ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια: Ποια θα γελάσουν και ποια θα κλάψουν τον Ιούνιο – Αναλυτικά οι προβλέψεις για σχέσεις, λεφτά και εργασία

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Ιούνιος, εξ αιτίας της έκλειψης του Ήλιου στις 10 στο ζώδιο των Διδύμων, ορίζει ένα διάστημα προσοχής και αποφασιστικότητας πριν επικρατήσει το καθαρό καλοκαίρι των επόμενων μηνών. Συγκεντρωθείτε στους τομείς που αφορούν τον καθένα, καταβάλλετε ουσιαστικές προσπάθειες και λήξτε τα θέματα εκείνα που σας ταλαιπώρησαν και σας κατέβαλαν.

Κριός

Επιρροές από το περιβάλλον και τα αισθηματικά

Αξιολογήστε σωστά τα γεγονότα και αποφύγετε να παρασυρθείτε σε υπερβολικές εκτιμήσεις. Ο προσωπικός σας χώρος πρέπει να προστατευθεί.

Σχέσεις

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου στις 10 στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει ποικιλότροπα την αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε να είστε μετρημένοι και ρεαλιστές στις επιδιώξεις, αλλά και στις ενέργειές σας.  Οι έχοντες σχέση να θυμάστε ότι δεν είναι περίοδος να λύσετε τώρα τις όποιες διαφορές σας, ούτε να βασίσετε τη συμπεριφορά σας σε άκαρπους εγωισμούς. Τα δεδομένα που έχετε είναι μάλλον ελλιπή, αλλά ο εκρηκτικός σας χαρακτήρας τα υπολογίζει σαν πραγματικότητα. Είναι καλύτερα να παραμείνετε αφοσιωμένοι σε μια δοκιμασμένη σχέση και να αλλάξετε την οπτική απέναντι σε ότι σας φαίνεται πιεστικό, παρά να ενδώσετε σε πειρασμούς με αβέβαιη κατάληξη.  Σε πολλούς παρεμβάλλονται και υποχρεώσεις οι οποίες χρειάζονται σοβαρή δουλειά εκ μέρους σας.  Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα,  επιμένει ώστε να μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες που εμποδίζουν τη σχέση σας να αναπτυχθεί ενώ  σας βοηθά να εξελίξετε τα καλά σας στοιχεία και να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε κάποια ερωτικά σκιρτήματα, αλλά μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

Οικονομικά

Ο ανάδρομος Ερμής  ορίζει ένα διάστημα προσοχής για τα οικονομικά σας. Φροντίστε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις που χρονίζουν και να μην τις αφήνετε να σας ταλαιπωρούν περισσότερο. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχει απρόοπτα, διαφορετικές εκτιμήσεις μεταξύ μερών που έχουν κοινό συμφέρον και εσείς χρειάζεται να αποφύγετε το οτιδήποτε μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση που σας αφορά. Η ηλιακή έκλειψη στις 10 μπορεί να τονίσει ακόμα περισσότερο ένα υφιστάμενο πρόβλημα γι αυτό και χρειάζεται να είστε περισσότερο προνοητικοί. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι πιο κατάλληλη για να κάνετε κινήσεις με σκοπό τη βελτίωση του εισοδήματός σας, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 23. Ο Ήλιος έχει περάσει στον Καρκίνο και σας ευνοεί να τελειώνετε με ένα έξοδο που σχετίζεται με την οικογένεια ή μια δική σας επιχείρηση. Η Πανσέληνος στις 24 σας θέλει προσεκτικούς στην επικοινωνία και στη διαχείριση των οικονομικών σας δραστηριοτήτων.

Εργασία

Ο Ιούνιος ευνοεί επαγγελματικά σχέδια που έχουν μείνει στο συρτάρι για πολύ καιρό και έχουν έτσι μελετηθεί στις λεπτομέρειές τους. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να επηρεάζεστε από κάποιους φόβους και να καθυστερείτε να πάρετε ένα ρίσκο το οποίο όμως κρίνεται απαραίτητο για την ευόδωση του σκοπού σας. Το διάστημα αυτό θα έχει και μερικές ανατροπές, επομένως καλό θα ήταν να έχετε έτοιμες και κάποιες εναλλακτικές, που θα παρουσιάσετε την κατάλληλη στιγμή, σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 10 του μήνα με την ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους. Εκεί θα χρειαστεί να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και να μην αναθέσετε καθήκοντα σε τρίτους, ή να μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που είναι περισσότερο θεωρητικά και λιγότερο πρακτικά. Η Πανσέληνος τέλος στον Αιγόκερω στις 24,ορίζει μια εβδομάδα με πολλά τρεχάματα και πολλές διεργασίες κυρίως διεκπεραίωσης.  Φανείτε συνεπείς στο πρόγραμμά σας και σε αυτά που ορίζουν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα βοηθηθείτε να ξεπεράσετε κάποιες ελλείψεις.

Ταύρος

Νέοι τρόποι έκφρασης και νέες επιδιώξεις

Η εύστοχη επικοινωνία μπορεί να σας απαλλάξει από βάρη που σας ταλαιπωρούν και να σας βοηθήσει να πλησιάσετε ευκολότερα τους στόχους σας.

Σχέσεις

Οι κάθε είδους σχέσεις μπορεί να σας βοηθήσουν στο μεγάλο ταξίδι αυτογνωσίας που έχει ξεκινήσει ένα χρόνο πριν. Αυτό σημαίνει ότι όποια διαδρομή και αν ακολουθήσετε ώστε να υποστηρίξετε είτε την αισθηματική σας ικανοποίηση, είτε να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα που παρεμβάλλονται στη σχέση σας, στο τέλος θα έχετε διαφορετική οπτική από αυτήν που ξεκινήσατε. Όσοι περάσατε ένταση τον προηγούμενο μήνα, καταλαβαίνετε ότι δεν πρέπει να της δώσετε έκταση, διατηρώντας την ίδια τακτική. Ο Ιούνιος είναι μήνας που επιτρέπει τη λογική να παρεισφρήσει στα ζητήματα της καρδιάς και να δώσει εξηγήσεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι υποστηρικτική σε θέματα οικογένειας και επικοινωνίας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 συνοδεύεται και από την είσοδο την επομένη του Άρη επίσης στον Καρκίνο και σας συμβουλεύει να μην επιτρέψετε στα γεγονότα να επηρεάσουν την συναισθηματική σας ασφάλεια. Κάποιες αντιξοότητες συμβαίνουν το τελευταίο δεκαήμερο και εκεί ίσως χρειαστείτε μια αντικειμενική συμβουλή, ή μια συμπαράσταση κάποιου φίλου.

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας  είναι ο πιο εκτεθειμένος τομέας αυτόν τον μήνα, που επηρεάζονται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή σε αυτό ακριβώς το τμήμα του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Ότι και αν κάνετε φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας και να μην πιστεύετε, ούτε να επιδιώκετε τις εύκολες λύσεις. Χρειάζεται υπομονή ώστε να ξεπεραστεί αυτό το διάστημα που σας εκθέτει σε αμφιβολίες, ή που σας βάζει να επαναλαμβάνετε κάποιες προσπάθειες. Αντίθετα με ότι πιστεύετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας και ένας από αυτούς είναι να προετοιμάζετε σωστά το επόμενό σας βήμα. Περιουσιακά στοιχεία, διεκδικήσεις σε συνεργασία με τρίτους και δοσοληψίες με μεγάλους οργανισμούς χρειάζονται προσοχή και διπλωματία. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 μπορεί να ανατρέψει μια θετική πορεία, ή να την καθυστερήσει ως προς το αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Μετά το πρώτο δεκαήμερο, ο Άρης περνά στον Λέοντα και σας αναγκάζει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε περισσότερο συμπαγείς απέναντι σε υστερόβουλες πράξεις τρίτων. Τέλος, στις 24 έχουμε την αρχή της ανάδρομης πορείας του Δία στους Ιχθύς, όπου επηρεάζει τις οικονομικές σας σχέσεις κάθε είδους.

Εργασία

Ο Ιούνιος σας προσφέρει ευκαιρίες για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ακολουθώντας όμως τις κατάλληλες διαδικασίες. Ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει περισσότερο την αποδοτικότητα και την ευστοχία σας, παρεμβάλλοντας μερικά εμπόδια στην πορεία σας, τα οποία όμως με τη σειρά τους, έχουν τη λύση τους αν τα ερμηνεύσετε σωστά. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 στον Τοξότη μπορεί να φέρει έκτακτα περιστατικά, τα οποία σας βάζουν σε σκέψεις. Πάντως θα εξακολουθήσετε να έχετε επιλογές και γι αυτό είναι απαραίτητη η σωστή στρατηγική. Αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο της εργασίας και, με τον ανάδρομο Ερμή είναι προτιμότερο να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις. Ο Άρης περνά στον Λέοντα στις 12 και δοκιμάζει τις δομές στις οποίες στηρίζετε την πρόοδό σας, ή την επιτυχία του αντικειμένου που υποστηρίζετε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βελτιώστε τις δημόσιες σχέσεις σας και μην περιμένετε αυτό να γίνει από τους άλλους. Το τελευταίο δεκαήμερο οι ανάδρομοι Δίας και Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθούν να διορθώσετε κάποιες λανθασμένες επιλογές, με μακρόπνοο όμως χαρακτήρα.

Δίδυμοι

Υπερασπιστείτε επιλογές,  αξίες και δικαιώματα

Συγκεντρωθείτε σε ότι σας βοηθά να νιώσετε ασφαλείς και δημιουργικοί. Είστε αποφασισμένοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, ξεπερνώντας τις ανατροπές και τις δυσκολίες από τις εκλείψεις του προηγούμενου και αυτού του μήνα.

Σχέσεις

Ό,τι  θέλετε να διορθώσετε στη σχέση σας χρειάζεται αρκετές υποχωρήσεις εκ μέρους σας, αλλά ευτυχώς αυτές αφορούν σε θέματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Μπορείτε με τον τρόπο σας να βολιδοσκοπήσετε τις προθέσεις του συντρόφου σας, μέχρι να βρείτε τον κοινό παρονομαστή που θα σας επιτρέψει να θέσετε αυτά που σας απασχολούν επί τάπητος. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο δεν απλοποιεί την προσωπική σας ζωή και δεν εξυπηρετεί τις επιθυμίες σας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 στον Τοξότη μπορεί να σας κρύψει μέρος της αλήθειας που αναζητάτε να ανακαλύψετε. Όταν ο Άρης περάσει στον Λέοντα στις 12,φροντίστε να μην δείξετε το μέγεθος της ενόχλησής σας από μια συμπεριφορά του συντρόφου σας, καθώς η κατάσταση μπορεί να οξυνθεί ακόμα περισσότερο. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κινηθείτε πιο άμεσα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις, μη βιάζεστε όμως να επενδύσετε σε νέες γνωριμίες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Οι ανάδρομοι Δίας και Πλούτωνας στους Ιχθύς εντείνουν τους αισθηματικούς ανταγωνισμούς, καθώς διογκώνουν το ανικανοποίητο. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο και κάποια απόσταση για να σκεφτείτε και να αποφασίσετε τη συνέχεια.

Οικονομικά

Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία και αυτό έχει αντίκτυπο στις δράσεις που αφορούν στο περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Είναι καλύτερα να είστε συντηρητικοί και όχι τολμηροί στις κινήσεις σας και να αφήσετε λίγο χρόνο πριν αποφασίσετε την υλοποίηση των μεγαλεπήβολων σχεδίων σας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 αλλάζει τα δεδομένα, ή καθυστερεί τις απολαβές στις οποίες είχατε υπολογίσει για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Όσο δύσκολο και αν είναι, πρέπει να κάνετε υπομονή και να υπολογίσετε όλα τα δεδομένα που επηρεάζουν τις εξελίξεις. Ο Άρης από τον Καρκίνο δεν είναι καλός σύμβουλος για τα οικονομικά σας έως τις 11, ενώ από τις 12, που περνά στον Λέοντα σας βοηθά να γίνετε ακόμα περισσότερο πολυπράγμονες και διεισδυτικοί όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας συμφερόντων έναντι τρίτων.   Το τελευταίο δεκαήμερο φροντίστε να είστε σίγουροι για τυχόν νέες συμφωνίες και ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές.

Εργασία

Υπεύθυνη και στις καθυστερήσεις σε αυτόν τον τομέα είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας μέχρι τις 23 του μήνα. Φροντίστε να καλύψετε τον εκνευρισμό σας από αυτά που δεν γίνονται, παρά την καλή τους προετοιμασία εκ μέρους σας. Οι άλλοι διατηρούν επιφυλάξεις σε αυτά που εσείς θεωρείτε θετικές ενδείξεις, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η βελτίωση όλων όσων σας ενοχλούν στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ και να μην τα βάζετε με εκείνους τους οποίους θα βρείτε ξανά στο δρόμο σας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 μπορεί να σας αποκαρδιώνει, ή να δημιουργεί απρόοπτα και αυτά με τη σειρά τους εμπόδια, αλλά φροντίστε να μην εγκαταλείπετε αυτά για τα οποία αγωνιστήκατε και εξακολουθείτε να υπερασπίζεστε. Τα καλά νέα ξεκινούν από τις 23 όταν ο Ερμής ξαναγυρίζει σε ορθή πορεία και σχηματίζει καλή όψη με τον Άρη που έχει περάσει στον Λέοντα. Συγκεντρωθείτε λοιπόν στους στόχους σας, απαλλαγείτε από αγκυλώσεις του παρελθόντος και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Ο κίνδυνος αφορά μόνο εσάς που δεν έχετε την εμπειρία στη διαχείριση της επαγγελματικής σας φιλοδοξίας και εσάς που εμπιστεύεστε την τύχη σε ότι σημαντικό θέλετε να κάνετε! Να θυμάστε ότι η καλή δουλειά φέρνει αποτελέσματα και ανταμείβει τις σοβαρές προσπάθειες.

Καρκίνος

Βελτιώστε την εικόνα και την εμβέλειά σας

Οι προσωπικές σας σχέσεις, οι ικανότητες και οι διπλωματικές σας τοποθετήσεις θα φανούν πολύ χρήσιμες αυτόν τον μήνα. Μπορεί να μην δημιουργήσετε μύθο, σίγουρα όμως αποκτάτε νέους υποστηρικτές.

Σχέσεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε να απολαύσετε την εύνοια που σας παρέχει με τον καλύτερο τρόπο. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι θα γίνονται όλα μαγικά, αλλά θα βοηθηθείτε να περάσετε τις απόψεις σας, να αποδείξετε το δίκαιό σας, να ενισχύσετε τη γοητεία και τη φυσική σας κατάσταση. Στο χέρι σας είναι να μην αναλωθείτε σε ανούσια θέματα και να χειριστείτε σωστά τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Προσοχή σε κοινωνικές και φιλικές σχέσεις κατά τη διάρκεια της έκλειψης Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων. Αποφύγετε τότε αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς, ενώ θα ήταν προτιμότερο να ξεχάσετε αυτά που σας ενόχλησαν και να εστιάσετε στο μέλλον. Ο Άρης περνά στον Λέοντα στις 12 του μήνα και σας βοηθά να ενισχύσετε το κοινωνικό σας προφίλ. Το τέλος του μήνα σας βρίσκει περισσότερο αισιόδοξους και πιο ενισχυμένους στα αισθηματικά και σε ζητήματα που έχουν διαταράξει στο παρελθόν τα θέματα της οικογένειας.

Οικονομικά

Χρειάζεται να είστε μεθοδικοί στο ζήτημα των οικονομικών σας καθώς αυτός ο μήνας έχει ακόμα μερικές καθυστερήσεις που σας αφορούν άμεσα. Φροντίστε να μην εξαντλείτε το εισόδημά σας, ούτε να επενδύετε σε ευκαιριακές υποθέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους περιπλέκει τις καταστάσεις και δεν σας δίνει άμεσες λύσεις στις αναζητήσεις σας. Παρόλα αυτά πρέπει να αντέξετε μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα και γι αυτό φροντίστε να είστε οικονόμοι, συγκρατημένοι και συνεπείς σε κάποιες σημαντικές σας υποχρεώσεις. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 μπορεί να σας αφαιρέσει ένα προνόμιο, αλλά κι αυτό προσωρινά. Αποφύγετε λοιπόν να κάνετε σχέδια τα οποία δεν βασίζονται σε ρεαλιστική βάση και μην απογοητεύεστε όταν όλα φαίνεται να υφίστανται καθυστερήσεις.  Ο ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο σημαίνει ότι κάποιοι θα ζητήσουν βοήθεια και στήριξη από εσάς. Αν μπορείτε να τους την προσφέρετε χωρίς όμως να διακινδυνεύσετε τη δική σας οικονομική ασφάλεια. Όσοι έχετε θέματα με ακίνητη περιουσία φροντίστε κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση.

Εργασία

Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 22 επηρεάζει τις υποθέσεις σας και πληθαίνει τις υποχρεώσεις σας με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε τον κατάλληλο χρόνο ή τρόπο να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας αφορούν. Όσοι δεν παρασύρεστε όμως από συναισθηματισμούς και όσοι έχετε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, μπορείτε πιο εύκολα να ανατρέψετε τα όποια αρνητικά δεδομένα και να κάνετε μια νέα προσέγγιση σε ό,τι σας απασχολεί.  Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φροντίζει ώστε να βρίσκετε την κατάλληλη διέξοδο όταν ζορίζουν οι καταστάσεις γύρω σας, ενώ σας βοηθά να επικοινωνήσετε και να διατηρήσετε ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας. Κατά μια άποψη ο Ιούνιος θεωρείται μήνας αργός για τα επαγγελματικά σας  μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο. Από τα γενένθλιά σας όμως και μετά υπάρχει μια επιτάχυνση  σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην εκεί καθημερινότητα, στις φιλοδοξίες σας, αλλά και στον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης όλων όσων μπορούν να επηρεάσουν το αντικείμενό της εργασίας σας.

Λέων

Αναπληρώστε τον χαμένο χρόνο

Γίνετε εσείς οι καθοδηγητές της κούρσας σε επαγγελματικούς ανταγωνισμούς και επιδιώξεις. Οργανώστε πρακτικά και αποτελεσματικά τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σας.

Σχέσεις

Οι πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντός σας αυτόν τον μήνα. Καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές στην καθημερινότητά σας, ή να αποδεχτείτε χωρίς αντιδράσεις, αυτά που θεωρείτε σαν ιδιοτροπίες του συντρόφου σας. Αν ανήκετε σε εκείνους που πέρασαν μεγάλες αναταράξεις τους προηγούμενους μήνες, μπορείτε τώρα να αναθεωρήσετε καθώς δεν πιέζεστε τόσο πολύ από εξωτερικά γεγονότα.  Η έκλειψη του Ήλιου στις 10, ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας δίνει περιθώρια σκέψης και συγκρατημένης δράσης για την επίλυση ενός ζητήματος που εμποδίζει την εκδήλωση των συναισθημάτων σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας στις 12, σας βοηθά να είστε μαχητικοί και αποτελεσματικοί στις αισθηματικές σας επιδιώξεις και διεκδικήσεις, αλλά χρειάζεται, αντί να είστε απόλυτοι και ανυποχώρητοι, να γίνετε πιο διπλωμάτες και πιο προσιτοί.

Οικονομικά

Επηρεάζεστε και εσείς από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους. Από τη μια μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σας, αλλά από την άλλη μπορεί να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ταλαιπωρούν από καιρό. Ένα απρόοπτο γεγονός, ή μια παράμετρος που δεν είχατε λάβει υπόψη σας συνηγορούν στο να πάρετε ξεκάθαρες αποστάσεις από ότι έχει μπλοκάρει, ή από ένα πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει τρίτοι. Από τις 12 που ο Άρης περνά στο ζώδιό σας υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχάσετε κάποιους κανόνες ή να υποτιμήσετε κάποιες δυσκολίες, με αποτέλεσμα να εκτεθείτε  και να χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα. Η τελευταία εβδομάδα, με την ανάδρομη πορεία του Δία στον Υδροχόο, σας κάνει λίγο αναβλητικούς στις δοσοληψίες σας. Ξεπεράστε μια κάποια αίσθηση απογοήτευσης από καθυστερήσεις και αναβολές και επικεντρωθείτε σε ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Υποσχέσεις τρίτων που σας παρακινούν σε συμφωνίες, θα πρέπει να εξεταστούν από μια ρεαλιστική και όχι τη θεωρητική και υποθετική σκοπιά.

Εργασία

Ο μήνας αυτός δίνει το έναυσμα μιας μεγαλύτερης ή ουσιαστικότερης προσπάθειας βελτίωσης του επαγγελματικού τομέα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας προτρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και πιο αποτελεσματικοί, τόσο στην προετοιμασία, όσο και στην επιδίωξη των στόχων σας. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε τολμηρά βήματα καθώς ανταγωνίζεστε τον ίδιο σας τον εαυτό σε προηγούμενες επιλογές του. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 δυναμώνει το πείσμα σας, αλλά μπορεί να σας εκθέσει σε ακατάλληλο περιβάλλον. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας ενισχύει την αποφασιστικότητα και σας χαρίζει κάποιους συμμάχους, φανερούς και αθέατους, αλλά αποτελεσματικούς.  Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο, ανάδρομος ο πρώτος από τις 21, ορίζουν ένα πλέγμα βραδέων  αλλαγών με μακρόχρονο αντίκτυπο στην εργασία σας. Πολλοί θα διαισθανθείτε την ανάγκη κατεύθυνσης σε νέους τομείς δράσης, γεγονός που θα επηρεάσει την κρίση και την αφοσίωσή σας στο τωρινό σας αντικείμενο.

Παρθένος

Προσωπική ανανέωση και εύσημα από φιλίες

Παρά την έκλειψη του μήνα εσείς καταφέρνετε να παρακάμψετε εμπόδια, να ζήσετε ευχάριστες κοινωνικές στιγμές και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις φιλίες σας.

Σχέσεις

Το πρώτο δεκαήμερο είστε απασχολημένοι με τη βελτίωση των θεμάτων που απασχολούν την οικογένεια. Φροντίστε να είστε δίκαιοι με όλους και καλό θα ήταν να εξηγείτε τους λόγους της εκάστοτε συμπεριφοράς και επιλογής σας. Αν διακρίνετε σημάδια κούρασης του συζύγου ή συντρόφου σας φροντίστε να μοιραστείτε κάποια δικά του καθήκοντα. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα στις  12  σας παρακινεί να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί και άμεσοι στις επιδιώξεις σας οι ελεύθεροι και να αλλάξετε τακτική αν θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου. Οι έχοντες σχέση, φροντίστε να μην οξύνετε την κατάσταση και να μην δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 στους Διδύμους σας θέλει προσεκτικούς και ήπιους, διπλωμάτες και δημιουργικούς. Οι δικές σας υποχωρήσεις θα οδηγήσουν σε υποχωρήσεις του συντρόφου σας για το κοινό καλό. Άλλου είδους σχέσεις φαίνεται να επηρεάζονται επίσης από τον ψυχισμό και την αποφασιστικότητά σας. Φροντίστε να είστε σε φόρμα και να μην υπερεκτιμάτε δυνάμεις, ούτε να τις σπαταλάτε για χάρη μιας ιδέας που δεν μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί. Επίσης υποστηρίξτε τους φίλους σας  και μην αμφιβάλλετε για τα αισθήματά τους απέναντί σας, τη στιγμή που το αποδεικνύουν καθημερινά.

Οικονομικά

Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 23 στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι όταν τα έκτακτα έξοδα σας αποπροσανατολίζουν από τους υπολογισμούς σας και κάνετε υπομονή γιατί ακολουθούν καλύτερες μέρες. Από μια άποψη, όσο γρηγορότερα τελειώνετε με τις υποχρεώσεις σας, τόσο γρηγορότερα θα πάρετε και τις αποφάσεις που χρειάζεστε για το οικονομικό σας μέλλον. Πάλι η οικογένεια θα σας απασχολήσει, αλλά αντί να φτάσετε σε αδιέξοδα, ζητήστε τη συμβολή κάποιου από τα μέλη της, ζητώντας περιορισμό των δικών του εξόδων. Ο Άρης από τον Λέοντα σας παροτρύνει να κλείσετε οριστικά ένα μέτωπο που απομυζά το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και καλά θα κάνετε να βρείτε τον τρόπο και τα μέσα να το επιτύχετε. Ο ανάδρομος Δίας στους Ιχθύς από τις 21 σας δείχνει τι πρέπει να προσπαθήσετε και τι να αποφύγετε στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

Εργασία

Αρκετές προβλέπονται οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και δραστηριότητες αυτόν τον μήνα. Όσοι περιοριστήκατε και επηρεαστήκατε από τα μέτρα της πανδημίας, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να αναδιοργανώσετε το αντικείμενο της δουλειάς σας και να το κάνετε πιο ελκυστικό στους υπάρχοντες και στους δυνητικούς σας πελάτες. Οι συνεργασίες φαίνεται ότι θα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν και να συνδράμουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Παρόλα αυτά αξίζει να προσπαθήσετε χωρίς να απογοητεύεστε και χωρίς να μεγαλοποιείτε κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν κατά διαστήματα. Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς και αργότερα και ο ανάδρομος Δίας στο ίδιο ζώδιο φαίνεται πως συνεχίζουν να σας παρακινούν να εξελίξετε γνώσεις και ικανότητες και να γίνετε πιο τολμηροί εκεί που χρειάζεται. Μην εγκαταλείπετε όμως το μέτρο που σας χαρακτηρίζει και μην παύετε να είστε μεθοδικοί και σταθεροί. Απαντήστε ήπια σε κάποιες προκλήσεις, ή αν μπορείτε αγνοήστε τις τελείως. Είστε οπλισμένοι με όλα τα εφόδια που χρειάζεστε γι αυτό φροντίστε να μην τα σπαταλάτε χωρίς σοβαρό λόγο!

Zυγός

Έμφαση στην σταδιοδρομία και στους προσωπικούς στόχους

Οι φιλοδοξίες επανέρχονται για τους περισσότερους από εσάς, είτε σαν μονόδρομος, είτε σαν επιλογή.  Αρκετοί θα θελήσετε να δοκιμάσετε έμπρακτα την ορθότητα των  αποφάσεών σας.

Σχέσεις

Καλύψτε τις αδυναμίες σας και μην πιστεύετε εύκολα σε ωραία λόγια οι ελεύθεροι. Αφροδίτη και Άρης στον Καρκίνο δημιουργούν ένα περίεργο μίγμα συμβάντων και εμπλεκόμενων ανθρώπων, που καλό θα ήταν να μείνετε για λίγο στο περιθώριο. Ή έκλειψη του Ήλιου στις 10 στους Διδύμους μπορεί να σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας για κάποιο πολύ πρακτικό λόγο. Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να μετριάσετε τις συνέπειες. Φροντίστε επίσης να έχετε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με εκείνους που σας αφορούν και εκείνους από τους οποίους εξαρτάται κατά κάποιο τρόπο το συμφέρον και η εξέλιξή σας.  Στις 12 αλλάζει προς το καλύτερο το τοπίο στα αισθηματικά σας, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα. Παίρνετε κάποιου είδους ικανοποίηση, ή μια διαβεβαίωση ότι δεν έχουν αλλάξει τα αισθήματα του συντρόφου απέναντί σας. Επίσης αναγνωρίζεται η συμβολή σας σε μια επιτυχία που οφείλεται σε μεγάλο μέρος στις δικές σας προσπάθειες και διπλωματία.

Οικονομικά

Ο Ιούνιος είναι ένα διάστημα που σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με τα καθημερινά, οικονομικά σας ζητήματα. Οι ζημιές του παρελθόντος λόγω των μέτρων, υποδεικνύουν την ανάγκη να κινητοποιηθείτε και να καλύψετε τον χαμένο χρόνο. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 23 σας θέλει προσεκτικούς και πολύ προσγειωμένους. Αποφύγετε τις επιθετικές κινήσεις και μην ρισκάρετε την οικονομική σας ασφάλεια, όσο και αν σας παρακινούν τρίτοι. Το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται να σας βοηθά να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις με μεσοπρόθεσμο όμως ορίζοντα. Η Νέα Σελήνη στις 12 στους Διδύμους και η ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις δύσκολες επιδράσεις της ηλιακής έκλειψης που προηγήθηκε. Δώστε προσοχή στην επικοινωνία και στην εξέλιξή σας.  Υπερασπιστείτε δικαιώματα και μην εμπιστεύεστε τις σκοπιμότητες τρίτων. Το τελευταίο δεκαήμερο θα κάνετε κάποιες ωφέλιμες συνειδητοποιήσεις καθώς ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι τότε που μπορεί να αλλάξετε αναγκαστικά μια συνήθεια, ή μια πηγή εσόδων σας.

Εργασία

Πολυάσχολος προβλέπεται ο Ιούνιος για εσάς και καλό θα είναι να αξιολογήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να δώσετε προτεραιότητες σε ότι μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα. Τα εργαλεία της εργασίας σας χρειάζονται συντήρηση και τακτοποίηση, ιδιαίτερα αν τα ξαναβρίσκετε μετά από απουσία. Κάποιοι θα χρειαστεί να ενημερωθείτε για τα νέα δεδομένα, ή τους νέους στόχους της επιχείρησης στην οποία εργάζεστε. Η έκλειψη του Ήλιου στις 10 στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να σας φέρει σε σταυροδρόμι αντιλήψεων τρίτων και δικών σας αποφάσεων. Η Νέα Σελήνη όμως επίσης στους Διδύμους την ίδια μέρα σας θέλει να υπερασπίζεστε θέσεις και απόψεις, ή ακόμα και κάποιους συνεργάτες. Ο ανάδρομος Ερμής δεν εγγυάται σπουδαία αποτελέσματα στις προσπάθειές σας, σας βοηθά όμως να καλύψετε ατέλειες και να κερδίσετε χρόνο  που σας είναι απαραίτητος για να αναπτύξετε τη στρατηγική σας.  Το τελευταίο δεκαήμερο, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων και μπορεί να απομακρύνει για λίγο μια προοπτική συνεργασίας ή την τήρηση μιας υπόσχεσης  που είχατε πιστέψει ότι θα συνέβαινε άμεσα.

Ταξίδια και μετακινήσεις επαγγελματικής φύσεως σας ταλαιπωρούν εξ αιτίας κα του ανάδρομου Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 21 του μήνα και μετά. Γενικά να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με πελάτες και μην παίρνετε θέση μάχης σε υποθέσεις τρίτων, που δεν σας αφορούν.

Σκορπιός

Ανακούφιση από την επίλυση οικογενειακών θεμάτων

Η αποφασιστικότητα αλλά και τα αισθήματα αγάπης για τους δικούς σας ανθρώπους σας οδηγούν σε ενέργειες που βελτιώνουν τη ζωή στο σπίτι και στην οικογένεια.

Σχέσεις

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και σας βοηθά να βελτιώσετε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, ή να προγραμματίσετε και να ολοκληρώσετε τα σχετικά σχέδιά σας. Είναι μια πολύ παραγωγική θέση της που σας βοηθά ακόμα και να αποκτήσετε απόγονο. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να τις τηρήσετε. Σε περίπτωση που συναντάτε αδράνεια από τον σύντροφό σας εσείς συνεχίστε να πραγματοποιείτε αυτά που έχετε κατά νου. Η ηλιακή έκλειψη στις 10 στους Διδύμους, ταυτόχρονα με Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο σας δίνεται η ευκαιρία να κατοχυρώσετε κάποια δικαιώματά σας, ή να κάνετε την αποφασιστική σας κίνηση προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα στις 12 του μήνα πρέπει να σας βρει κατασταλαγμένους και οπλισμένους με επιχειρήματα και αποτελεσματικές επικοινωνιακές δυνατότητες.  Η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύς που ξεκινά στις 21 μπορεί να θίξει ένα ζήτημα εμπιστοσύνης και διακριτικότητας στο κοινωνικό, ή φιλικό σας περιβάλλον και πρέπει να το προσέξετε, ώστε να μη διαταράξει ανεπανόρθωτα κάποιες μακρόχρονες, φιλικές σχέσεις.

Οικονομικά

Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας επιδιώκοντας ανανέωση, αύξηση, ή και ακόμα διαφοροποίηση των πηγών τους. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βοηθά να κάνετε σωστές επιλογές, να κερδίσετε ακροατήριο και να θέσετε έξυπνους όρους που σας διασφαλίζουν στις σχετικές σας επιδιώξεις. Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο έως τις 11, ορίζει ένα θετικό πρώτο δεκαήμερο στο οποίο έχετε πολλά περιθώρια να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες που θα σας καθησυχάσουν από τις αγωνίες που ζήσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Αρκεί βέβαια να δείξετε αποφασιστικότητα και να ξεπεράσετε δισταγμούς που είναι φυσικό να υπάρχουν, ιδιαίτερα αν οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και μεγάλες. Η ευθύνη σας απέναντι σε τρίτους και κυρίως απέναντι στην οικογένεια σας θέλουν πιο δραστήριους και πιο μακρόχρονα σκεπτόμενους. Καταστρώστε τη στρατηγική σας και υποστηρίξτε την αποφασιστικά, κάνοντας ακόμα και τους απαραίτητους ελιγμούς που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των σχεδίων σας.

Εργασία

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μέχρι τις 23 περιορίζει κάπως τις δυνατότητες συναλλαγής και επιτυχίας των σχεδίων σας στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχετε πολλά να επιμεληθείτε και να οργανώσετε. Φροντίστε τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ενασχόλησης, συνεννοηθείτε καλύτερα με τους ανθρώπους οι οποίοι συμμετέχουν με ρόλους στις επιδιώξεις σας και φροντίστε να εμπνεύσετε τους άλλους με το όραμά σας. Η έκλειψη του Ήλιου στους Διδύμους σε φάση Νέας Σελήνης στο ίδιο ζώδιο στις 10 του μήνα, θέλει τους πιο φιλόδοξους, ή εσάς που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερη φάση ανάπτυξης της εταιρικής σας δραστηριότητας, να μη σταματάτε να ενεργείτε, αλλά να μη βιάζεστε στα αποτελέσματα που περιμένετε. Κάποιοι θα χρειαστεί να αλλάξετε στόχους προς το τέλος του μήνα καθώς ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 21 του μήνα και σας υποδεικνύει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσετε μια άλλη διαδρομή με πιο πολλή δράση, αλλά και ελευθερία κινήσεων.

Τοξότης

Αποφασιστικότητα για νέα ξεκινήματα

Οι πιο ανικανοποίητοι από εσάς είστε διατεθειμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Οι περισσότεροι ξέρετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε!

Σχέσεις

Ο μήνας βοηθά τις ουσιαστικές σχέσεις να γίνουν ουσιαστικότερες, όχι απαραίτητα με τον τρόπο που έχετε φανταστεί ή σχεδιάσει. Τις περισσότερες φορές ανακαλύπτετε ότι είστε πολύ εξαρτημένοι από το συναίσθημά σας για κάποιον άνθρωπο, ή ότι το συναίσθημα είναι ο βασικός τροφοδότης της ζωής σας, επειδή εξετάζετε τα πάντα μέσα από αυτό που αισθάνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας.  Ο Ιούνιος μπορεί να δώσει το έναυσμα για αναμόρφωση της αισθηματικής και ερωτικής σας ζωής, καθώς επηρεάζεστε πολύ από τις συνέπειες της ηλιακής έκλειψης στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή πραγματοποιείται στις 10 του μήνα, ταυτόχρονα με Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, που σημαίνει ταυτόχρονα το τέλος μιας κατάστασης και την αρχή μιας άλλης.  Στον τομέα των σχέσεων είναι ακριβώς αυτό που καταλαβαίνει κανείς και δεν είναι άλλο από έναν χωρισμό και την αρχή μιας άλλης ερωτικής ιστορίας, που θα σας αποζημιώσει για τις ταλαιπωρίες της προηγούμενης. Μη φοβηθείτε τις αλλαγές και μην διστάσετε να ξεφύγετε από μια ρουτίνα που σας έχει στερήσει τη χαρά.

Οικονομικά

Είστε αποφασισμένοι να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στα οικονομικά σας και αυτό σημαίνει καλύτερη διαχείριση των πόρων του εισοδήματός σας και μεγαλύτερη συμμόρφωση ως προς τους κανόνες που διέπουν αυτόν τον τομέα. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό για τον χαρακτήρα και την ψυχολογία σας, είναι απαραίτητο να γίνει και μάλιστα άμεσα. Εσείς που επιδιώκετε τη διαρκή ανανέωση, βρείτε το στοιχείο που αξίζει να εστιάσετε ώστε να μην καμφθεί η όρεξή σας για δημιουργία. Ο ανάδρομος Ερμής προσπαθεί να εμποδίσει τα  άμεσα οφέλη, αλλά από την άλλη μεριά, σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τη στρατηγική σας, να αποφύγετε παγίδες που σε άλλες περιπτώσεις θα σας ήταν δύσκολο να τις διακρίνετε, ή να τις θεωρήσετε ως τέτοιες. Η έκλειψη του Ήλιου στους Διδύμους στις 10 φέρνει καθυστερήσεις, ανατροπές και αναθεωρήσεις, οι οποίες δεν πρέπει ούτε να αγνοηθούν, ούτε να υποτιμηθούν. Αυτό το καλοκαίρι καταφέρνετε να έχετε μεγαλύτερο όφελος από καλά μελετημένες ενέργειες και τώρα, χρειάζεται να χαράξετε μια πορεία την οποία θα ακολουθήσετε απαρέγκλιτα για να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Επιμέρους ζητήματα θα σας απασχολήσουν, αλλά ακόμα και στις δυσκολίες, ο παράγοντας της τύχης θα σας ενισχύσει, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Εργασία

Εδώ θα χρειαστεί να υπολογίσετε σωστά τις κινήσεις σας, να συνδυάσετε ικανότητες με ευκαιρίες και να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε εμπόδια που προβάλλονται στο δρόμο σας από τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους. Ο τομέας των επαγγελματικών σας αυτόν τον μήνα παρουσιάζει ιδιαιτερότητες τις οποίες πρέπει να απομονώσετε από τη μεγάλη εικόνα και να ενεργήσετε για κάθε μια χωριστά. Η έκλειψη του Ήλιου και η ταυτόχρονη Νέα Σελήνη στις 10 στους Διδύμους σηματοδοτεί το τέλος μιας συνεργασίας, ή κάποιου τομέα ενδιαφέροντος και την εκκίνηση ενός νέου επαγγελματικού προγράμματος. Οι νεότεροι ανακαλύπτετε έναν ενδιαφέροντα κύκλο σπουδών για τον οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε, τόσο γραφειοκρατικά, όσο και διερευνητικά. Οι πιο φιλόδοξοι μη διστάσετε αν οι επιλογές σας απογοητεύσουν κάποιους οι οποίοι υπολόγιζαν σε εσάς, καθώς πρέπει να κοιτάξετε αποκλειστικά το δικό σας συμφέρον. Το τελευταίο δεκαήμερο, ο κυβερνήτης πλανήτης σας γυρίζει ανάδρομος στον τομέα της επικοινωνίας και μπορεί να δυσκολέψει συνεννοήσεις και διαπραγματεύσεις, ή να επιμηκύνει μέχρι το τέλος Ιουλίου μια αναμονή για κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

Αιγόκερως

Υποστηρίξτε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας

Το ξεκίνημα του καλοκαιριού σας βρίσκει πιο συνειδητοποιημένους από άλλες φορές. Οι περισσότεροι είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε το κόστος που θα σας κρατήσει σε καλή πορεία για το μέλλον και τις επιδιώξεις σας.

Σχέσεις

Η Αφροδίτη στον απέναντί σας Καρκίνο για όλη σχεδόν τη διάρκεια του Ιουνίου σας δίνει ξεκάθαρα μηνύματα για τις επιδιώξεις, τη συμπεριφορά και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στα αισθηματικά σας. Φροντίστε κι εσείς να επεξεργαστείτε τις ανάγκες σας, τις ιδιαιτερότητές σας και να δείτε τα θέματα που σας αφορούν από ένα διαφορετικό και πιο ώριμο πρίσμα. Το θέμα είναι ότι κάθε σωστή κίνηση θα αμειφθεί και κάθε λανθασμένη θα έχει κόστος.  Το πρώτο δεκαήμερο είναι εκρηκτικό με την παρουσία του Άρη επίσης στον Καρκίνο, ενώ συμβαίνει και έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους, στις 10 του μήνα, ταυτόχρονα με Νέα Σελήνη. Στις μακρόχρονες σχέσεις υπάρχει διάθεση για συμβιβασμούς και μη ανατροπή των δεδομένων, ιδιαίτερα αν μιλάμε για γάμο. Στις ελεύθερες σχέσεις διακρίνεται κάποιο είδος ανταγωνισμού, που θα φανεί σταδιακά στο δεύτερο μισό του μήνα, όταν ο Άρης περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Όσοι βασίζεστε στη λογική, φροντίστε να αφήσετε και λίγο χώρο στο συναίσθημα που φαίνεται να διευκολύνει κάποιες καταστάσεις στην έκβασή τους.

Οικονομικά

Στο χώρο των οικονομικών σας, βρίσκεται ο Δίας που σας θέτει ξεκάθαρα κάποια ζητήματα που πρέπει να επιμεληθείτε για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις συνέπειες των μέχρι τώρα περιορισμών λόγω της πανδημίας. Αν υπολογίσουμε ότι στις 21 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, τότε δεν σας μένει παρά να βιαστείτε και να διευθετήσετε τις υποθέσεις που σας αφορούν και σας προβληματίζουν. Μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε ένα αντίπαλο δέος από κινήσεις τρίτων, ή από δικές σας προσπάθειες που δεν έχουν ευοδωθεί. Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους δεν τείνει χείρα βοήθειας εκεί που την χρειάζεστε. Η έκλειψη του Ήλιου και η Νέα Σελήνη στις 10 στους Διδύμους σας θέλει περισσότερο ευέλικτους και επίσης, να έχετε μεριμνήσει ώστε να μην εξαρτώνται τα οικονομικά σας από μια και μόνη πηγή. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σας οδηγήσει να πιστέψετε αυτά που θέλετε και όχι αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα.

Εργασία

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και γι αυτό χρειάζεται να είστε σχολαστικοί και προνοητικοί. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται να καταβάλετε ουσιαστικές προσπάθειες για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο σας δείχνει ευδιάκριτα το στόχο αλλά και τον τρόπο να τον επιτύχετε. Στις 12 όμως περνά στο ζώδιο του Λέοντα και υπάρχει περίπτωση να χάσετε έδαφος από τρίτους, εξ αιτίας μιας παράλειψης ή μιας υποβάθμισης της σημασίας μιας σας υποχρέωσης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φροντίστε να βελτιώσετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε, ή να τις παρουσιάσετε με πολύ δελεαστικό τρόπο. Οι παλαιότεροι πελάτες σας μπορούν να σας υποστηρίξουν στην εξεύρεση νέων, αλλά από ένα σημείο και μετά θα χρειαστεί να αποδείξετε ότι αξίζετε την ευκαιρία που αναζητάτε. Μην παρασύρεστε λοιπόν από τις διαθέσεις της στιγμής, μην θεωρείτε τίποτα και κανέναν δεδομένο και κάντε τον κόπο να βελτιώσετε το αντικείμενο που υπηρετείτε.

Yδροχόος

Ωφέλιμες αλλαγές, νέες συνήθειες

Η πίεση των πρώτων ημερών σας βοηθά να επιμείνετε στην αλλαγή των συνθηκών που σας ταλαιπωρούν. Οι περισσότεροι θα τα καταφέρετε, διατηρώντας παράλληλα τις ωφέλιμες, καλές σας σχέσεις!

Σχέσεις

Το πρώτο μισό του μήνα νιώθετε αρκετά πιεσμένοι στις σχέσεις που σας απασχολούν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Φροντίστε να μην αλλάζετε συμπεριφορά και να μην ενδίδετε σε ότι θεωρείτε λάθος τακτική εκ μέρους του συντρόφου σας. Αφροδίτη στον Καρκίνο σχεδόν ολόκληρο το μήνα  και Άρης στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 12 διογκώνουν τα προβλήματά σας και χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχραιμία εκ μέρους σας. Η έκλειψη του Ήλιου στους Διδύμους στις 10, ταυτόχρονα με Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο σας οδηγούν σε αποφάσεις που θα ξεδιπλωθούν σταδιακά, ανάλογα με τα περιθώρια που διαθέτετε και σας βοηθούν να ελέγχετε περισσότερο τις καταστάσεις που σας αφορούν. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις που γυρίζουν μπούμερανγκ στο τέλος και βλάπτουν τον ψυχισμό σας. Ο μήνας αυτός είναι μεταβατικός και είναι κάτι που πρέπει να σκέφτεστε για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτά που σας ενοχλούν. Όσοι διαθέτετε εναλλακτικές, απομακρυνθείτε για όσο χρειάζεται από τις εστίες της όποιας έντασης σας ταλαιπωρεί.

Οικονομικά

Κάποια έξοδα κρίνονται απαραίτητα και αναπόφευκτα. Φροντίστε όμως να μην ξεπεράσετε τα όριά σας και να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να καλύψετε. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους σας υποχρεώνει σε πολλές προσπάθειες, σε περισσότερη αναμονή από όσο συνήθως και σε έναν συνδυασμό ενεργειών για να ξεπεράσετε εμπόδια και καθυστερήσεις. Είναι στο χέρι σας να συνδυάσετε ενδιαφέροντα και ανθρώπους και να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Τα έξοδα δεν θα λείψουν, φροντίστε όμως να πιάσουν τόπο και να σας απαλλάξουν από υποχρεώσεις που εντείνουν το κλίμα μιας κάποιας αβεβαιότητας. Ο Ιούνιος είναι περίοδος προσεκτικών επιλογών και κινήσεων και κάθε σας ιδέα πρέπει να συνοδεύεται από πράξεις, έστω και διερευνητικές. Αποκτάτε έτσι εμπειρία και εκπαίδευση που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη μελλοντικά, ως προς τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους στόχους σας.  Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τα μέσα του μήνα σας ενισχύει στην προσπάθειά σας να αποκρούσετε και να αποποιηθείτε ευθύνες για κάτι που δεν λειτούργησε και για το οποίο δεν ευθύνεστε εσείς.

Εργασία

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μπορεί να φέρει εκνευρισμό στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα σε εσάς που ασχολείστε με υπηρεσίες και επικοινωνία. Επιδιώξτε να είστε σαφείς σε αυτά που λέτε και να μαζεύετε κάπως τα περιθώρια που αφήνετε στους άλλους για να επιλέξουν τον τρόπο και τον χρόνο με τον οποίο θα ανταποκριθούν σε καθήκοντα, υποχρεώσεις, αλλά και σε συνεργασίες τους μαζί σας. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα στις 12, λίγες μέρες μετά την ηλιακή έκλειψη και τη Νέα Σελήνη που έχουν προηγηθεί, στις 10 στους Διδύμους, έρχεται να δυναμώσει το σθένος και την αποφασιστικότητά σας. Η μόνη αδυναμία οφείλεται στον διαλλακτικό σας χαρακτήρα, που αποφεύγει τις εντάσεις, ακόμα και σε βάρος του δικού σας συμφέροντος. Ο μήνας τελειώνει με ανάδρομο Δία στους Ιχθείς που δεν πρέπει να μείνετε αδιάφοροι σε φαινομενικά μικρής σημασίας αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Υποστηρίξτε τα δικαιώματά σας χωρίς να δημιουργείτε ανοιχτές ρήξεις, αλλά διευρύνοντας κάποιες πελατειακές σας σχέσεις.

Ιχθύες

Ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αποφασιστικοί με το περιβάλλον σας

Δικαιώνεστε όσοι επιλέξατε τον δύσκολο δρόμο, όσοι προτιμήσατε τη δράση από την αδράνεια και όσοι παραμένετε ανήσυχοι και υπερασπίζεστε την εφηβική σας διάθεση, όποια και αν είναι η ηλικία σας.

Σχέσεις

Σημαντικός μήνας ο Ιούνιος για τις σχέσεις και τη συναισθηματική σας κάλυψη. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα που σας προβλημάτιζαν, σας στεναχώρησαν και σας άφησαν εκτεθειμένους σε παρεμβάσεις και γνώμες τρίτων. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σας βοηθά να βελτιώσετε οικογενειακά ζητήματα, να πάρετε πρωτοβουλίες για το σπίτι και τους ένοικούς του και να λύσετε ένα θέμα που διστάζατε να αγγίξετε με το φόβο μήπως είχατε τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι ελεύθεροι γίνεστε περισσότερο εκφραστικοί, ιδιαίτερα γοητευτικοί, αλλά και ευάλωτοι απέναντι σε ότι σας συγκινεί. Η έκλειψη του Ήλιου σε Νέα Σελήνη στις 10 στους Διδύμους φέρνει μια πρόσκαιρη αναστάτωση στα αισθηματικά σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εξηγηθείτε άμεσα. Μην αφήνετε εκείνες τις ημέρες την αμφιβολία να σας κατατρώει, ούτε επίσης και την απόσταση να δημιουργεί ψευδαισθήσεις.  Εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία μιας σχέσης σας, όχι απαραίτητα ερωτικής, έχετε την ευκαιρία να απομακρυνθείτε, ή να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να κάνετε την αξιολόγησή σας όταν ο Δίας γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Οικονομικά

Αργά αλλά σταθερά αυξάνονται τα περιθώρια για κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος. Οι πιο ταλαιπωρημένοι από εσάς βρίσκετε ανταπόκριση από τρίτους με τους οποίους σας συνδέει, ή ανακαλύπτετε ένα κοινό στόχο και συμφέρον. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους ταλαιπωρεί με διαδικασίες και γραφειοκρατία τα σχέδιά σας, με αποτέλεσμα να έχετε καθυστερήσεις και  επαναφορές, γι αυτό φροντίστε να μην πιστεύετε και έτσι να μην επηρεάζεστε από κάτι που το θεωρείτε επείγον. Τα εμπόδια του μήνα εντείνονται και με την ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 και τότε θα πρέπει να προσέχετε να μην εξαπατηθείτε, ή να μην πέσετε θύμα εκμετάλλευσης από τρίτους. Προσέχετε που διαθέτετε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και πως ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας. Ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας το τελευταίο δεκαήμερο, επηρεάζει και τις οικονομικές σας δραστηριότητες και επιδιώξεις, αλλά και τον ψυχισμό σας. Επομένως μην αφήνετε για εκείνο το διάστημα τα σημαντικά που έχετε να κάνετε και φροντίστε να τα έχετε τακτοποιήσει νωρίτερα.

Εργασία

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται να καθυστερούν τα σπουδαία που περιμένετε στην εργασία. Κάποιοι θα χρειαστεί να κουραστείτε λίγο περισσότερο για να διατηρήσετε τα κεκτημένα, ή όσα σας αφορούν. Εσείς που επανήλθατε πρόσφατα σε ρυθμούς κανονικότητας, θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στην οργάνωση της λειτουργίας του αντικειμένου της εργασίας σας. Η έκλειψη του Ήλιου και η Νέα Σελήνη στις 10 στους Διδύμους σας στέλνουν αντιφατικά μηνύματα και θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες και επιφυλακτικοί. Στις 12, η είσοδος του Άρη στον Λέοντα σας τροφοδοτεί με νέες δυνάμεις, ενδιαφέροντα και διεξόδους, αρκεί να είστε ξεκάθαροι προς τα πού θέλετε να βαδίσετε. Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος το τελευταίο δεκαήμερο και σας κάνει να σκέφτεστε τη δεύτερη εκδοχή των όσων βλέπετε να μην εξελίσσονται σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Παρόλα όσα συμβαίνουν όμως, είναι η αποφασιστικότητά σας να τα καταφέρετε, που θα παρακάμψει όλα τα εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν. Κάποιες συνεργασίες θα τροποποιηθούν στην πορεία, γι αυτό φροντίστε να μην εγκλωβίζεστε σε υποσχέσεις που ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Προτεινόμενα για εσάς

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που γίνονται τα «τρίτα» πρόσωπα στις σχέσεις

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Αυτά τα ζώδια ταιριάζουν μόνο στο σεξ – Δείτε ποια είναι

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι γεμάτα έρωτα και αγάπη στις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν φίνα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Τι είπε η Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom