοκιμάσει μια τέτοια σχέση.

Σύμφωνα, βέβαια, με μια άλλη έρευνα, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας σεξουαλικών σκευασμάτων «MYHIXEL», το 46% των Αμερικανίδων προτιμά «έναν καλό ύπνο» από το βραδινό σεξ. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 34% των Αμερικανών ανδρών αυτοϊκανοποιείται πάντα, προκειμένου να μπορέσει να πάει για ύπνο.

 

Ρουμανία: Φόβος για το σεξ σε δημόσιες τουαλέτες

Μια έντονη φοβία των Ρουμάνων εραστών γύρω από το σεξ είναι η μεταδοτικότητα των σεξουαλικών νοσημάτων, εάν δύο άτομα συνευρεθούν σε…δημόσια τουαλέτα. Το 40% φαίνεται να πιστεύει, σύμφωνα με την «Παγκόσμια Έρευνα για το Σεξ», πως η πιθανότητα μετάδοσης αυξάνεται δραματικά στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

 

Πρωταθλητές στην αντοχή οι Βραζιλιάνοι

Το «χρυσό» στην σεξουαλική αντοχή παίρνουν οι Βραζιλιάνοι εραστές, οι οποίοι φαίνεται πως ολοκληρώνουν, κατά μέσο όρο, μετά από μισή ώρα σεξουαλικών περιπτύξεων. Παρόλα αυτά, ο «Άτλαντας της Ανθρώπινης Σεξουαλικής Συμπεριφοράς» των εκδόσεων Penguin αναφέρει ότι το 44% των Βραζιλιάνων γυναικών παραδέχεται πως έχει προσποιηθεί οργασμό, για τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

 

Γυμνισμός και ανταλλαγή συντρόφων, τα χόμπι των Γερμανών

Η Γερμανία αποτελεί τη χώρα με τα περισσότερα κλαμπ swinging (ανταλλαγής συντρόφων) στον κόσμο, καθώς οι Γερμανοί φαίνεται να είναι αρκετά απελευθερωμένοι- το 1/3 δηλώνει, συν τοις άλλοις, ότι λατρεύει τις παραλίες γυμνιστών. Εκτός από απελευθερωμένοι, οι Γερμανοί συγκαταλέγονται και στους περισσότερο…ιδιαίτερους λαούς, όσον αφορά το σεξ: Σύμφωνα με τον Άτλαντα της Penguin, το 23% τους δηλώνει ότι…«ανάβει» με τις φυσικές μυρωδιές του σώματος, όπως ο ιδρώτας.

 

Νέα Ζηλανδία: Οι κυρίες προηγούνται

Οι Νεοζηλανδές φαίνεται πως αποτελούν τις πιο…ζωηρές γυναίκες της υφηλίου, με την μέση Νεοζηλανδή να έχει συνευρεθεί με 20,4 άνδρες στη ζωή της. Σύμφωνα με το βρετανικό σάιτ Condoms.uk, το ποσοστό αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν ποσοστό εραστών ανά γυναίκα, σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Αυστρία, η χώρα όπου οι άνδρες εξερευνούν τις επιλογές τους

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι Νεοζηλανδοί δεν ακολουθούν το παράδειγμα των γυναικών τους. Αντίθετα, στην πρώτη θέση της ανδρικής κατάταξης για τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ ανά άτομο βρίσκονται οι Αυστριακοί. Σύμφωνα και πάλι με το Condoms.uk, οι Αυστριακοί άνδρες έχουν, κατά μέσο όρο, 29,3 παρτενέρ στη ζωή τους.

 

Ταϊλάνδη, το προπύργιο της…απιστίας

Πάνω από τους μισούς Ταϊλανδούς και Ταϊλανδές παραδέχονται ότι έχουν απατήσει τους συντρόφους τους, για τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Τα αίτια, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι και…πολιτισμικά, καθώς είναι σχεδόν έθιμο για τους Ταϊλανδούς άνδρες το να έχουν ερωμένη. Τα τελευταία χρόνια, μια νέα μόδα κάνει την εμφάνισή της στην ασιατική χώρα:  Οι παντρεμένοι και οι παντρεμένες, απ’ ό,τι φαίνεται, συνηθίζουν να έχουν πολλούς εξωσυζυγικούς συντρόφους, με τους οποίους συναντιούνται συχνά, ακόμη και χωρίς να κάνουν σεξ.

 

Κένυα, η χώρα που θα ‘χεις το… κεφάλι σου ήσυχο

Μπορεί οι Αφρικανοί να είναι οι άνδρες με τις περισσότερες πιθανότητες να τεκνοποιήσουν με πάνω από μία γυναίκα στη ζωή τους, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Κενυάτες (τουλάχιστον) σέβονται το «στεφάνι» τους περισσότερο από οποιουσδήποτε άλλους άνδρες. Το τι γίνεται εάν ο γάμος διαλυθεί, είναι μια άλλη ιστορία!

 

Ιταλία: Και στο σεξ καλοφαγάδες

Η πλούσια γαστρονομική κληρονομιά των Ιταλών φαίνεται πως είναι, εν τέλει, τόσο πλούσια, ώστε οι γείτονές μας να τη φέρνουν και στο κρεβάτι τους. Το 24% των Ιταλών δηλώνει πως χρησιμοποιεί τακτικά τα τρόφιμα για να…πάρει μπρος στο σεξ, ενώ το 80% τους δηλώνει πως λατρεύει το στοματικό σεξ. Τα μισά ζευγάρια στην Ιταλία λένε πως συνευρίσκονται ερωτικά 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ενώ το 1/4 των ζευγαριών βλέπει πορνό σχεδόν αποκλειστικά όταν είναι μαζί. Όλα αυτά, σύμφωνα με δεδομένα που συλλέχθηκαν το 2019- δεν ξέρουμε, δηλαδή, πόσο θα επηρέασε τις συνήθειες αυτές η καραντίνα.

 

Ινδία: Τα συχνότερα «όχι» στο προφυλακτικό

Έρευνα της Durex έδειξε ότι ένα συγκλονιστικά υψηλό 95% των Ινδών αποφεύγει συστηματικά τα προφυλακτικά. Το εύρημα αυτό ώθησε πολλούς χρήστες του Twitter στο να ρωτάνε τους Ινδούς «γιατί». Οι περισσότεροι που απάντησαν, σχολίαζαν ότι τα προφυλακτικά «μειώνουν την οικειότητα» ανάμεσα στους παρτενέρ και ότι «στερούν από το σεξ το συναίσθημα».

 

Κίνα: Οργασμοί με το…σταγονόμετρο

Τους λιγότερους οργασμούς παγκοσμίως φαίνεται πως έχουν οι Κινέζοι και οι Κινέζες. Σύμφωνα με έρευνα της Durex, το 76% του πληθυσμού της Κίνας δηλώνει πως δυσκολεύεται να πετύχει οργασμό, τις περισσότερες φορές που κάνει σεξ.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Θετικά σημάδια στον Προϋπολογισμό

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Κορονοϊός 15/10: 2.665 κρούσματα, 27 θάνατοι, 368 διασωληνωμένοι

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Επιστολή Μπλίνκεν σε Μητσοτάκη: Θα διαφυλάξουμε την κυριαρχία των χωρών μας έναντι απειλών

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ξεκινά σήμερα η εμπορική διάθεση των νέων iPhone 13 Pro και iPhone 13

Μαρίνα Μπενέκου

Πόνεσε την Τουρκία η ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία – «Τι πίνεις, Δένδια;» και άλλα φαιδρά στον τουρκικό Τύπο

Μαρίνα Μπενέκου

Θωράκιση της χώρας από την αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ – Όλα όσα κέρδισε η Ελλάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ελληνοαμερικανική συμφωνία: Έμμεση καταδίκη του τουρκικού Casus Belli – Τι προσφέρει στην Ελλάδα η επιστολή Μπλίνκεν στον Μητσοτάκη

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Κορονοϊός 14/10: 2.601 κρούσματα, 46 θάνατοι, 347 διασωληνωμένοι

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Υπεγράφη η αμυντική συμφωνία Ελλάδας με ΗΠΑ – Μπλίνκεν: Αξιόπιστος σύμμαχος η Ελλάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom