ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Πώς θα κυλήσει ο Μάρτιος για όλα τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις για σχέσεις, οικονομικά και εργασία

ΣΕΒ: 1 στους 3 Έλληνες εργάζεται σε δουλειά κατώτερη των προσόντων του!

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο του Ταύρου στις 5 του μήνα και αποσυμπιέζει τον Δία και τον Κρόνο  που βρίσκονται στον Υδροχόο, ανακουφίζοντας έτσι αισθητά την δύσκολη καθημερινότητα.

Κριός

Περισσότερη ελευθερία κινήσεων

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σας υποδεικνύει τους τομείς που μπορείτε να βελτιώσετε. Υποστηρίξτε απρόσκοπτα τα σχέδιά σας!

Σχέσεις

Ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σας κάνει πολυπράγμονες και δημιουργικούς. Στα αισθηματικά σας αυτό μεταφράζεται σε πληθώρα ενδιαφερόντων, σε εκπλήξεις που πηγάζουν από εσάς τους ίδιους και σε μια ελευθερία κινήσεων που δεν είχατε άλλες εποχές. Φροντίστε να διοχετεύσετε σωστά τον δυναμισμό σας και να μην γίνεστε υπερβολικοί όταν σας αντιτίθενται. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς αλλά και ευάλωτους. Φροντίστε να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας γιατί μερικές φορές παρασύρεστε από λάθος εντυπώσεις.  Το τελευταίο δεκαήμερο η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και ευνοεί τους ελεύθερους από εσάς  να είστε τολμηροί και αποτελεσματικοί. Ο παράγοντας της τύχης αυξάνει και στις κοινωνικές, ή στις χρήσιμες επαγγελματικά συναναστροφές σας. Εσείς ξέρετε τα όριά σας, αλλά είναι δύσκολο να μην τα ξεπεράσετε ενδίδοντας σε έναν ενθουσιασμό. Ο μήνας κλείνει με Πανσέληνο στον απέναντί σας Ζυγό και είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε διλήμματα που θα σας προβληματίσουν. Σε τέτοια περίπτωση είναι καλύτερα να κάνετε υπομονή και να φροντίσετε να κερδίσετε ακόμα λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη σχέση που σας απασχολεί.

Οικονομικά

Φροντίστε να κατοχυρώσετε δικαιώματα, ή να ξεκαθαρίσετε τους τομείς στους οποίους θα κινηθείτε αποφασιστικά. Οι προκλήσεις στα οικονομικά πληθαίνουν μετά από ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωριών, ίσως και αδράνειας. Όσοι προσπαθείτε να επανέλθετε σε προηγούμενες καλές ή στρωτές εποχές, θα χρειαστείτε αρκετή προσπάθεια ακόμα, αλλά και βοήθεια. Ο Ερμής παραμένει στον Υδροχόο μέχρι τις 15 και πυροδοτεί έκτακτα περιστατικά, ανάγκες και έξοδα. Στις 16 περνά στον Ταύρο και φέρνει απτά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας να κλείσετε εκκρεμότητες και να κερδίσετε περιουσιακά στοιχεία. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται κυρίως σε δοσοληψίες που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας ασφάλεια.  Ο Άρης από τους Διδύμους όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε ασύμφορη συμπεριφορά, σε ανυπομονησία και σε υπερβολική εκτίμηση των δυνάμεών σας. Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις και μην αφήνετε περιθώρια για να γυρίσουν μπούμερανγκ κάποιες προηγούμενες επιλογές σας.

Εργασία

Το πρώτο μισό του μήνα είναι περισσότερο προπαρασκευαστικό και λιγότερο αποτελεσματικό. Ό Ερμής από τον Υδροχόο σας παρακινεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού, σε ενέργειες με μακροπρόθεσμο όφελος, ή, σε αντίθετη περίπτωση σε ριψοκίνδυνες κινήσεις με αμφίβολο αποτέλεσμα. Για να έχει επιτυχία το διάστημα αυτό θα πρέπει να κινηθείτε σε κύκλους με παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικές σας, καθώς να σας συνδέει και κοινός στόχος. Οι αντιπαραθέσεις με ανωτέρους και ισχυρότερους παράγοντες από εσάς δεν σας ευνοούν και δεν εξυπηρετούν τους στόχους σας. Το δεύτερο μισό του μήνα, ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και ευνοεί τους πλέον εύστοχους και υπομονετικούς από εσάς. Όσοι υποστήκατε περιορισμούς και ανατροπές μπορείτε τώρα να ελπίζετε σε δικαίωση και σε αποκατάσταση. Κάπου θα σας ζητηθεί κάτι σαν αντάλλαγμα και θα πρέπει να το δώσετε ή να το παραχωρήσετε για κάποιο ορισμένο διάστημα. Οι αλλαγές είναι δυσκολότερο να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσάς αυτήν την περίοδο, γι αυτό παραμείνετε σταθεροί σε ότι ξέρετε πώς να το χειριστείτε και να το αξιοποιήσετε.

Tαύρος

Οικονομικές φροντίδες και ελπίδες

Υπάρχουν υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ροή των εσόδων σας αυτόν τον μήνα. Φανείτε ρεαλιστές και συνεχίστε τις καλές σας προσπάθειες.

Σχέσεις

Βαδίστε προσεκτικά στον τομέα των σχέσεών σας το πρώτο μισό του μήνα, καθώς οι αλλαγές στις συνήθειες, στα δεδομένα και στην εκατέρωθεν συμπεριφορά είναι δεδομένες. Αρκετοί από εσάς θα αξιολογήσετε διαφορετικά από τον σύντροφό σας τα θέματα που σας απασχολούν και αυτό δεν θα αποτρέψει κάποιες εντάσεις. Η έξοδος του Άρη από το ζώδιό σας και η είσοδός του στους Διδύμους σημαίνει νέα ενδιαφέροντα και αρκετή υποχωρητικότητα εκ μέρους σας, αν δεν θέλετε να έχετε περισσότερα προβλήματα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 21 σημαίνει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και ροπή σε λάθη τακτικής. Αν και η καρδιά δεν τιθασεύεται από τη λογική, εσείς υπακούτε στα επιχειρήματα του συντρόφου σας, στην προσπάθεια σας να βελτιώσετε την καθημερινότητα, την επαφή, την συνδιαλλαγή και γενικότερα την σχέση σας.  Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο σας βοηθούν να εξελιχθείτε και να διορθώσετε λάθη, ή να αναλάβετε δράση οι ελεύθεροι ώστε να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει!

Οικονομικά

Ο Ουρανός από το ζώδιό σας και ο Ερμής, με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, συμβολίζουν  τις μάχες που δίνετε αυτόν τον μήνα για να εξισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδά σας. Καλύψτε όποιες από τις υποχρεώσεις σας θεωρείτε πρέπον και κατορθωτό. Ο μήνας λογίζεται περίοδος προετοιμασίας για τα σημαντικά που θα ακολουθήσουν και γι αυτό χρειάζεται να είστε συνετοί και προσεκτικοί στις επιλογές σας. Η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πιεστική ορισμένες φορές για τις επιδιώξεις σας, άλλο τόσο όμως κι εσείς αποδεικνύετε την αξία σας με τις επιλογές, τις διαπραγματεύσεις και την επιδεξιότητά σας.  Στις 16 ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και φροντίζει για άμεσα αποτελέσματα σε όποια σοβαρή προσπάθεια καταβάλατε από το παρελθόν. Κλείνουν κάποιοι σημαντικοί κύκλοι και ανοίγουν καινούριοι, αλλά αυτήν την φορά σας βρίσκουν σε θέση ισχύος. Λίγο ή πολύ επηρεάζετε τις εξελίξεις, οι απαιτήσεις σας ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό και ευνοείστε όταν προβάλετε τα επιχειρήματά σας. Επίσης, επιτυχία γνωρίζουν και όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο για οικονομικούς λόγους.

Εργασία

Αρκετοί από εσάς κάνετε μια νέα προσπάθεια στα επαγγελματικά σας και είναι πιθανόν να έχετε περισσότερο άγχος για το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι οι ενδείξεις που έχετε είναι θετικές. Φροντίστε να προβάλετε τα καλά σας στοιχεία και να κερδίσετε με έργα την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Οι συνεργασίες ευδοκιμούν το πρώτο μισό του μήνα γι αυτό φροντίστε να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας, ή να ξεπεράσετε πρακτικά εμπόδια στις προσπάθειες που καταβάλετε. Αποφύγετε να σκέφτεστε συναισθηματικά και πάρτε εκείνες τις δύσκολες αποφάσεις που απαιτούνται ορισμένες φορές. Μόνο έτσι θα κερδίσετε χρόνο που, στην περίπτωσή σας μεταφράζεται σε οικονομικό όφελος σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ξεπεράσετε τον έντονο ανταγωνισμό. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε για επαγγελματικούς λόγους και αν αυτό δεν είναι εφικτό, φροντίστε να ακονίσετε τις γνώσεις σας ως προς το διαδίκτυο και τις εφαρμογές του. Μια πρωτοποριακή ιδέα ορισμένων από εσάς, είναι καλύτερα να ειπωθεί όταν οι στιγμές και οι συγκυρίες είναι κατάλληλες. Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας, αλλά εργαστείτε για να κυριαρχήσουν οι συνθήκες εκείνες που σας ευνοούν.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις απαιτούν σοβαρότητα και αποφασιστικότητα

Επενδύστε σε ουσιαστικές σχέσεις και απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν είναι σοβαρό. Υπερασπιστείτε κεκτημένα και τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

Σχέσεις

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, αλλά φροντίστε να μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας, ή να μην θεωρείτε ότι κάποια χαμόγελα σας εξασφαλίζουν την επιτυχία που θέλετε. Ορισμένοι αντιμετωπίζετε πιο ελαφρά κάποιες σοβαρές καταστάσεις και προειδοποιήσεις του συντρόφου σας και αυτό σας κάνει ευάλωτους απέναντί του. Προσπαθήστε να συντονίζεστε οι δυο σας, ιδιαίτερα αν αυτά που αντιμετωπίζετε είναι υποχρεώσεις που αφορούν και τους δυο. Άλλωστε αυτόν τον μήνα έχετε ενίσχυση και από τον Άρη στο ζώδιό σας, γεγονός που σας κάνει πιο αποφασιστικούς στις επιδιώξεις σας. Προσοχή στις εξομολογήσεις σας με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 13, ή στις κινήσεις προσέγγισης με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει οι ελεύθεροι. Τα φαινόμενα είναι διαφορετικά από ότι φαίνεται και πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Το τελευταίο δεκαήμερο, η Αφροδίτη περνά στον Κριό και σας κάνει περισσότερο ριψοκίνδυνους και ορισμένες φορές απρόσεκτους. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει και πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Οικονομικά

Έχετε καταλάβει τι πρέπει να τακτοποιήσετε από τις υποχρεώσεις σας και τι μπορείτε να αφήσετε για λίγο αργότερα. Φανείτε τολμηροί στις επαφές και στις προσεγγίσεις σας και  δημιουργικοί στους λογαριασμούς σας. Ο Ερμής παραμένει στον Υδροχόο μέχρι τις 15 και σας βοηθά στις επαφές σας. Επίσης σας βοηθά στην επικοινωνία, στην έκφραση και στην πειθώ. Ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη από εκείνους που μπορείτε να βασίζεστε. Το δεύτερο μιστό του μήνα ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να σας παραπλανήσει και να σας αποπροσανατολίσει. Αποφύγετε την εγωιστική και ανταγωνιστική συμπεριφορά. Όσοι βγαίνετε από μια δύσκολη οικονομική περίοδος θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Η αλλαγή κλίματος και εποχής σας βοηθά να είστε αισιόδοξοι, αλλά χρειάζεται να είστε και καλά οργανωμένοι. Η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας επανέρχεται στο προσκήνιο και πολλοί σκέφτεστε να την αναθέσετε σε κάποιον της οικογένειας ή κάποιον που εμπιστεύεστε ότι θα τα καταφέρει. Φυσικά και θα έχετε όλη την εποπτεία.

Εργασία

Ο μήνας δίνει ώθηση στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και πρέπει να φροντίσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του αντικειμένου που υποστηρίζετε. Η κούραση και η απραγία των προηγούμενων μηνών σας βοηθούν να είστε αισιόδοξοι τώρα, αλλά και επιφυλακτικοί όπου η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη. Το πρώτο μισό του μήνα σφυρηλατήστε κάποιες συνεργασίες, εκδηλώστε ενδιαφέρον για ότι θεωρείτε ευκαιρία και κάνετε τις κινήσεις που πρέπει. Οι πιο διαβασμένοι και έμπειροι ξέρετε ότι αυτό που φαίνεται εύκολο, μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη και γι αυτό παίρνετε τα μέτρα σας. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο αργό στις εξελίξεις του με κίνδυνο κάποιων αναβολών. Φροντίστε να έχετε επεξεργαστεί εναλλακτικές και να έχετε πάντα υπόψη σας, ότι είναι σημαντικό να δημιουργείτε θετικές εντυπώσεις με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ξαναβρίσκετε την όρεξή σας για δουλειά , ωστόσο βαδίστε προσεκτικά και καθόλου επιπόλαια. Μια νέα συνεργασία προς το τέλος του μήνα θα έχει θετικά αποτελέσματα, έστω και αν αυξάνει τα καθήκοντά σας.

Kαρκίνος

Έτοιμοι για δράση

Αποφασισμένους  να ανοίξετε νέους δρόμους στην εργασία, αλλά και να βελτιώσετε την προσωπική και αισθηματική σας ζωή, σας βρίσκουν τα προεόρτια αυτής της τόσο σημαντικής άνοιξης.

Σχέσεις

Ιδιαίτερα συναισθηματικός ο μήνας αυτός και έχει τη δύναμη να σας παρασύρει εκτός προγράμματος. Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερες ανασφάλειες σε εσάς τους ίδιους, προσέξτε τη συμπεριφορά σας και τα μηνύματα που εκπέμπετε. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνεστε έτοιμοι για δράση μετά από αρκετό καιρό και από τις προηγούμενες απαγορεύσεις. Να είστε προσεκτικοί και να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο. Η καρδιά δεν περιορίζεται βέβαια, αλλά καλό θα ήταν στην περίπτωσή σας να παραμείνετε συντηρητικοί και επιφυλακτικοί.  Ο Άρης στους Διδύμους υποδαυλίζει το κλίμα στην οικογένεια και στο σπίτι, ή εντείνει τις διαφορές με κάποια πρώην σχέση. Αν πρόκειται για διαζύγιο, φροντίστε αυτά που διεκδικείτε, ή τη σχέση με τα παιδιά αν υπάρχουν. Το τελευταίο δεκαήμερο, η Αφροδίτη από τον Κριό σας αναγκάζει να απαντήσετε σε προκλήσεις, αλλά να προσέξετε τα όριά σας. Οι άλλοι γύρω σας, φίλοι ή γνωστοί, θεωρητικά είναι με το μέρος σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αποτελεσματικοί.

Οικονομικά

Υπερασπιστείτε το συμφέρον σας, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διασπαστείτε και να ασχοληθείτε με πολλά μέτωπα. Στα δύσκολα, ιεραρχήστε τις ανάγκες και αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας. Τα έξοδά σας μπορεί να χωριστούν σε χρήσιμα και σε περιττά. Χρήσιμα είναι εκείνα που σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις, ή σας ανοίγουν νέους δρόμους επιτυχίας και σταθερότητας. Ένας νέος τέτοιος δρόμος θα ήταν η υποστήριξη της δουλειάς σας. Η εξέλιξη μιας ιδιότητάς σας. Στην άλλη κατηγορία ανήκουν τα έξοδα εντυπώσεων και κάλυψης της παρορμητικής σας διάθεσης. Το τελευταίο δεκαήμερο μπορεί να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση από εκείνους που αγαπάτε ή εκείνους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και τώρα έχουν την ανάγκη της δικής σας συμβολής. Επίσης μια πιθανή μετακίνηση ή αλλαγή κατοικίας, θα φέρει έξοδα τα οποία πρέπει να έχετε προνοήσει για να τα καταφέρετε. Οι λίγες τελευταίες ημέρες του μήνα σας θέλουν πολύ προσεκτικούς, καθώς κάποια συγκρουόμενα συμφέροντα θα σας απασχολήσουν έντονα. Κερδίστε χρόνο και λειτουργήστε με έξυπνους υπολογισμούς.

Εργασία

Έχετε πολλά να τακτοποιήσετε στα επαγγελματικά σας και πρέπει να επιδείξετε υπομονή, αντοχή και δημιουργικό πνεύμα. Οι κατάλληλες συνεργασίες θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε το αντικείμενό σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί να εκσυγχρονίσετε τον εξοπλισμό σας για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες απαιτήσεις. Κάθε ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα θα αποδειχθεί ωφέλιμο στην πορεία και θα σας βοηθήσει να καλύψετε τον χαμένο χρόνο. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες θα σας χρειαστούν πολλές φορές, καθώς χρειάζεται να πάρετε πρωτοβουλίες και να ενεργοποιήσετε και άλλα κέντρα ώστε να συντονίσετε την κοινή σας δράση. Οι επιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι κατέχετε διευθυντικές θέσεις φροντίστε τις σχέσεις σας με τους άλλους, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από τις κατάλληλες συνεργασίες, οι οποίες θα διαφέρουν ανά στιγμή και ανά περίσταση. Αποφύγετε εντάσεις προς το τέλος του μήνα και μην διεκδικείτε κάτι το οποίο δεν σας ανήκει δικαιωματικά. Φανείτε προνοητικοί στην στρατηγική των επιδιώξεών σας και μην αλλάζετε κατεύθυνση όταν το ρεύμα των άλλων φαίνεται να γίνεται ισχυρότερο από το δικό σας.

Λέων

Οικονομικές και συναισθηματικές διευθετήσεις

Πολλά συνηγορούν αυτόν τον μήνα για να κάνετε μια στροφή στη μέχρι τώρα αμυντική σας στάση απέναντι στους άλλους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας και να φέρετε πιο κοντά σας τον άνθρωπο που θέλετε!

Σχέσεις

Απαλλαγείτε από σύνδρομα τα οποία επηρεάζουν σχέσεις και αγαπημένους ανθρώπους. Δεχτείτε τη διαφορετικότητα των άλλων και εξετάστε τις απόψεις τους. Πολλοί θα αντιληφθείτε ότι κερδίζετε περισσότερα αν δεν είστε απόλυτοι και αν αφήσετε το σύντροφό σας να διαχειριστεί μόνος του τις καταστάσεις που τον απασχολούν. Ο Άρης από τους Διδύμους σας ετοιμάζει προκλήσεις τις οποίες και πρέπει να αποσοβήσετε.  Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να επιμείνετε σε ανταπόκριση. Εδώ χρειάζεστε όσο τακτ μπορείτε να έχετε τις ιδιαίτερες στιγμές. Κάποιος ρόλος σας αλλάζει χαρακτήρα ή βαρύτητα. Μη θορυβηθείτε και μην αλλάζετε τα δεδομένα της σχέσης σας. Το τελευταίο δεκαήμερο ευνοείστε οι ελεύθεροι να επιδιώξετε τις γνωριμίες που σας αφορούν και σας γοητεύουν. Η Αφροδίτη περνά στον Κριό στις 22 και σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 28. Διαχειριστείτε έξυπνα τις προκλήσεις και προφυλάξτε τα ερωτικά σας μυστικά από αδιακρισίες και παρορμήσεις της στιγμής.

Οικονομικά

Ο μήνας σας βοηθά να διευθετήσετε τα οικονομικά σας, με την προϋπόθεση ότι αναλαμβάνετε δράση προς αυτήν την κατεύθυνση. Φανείτε δημιουργικοί στις συναλλαγές σας και επιδιώξτε αμοιβαίο όφελος από ότι συμφωνείτε. Ο Ερμής στον Υδροχόο το πρώτο μισό του μήνα σας δίνει περισσότερα περιθώρια κινήσεων, αρκεί να είστε εύστοχοι στις προτεραιότητες που επιλέγετε.  Προσέξτε τις φιλοδοξίες σας που μπορεί να σας παραπλανήσουν σε κάποιες από τις εκτιμήσεις σας. Ο παράγοντας της τύχης στα οικονομικά σας είναι ρευστός, γι αυτό φροντίστε να αποφύγετε τις αστοχίες και να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Όταν ο Ερμής περάσεις στους Ιχθύς στις 16 σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα στις 17. Προσέξτε τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σας. Κερδίστε χρόνο όταν πιέζεστε από τρίτους. Δημιουργήστε το περιβάλλον στο οποίο γίνεστε αποδοτικοί, φερέγγυοι και απολαμβάνετε την εκτίμηση των άλλων. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα σας δείξει πως πολλά επιτυγχάνονται με συνέργιες και συνεργασίες και όχι ατομικά.

Εργασία

Οι πολλές ιδέες θέλουν και την κατάλληλη οργάνωση για  να υλοποιηθούν και να αποδώσουν. Το πρώτο μισό του μήνα προμηνύονται κάποιες σημαντικές επαφές οι οποίες θα φέρουν και προοπτική λύσεων σε ακανθώδη, ή στάσιμα ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Το πρόγραμμά σας φαίνεται φορτωμένο και πρέπει να αντέξετε σε διαφορετικούς ρυθμούς από ότι είχαν επιβάλλει μέχρι τώρα οι περιορισμοί και η ακινησία. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς έχετε τη δύναμη να παρασύρετε και άλλους στη διαδρομή σας, αναλαμβάνοντας τον ηγετικό ρόλο που τόσο σας αρέσει. Μερικές φορές όμως, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα χρειάζεται να είστε πιο υπομονετικοί και μεθοδικοί και λιγότερο εκτεθειμένοι. Στις 21 χρειάζεται προσοχή ένα νέο ξεκίνημα και οι σχέσεις σας με κάποιους παράγοντες. Να είστε υποψιασμένοι για όσα ακούτε και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Αν έχετε εργαστεί σοβαρά για τις επιδιώξεις σας, τότε μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που βάζουν τρίτοι στο δρόμο σας. Συνεργαστείτε, υποσχεθείτε, ανταμείψτε και χειριστείτε κατάλληλα τα πλεονεκτήματά σας!

Παρθένος

Με οδηγό τη θέληση και την επιθυμία

Φανείτε δημιουργικοί και τολμηροί στις υποθέσεις σας. Απαλλαγείτε από βάρη που καθυστερούν την εξέλιξή σας. Εκφράστε αισθήματα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο φετινός Μάρτιος προβλέπεται πιο ξεκούραστος και πιο στρωτός μήνας, με κύριο ενδιαφέρον τις οικογενειακές δραστηριότητες και φροντίδες. Καλός μηνάς για τροποποιήσεις αισθηματικής συμπεριφοράς, αλλά και για συνεννοήσεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Προσπαθήστε να μη φανείτε ριζοσπαστικοί στις ιδέες σας και υποστηρίξτε, όπου μπορείτε, τη λειτουργία του συστήματος που σας εκπροσωπεί. Μην χάνεστε σε λαβύρινθους ενθουσιασμού για ανθρώπους που εμφανίζονται περιστασιακά στη ζωή σας και μην προσπαθείτε να εκβιάσετε καταστάσεις και γεγονότα, που δεν έχουν αποδείξει ακόμα τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο βρίσκει κάποιους από εσάς ερωτευμένους και ταυτόχρονα αποφασισμένους να επιβάλετε τη νέα σας κατάσταση σε όλους τους χώρους που σας αφορούν και μπορούν να λειτουργήσουν μέσα στο πρόγραμμα σας. Πολλοί μπορεί να αποφασίσετε και γάμο ή να βάλετε τις βάσεις για μια πιο πρακτική λειτουργικότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε στους άλλους. Οι δοκιμασμένες  συντροφιές είναι το πλεονέκτημά σας, ενώ αποκτάτε διαβατήριο εισόδου στη ζωή κάποιων ανθρώπων.

Oικονομικά

Βρίσκεστε σε μία προσπάθεια να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και γι αυτό, θα βρεθούν λύσεις μετά τα μέσα του μήνα έστω και προσωρινές. Πρέπει να είστε προνοητικοί και συντηρητικοί αν θέλετε να βγείτε οριστικά από το αδιέξοδο ς της χρονιάς που επέβαλε τους γνωστούς περιορισμούς. Για αρκετούς από εσάς οι περιστάσεις και τα γεγονότα θα είναι εκείνα που θα σας φέρουν σε οικονομικές αναζητήσεις αρκετές φορές. Τη φορά αυτή η υπαιτιότητα δεν είναι δική σας για αυτό όμως θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια του μήνα κάθε φορά που θα έχει να κάνει με χρήματα να κινήστε και να συμπεριφέρεστε προσεκτικά και προνοητικά. Εκείνο το οποίο θα πρέπει όλοι να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από οικονομικές εκκρεμότητες των προηγούμενων μηνών ή και ετών, ενώ όσοι έχετε οφειλές σε δημόσιο και τράπεζες, να δημιουργήσετε ένα νέο πρόγραμμα το οποίο να συμβάλει στη πιο γρήγορη εξόφληση των δεδομένων οικονομικών σας υποχρεώσεων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα βοηθηθείτε είτε από τις συγκυρίες είτε από την επικαιρότητα, είτε από την βελτίωση της δημόσιας εικόνας σας, στο να εξασφαλίσετε κάποια χρήματα για τις επιδιώξεις σας.

Εργασία

Ένταση στον επαγγελματικό τομέα φέρνει ο φετινός Μάρτιος για τους περισσότερους από εσάς. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες χωρίς να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε το πρώτο δεκαήμερο στις επαφές, στις διαπραγματεύσεις και στις γενικότερες κινήσεις σας. Επίσης αποφύγετε να κάνετε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα αν δεν έχετε τις διαβεβαιώσεις και τις εγγυήσεις για ομαλή πορεία στο εξής. Όσοι διαχειρίζεστε δύσκολες υποθέσεις δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και όσοι έρθετε σε τυχόν επαγγελματικό αδιέξοδο ζητήστε πίστωση χρόνου πριν πάρετε τις επόμενες αποφάσεις σας. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα χωρίς απαισιόδοξες σκέψεις και σκεφτείτε γρήγορα τι θα κάνετε από εκεί και μετά. Τυχόν νέες προτάσεις όσον αφορά το αντικείμενο σας μην τις απορρίπτετε αλλά συζητήστε τις πιο σοβαρά προς το τέλος Μαρτίου. Φροντίστε να είστε ενήμεροι και καλά πληροφορημένοι. Μην έχετε σε κανέναν εμπιστοσύνη αν εκ των προτέρων δεν έχετε δει και δεν έχετε ελέγξει την πραγματικότητα εσείς οι ίδιοι.

Ζυγός

Ευχάριστες αλλαγές σε πολλούς τομείς

Είναι ευκολότερο τώρα να ευοδωθούν σχέδια, να αναπτυχθούν σχέσεις που βρίσκονταν σε αδράνεια και να πιστέψετε περισσότερο στις δυνατότητές σας για να επιδιώξετε απτά αποτελέσματα.

Σχέσεις

Ο Μάρτιος είναι ένας καλός αν και όχι ήρεμος μήνας για τις σχέσεις σας  γι’ αυτό προσπαθήστε να συνδυάσετε τα ουδέτερα στοιχεία της καθημερινότητας μεταξύ τους. Εργασία και κοινωνικό περιβάλλον μπλέκονται κατά περίεργο τρόπο, αλλά μέσα από αυτό το μπέρδεμα προέρχεται και η τελική σας νίκη. Καλλιεργήστε τις σχέσεις με το εξωτερικό και φανερώστε τα κρυφά σας ταλέντα. Κάποιες λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής μπορεί να αλλάξουν, αλλά σύντομα πείθεστε για τη χρησιμότητα τους. Οι εργασιακές σας σχέσεις με συναδέλφους και εργοδότες προβλέπονται ευχάριστες και χωρίς απρόοπτα, αν και το εξαιρετικό που περιμένετε δεν θα συμβεί αν δεν το προκαλέσετε.  Αισθηματικά, κάποιος άνθρωπος δένεται περισσότερο μαζί σας και, όσο και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, το ίδιο συμβαίνει και με εσάς. Καλλιεργήστε από τώρα το έδαφος μιας ουσιαστικής καλυτέρευσης της ζωής σας, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο που θεωρείται πολύ σημαντικό για τις σχέσεις σας.

Οικονομικά

Χρειάζεστε ένα σωστό προγραμματισμό και αρκετή προσοχή στις συναλλαγές έτσι ώστε ο φετινός Μάρτιος να αποδώσει, όσο αυτό είναι αυτό δυνατό, δημιουργικά και οικονομικά. Φυσικά δεν πρέπει να περιμένετε θαύματα αλλά μία σχετική σταθερή βελτίωση. Χρήματα που περιμένετε ενδεχομένως να καθυστερήσουν ενώ απρόβλεπτες δαπάνες είναι πιθανές με έμφαση στο δεύτερο δεκαπενθήμερο. Μεγαλύτερη επικινδυνότητα για απώλεια χρημάτων ή για εμφάνιση έκτακτων οικονομικών εξόδων παρουσιάζεται στις αρχές του μήνα και το τελευταίο δεκαήμερο. Όσοι επίσης έχετε διαπραγματεύσεις με τράπεζες δημόσιο ή άλλους απρόσωπους οργανισμούς, προσπαθήστε να είστε συνεπείς και αν χρειαστεί δανειστείτε χρήματα προκειμένου να μην χάσετε την ευκαιρία του διακανονισμού. Επίσης όσοι βρίσκεστε στο μέσο αγοραπωλησιών ή κατασκευής ακινήτου σε όλη τη διάρκεια του μήνα, προσέχετε που δίνετε, τι δίνετε και πόσο δίνετε. Τέλος, οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και μην δεσμεύεστε αυτή την εποχή με οικονομικές συμφωνίες των οποίων οι όροι είναι αβέβαιοι.

Εργασία

Όπως στον τομέα των σχέσεων και των συναλλαγών, έτσι και στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών πρέπει να προσέξετε καλά. Επίσης, προφυλαχτείτε από δυσάρεστα εξωτερικά συμβάντα την περίοδο 15 με 25 Μαρτίου, και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας. Αυτά που μπορεί να είναι δικαιώματα, ή μια ξεχωριστή θέση, μπορεί ακόμα να είναι και τα μέσα που διαθέτετε για ένα υψηλότερο μελλοντικό επαγγελματικό στόχο. Αποφύγετε πολέμους και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο το πρώτο δεκαήμερο, μην θίγετε κακώς κείμενα, και μην είστε απρόσεκτοι στις δηλώσεις ή στις κοινοποιήσεις σας.  Το δεύτερο δεκαπενθήμερο ένα  πρόβλημα σχετικό με την εργασία βρίσκει τη λύση του και παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον και την πρόοδο σας. Φανείτε προσεκτικοί σε αυτές τις αποφάσεις γιατί θα επηρεάσουν τη ζωή σας για αρκετά χρόνια. Παράλληλα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, φανείτε πιο υπεύθυνοι και εργατικοί στο αντικείμενο που εμπορεύεστε και μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα σας να τα διαχειρίζονται τρίτοι, καθώς καταλαβαίνετε ότι δεν υπερασπίζονται όσο πρέπει τα δικά σας δικαιώματα.

Σκορπιός

Διπλωματία στα οικονομικά, ικανοποίηση στα επαγγελματικά

Επικεντρωθείτε στις πρακτικές πτυχές των επιδιώξεών σας αυτόν τον μήνα. Προστατέψτε κεκτημένα και μην θίγετε ευαίσθητες ισορροπίες σε σχέσεις που δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει.

Σχέσεις

Τον μήνα αυτόν  φαίνεται ότι μέσα από επιδιώξεις και συγκυρίες, μαθαίνετε καλύτερα τον εαυτό σας, το ίδιο και οι άλλοι, που φαίνεται να σας θεωρούν σημαντική συντροφιά. Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα είναι καθοριστικό, αν και στην εργασία οι σχέσεις εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένες και απαιτούν ψυχρές αποφάσεις, που σε άλλες τους πτυχές σας αφήνουν ακάλυπτους απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες. Οι κοινωνικές σας σχέσεις προβλέπεται να περάσουν από πολλά στάδια, αλλά μία φιλία θα αποδειχτεί πολύτιμή για μία ακόμη φορά. Η οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά, θα σας απασχολήσουν επίσης ευχάριστα και οι σχέσεις σας μαζί τους θα βελτιωθούν αρκετά. Προς το τέλος του, ο μήνας γίνεται αποδοτικός και κατά κάποιο τρόπο, σας απαλλάσσει από σκέψεις δυσάρεστου περιεχομένου. Ο έρωτας καραδοκεί αυτή την εποχή και θα τον διεκδικήσετε έντονα και αυτός με τη σειρά του θα σας χαρίσει όλες εκείνες τις χαρές, για τις οποίες τον είχατε αποζητήσει.

Οικονομικά

Η οικονομική σας κατάσταση παραμένει εύθραυστη, ενώ κάποιες οικονομικές δυσκολίες είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένετε μέσα στο φετινό Μάρτιο.  Φανείτε συντηρητικοί και μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα σε άσκοπα έξοδα ή βεβιασμένες κινήσεις. Το πρώτο δεκαήμερο τα έξοδα περιορίζονται περισσότερο σε προσωπικές ανάγκες, κυρίως αιφνίδιες και σε οικονομικές υποχρεώσεις του σπιτιού ή των ανθρώπων του. Η διαχείρισή σας πρέπει να είναι πιο συνετή, η αξιοποίηση των ακινήτων και του ρευστού χρήματος, αν υπάρχουν, ρεαλιστική και μάλιστα με μακροπρόθεσμα κριτήρια. Ζητήστε την αύξηση ή το επίδομα  που περιμένατε, χωρίς όμως την προκλητικότητα που μπορεί να προκαλέσει ανταγωνισμούς ή διαμάχες με τους ανωτέρους σας. Ωστόσο, οι δημόσιες σχέσεις, οι επαφές με τους πελάτες, τα αποτελεσματικά επαγγελματικά ταξίδια, όπου είναι δυνατόν να γίνουν,  οι καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σας, μαζί με κάποιες επιρροές στον άξονα της καριέρας, συμβάλλουν λίγο στην βελτίωση των εσόδων και το καταλάγιασμα των έκτακτων εξόδων σας.

Εργασία

Σε αυτήν  την μέχρι τώρα δύσκολη χρονιά, ο Μάρτιος είναι μήνας που μπορείτε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε, έστω και προσωρινά, κάποια εμπόδια. Δραστηριοποιηθείτε και τακτοποιήστε νομικά και επαγγελματικά θέματα, ταξιδέψτε με προφυλάξεις και τήρηση των κανόνων, κάντε τις προτάσεις σας και συναντήστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Το πιθανότερο είναι ότι μετά τα μέσα του μήνα  θα έχετε κάποιους λόγους να είστε ικανοποιημένοι για την έκβαση ενός επαγγελματικού προβλήματος. Κάποιοι συνεργάτες σας θα αποδειχτούν ασυνεπείς ή και λίγο εχθρικοί προς τα δικά σας συμφέροντα. Όσοι έχετε συλλογική εργασία θα χρειαστεί αρκετές φορές να σηκώσετε το βάρος των υποχρεώσεων στις πλάτες σας καθώς αυτή την περίοδο οι συνεργάτες έχουν προβλήματα, ενδεχομένως και κάποιο προσωπικό δράμα, που όλα αυτά τους αναγκάσουν να είναι απόντες ή όχι ικανοί. Οι εργαζόμενοι θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη δυστροπία από την εργοδοσία σας ενώ οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έρθετε συχνά σε αντίθεση με την ιδιοτροπία του πελατειακού σας κοινού.

Τοξότης

Η επιμονή και η σοβαρότητα δίνουν λύσεις

Καταφέρνετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και να προωθήσετε τα σχέδιά σας, σταδιακά στην πορεία του μήνα. Αργά στην αρχή, πιο συχνά το τελευταίο δεκαήμερο. Μέχρι τότε, εργαστείτε, συνεννοηθείτε και επιμείνετε!

Σχέσεις

Ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας στον τομέα αυτόν. Κυριαρχούν στη διάρκειά του οι σχέσεις αγάπης, ανεξάρτητου χαρακτήρα, οι σχέσεις εκείνες που σας βοηθούν στη δημιουργική σας πορεία. Μεταξύ των άλλων, ο Ερμής στον Υδροχόο βοηθά και τις εργασιακές ή τις συναδελφικές σχέσεις για να εξελιχθούν. Σημαντικό ότι θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας μέσω της επικοινωνίας και των εκφραστικών σας μέσων. Οι άλλοι, μέσα από τις σχέσεις και την προσφορά τους προς εσάς, συμβάλλουν ώστε να υλοποιείται ένα όνειρο, ή πραγματοποιείται ένας σκοπός. Ο Άρης στους Διδύμους παίζει βασικό ρόλο σε όλη την πορεία του Μαρτίου, όσο αισθητή θα είναι η προσφορά εκείνων που σας αγαπούν ή που σας θαυμάζουν, ή ακόμα, εκείνων που θα ενισχύσουν την προσφορά και την αρωγή τους σε ότι επιδιώκετε να επιτύχετε. Η νευρικότητα βέβαια δεν θα λείψει καθώς οι καλές όψεις εναλλάσσονται με τις δύσκολες. Ελισσόμενοι περισσότερο καταφέρνετε να υποσκελίσετε εμπόδια, να κερδίσετε χρόνο και να επισπεύσετε ολοκλήρωση σχεδίων, βοηθούμενοι από μερικές, σημαντικές σας σχέσεις!

Οικονομικά

Πρόκειται για έναν τομέα που η ευκαιρία εναλλάσσεται με την δυσκολία, η είσπραξη με την πληρωμή και η βελτίωση με τα νέα έξοδα.  ΗΑφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 22 σας  βοηθά να χειριστείτε τον ανθρώπινο παράγοντα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, είτε με μια σειρά συμπτώσεων από γεγονότα, συμβάλλει ώστε να εξυπηρετηθείτε οικονομικά.  Όσοι πιστεύετε ότι έχετε αρκετό δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε στο σημείο να αισθανθείτε μια πρώτη ανάκαμψη σε έναν τομέα που θεωρείτε σημαντικό, επιστρατέψτε τα μέσα που διαθέτετε και ενεργοποιήστε τις επιδιώξεις σας ώστε να ξεπεράσετε σκοπέλους και αντιξοότητες. Επειδή οι γοργοί πλανήτες είναι σε καλή πορεία, κάντε ότι μπορείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις και να πετύχετε μέχρις ενός σημείου, αυτό που θέλετε. Στο τέλος του μήνα, η εργασία θα παίξει υποστηρικτικό ρόλο στη βελτίωση των εισπράξεων.

Εργασία

Η εργασία είναι ενδιαφέρουσα αρκούντως κουραστική και περνάει σε νέα φάση εξέλιξης, βοηθούμενη από την συμπεριφορά κάποιων συνεργατών, ή από την προσφορά κάποιων άλλων που βρίσκονται σε υψηλή θέση. Οι προσπάθειες που καταβάλλετε όμως βοηθούν σε μια αναπτυξιακή πορεία η οποία χρειάζεται κάποιου είδους συντονισμό με το περιβάλλον, το οποίο κι αυτό με τη σειρά του δείχνει σημάδια ανάκαμψης και ελαφρούς ανάπτυξης.  Προτάσεις για συνεργασίες μπορεί να χρειαστούν περαιτέρω επεξεργασία, αλλά φανείτε πρόθυμοι να κάνετε την έξτρα δουλειά που απαιτείται ως προς αυτό. Οι πιέσεις μπορεί να μη λείψουν, αλλά δεν θα λείψουν και οι επιβραβεύσεις. Κατά κανόνα αγαπάτε αυτό που κάνετε, καλώς ή κακώς θα συνεχίσετε να εκτελείτε και θα μπορέσετε σύντομα να εισπράξετε μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση από την εδώ και αρκετούς μήνες γενναία προσπάθεια και εργατικότητα που καταβάλλετε.  Αναζητήστε εκείνους που είναι σε θέση να σας συμβουλέψουν, ή να υποδείξουν συμβουλευτικά σε εσάς, κάτι που σας διαφεύγει.

Αιγόκερως

Δημιουργικές πρωτοβουλίες επιλύουν ζητήματα 

Ο μήνας έχει προκλήσεις που θεωρούνται ουσιαστικές. Εσείς έχετε δυνατότητες να τις αντιμετωπίσετε και να τις τακτοποιήσετε. Ιεραρχήστε ανάγκες και πάρτε πρωτοβουλίες.

Σχέσεις

Ένας τομέας που σας απασχολεί πάντα. Ένας τομέας που διακυμαίνεται συνεχώς και ένας μήνας που κάνει πιο έντονα τα αιτήματά σας για αγάπη ή κατανόηση από τους άλλους. Ο παράγοντας της τύχης εναλλάσσεται. Ο μήνας στο σύνολό του είναι θετικός, άσχετα αν σας κουράσουν κάποιοι ανθρώπινοι παράγοντες, στην επικοινωνία τους μαζί σας. Στις αισθηματικές σχέσεις θα δυσκολευτείτε λίγο μετά τις 15 του μήνα. Σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα που παίζουν ρόλο στη ζωή σας, θα είναι πιο εξελίξιμες. Εργασιακές σχέσεις θα πρέπει να προσεχτούν σε όλο το μήκος του μήνα. Αποφύγετε να προκαλέσετε με συμπεριφορές , ή με εκφράσεις, ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση  ή την πρόοδό σας. Στον αισθηματικό τομέα, φανείτε υποχωρητικοί και περισσότερο ευέλικτοι. Η ανασφάλεια και η ζήλεια είναι κακοί σύμβουλοι, γι αυτό αποφύγετέ τους. Τέλος, μια σχέση από το παρελθόν, μπορεί να κάνει αιφνίδια την εμφάνισή της και να σας προβληματίσει έντονα.

Οικονομικά

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που δεν αλλάζει πολύ από ότι είχε διαμορφωθεί το προηγούμενο διάστημα. Ίσως, μετά τις 15 του μήνα, οι συναλλαγές και οι συνεννοήσεις σας να είναι καλύτερες, ή πιο εξυπηρετικές στην ανταπόκριση των αιτημάτων ή των αναγκών σας, γύρω από τα οικονομικά σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε βοήθεια από τρίτους προκειμένου να καλύψετε μια υποχρέωση. Αρκετοί, ελεύθεροι επαγγελματίες θα καταφέρετε, είτε να βελτιώσετε τις εισπράξεις, είτε να χρηματοδοτηθείτε για κάποιο σχέδιο που έχετε από καιρό σε προετοιμασία. Μετά τις 21 και προς το τέλος του μήνα, θα έχετε έξοδα καινούρια που δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε. Είναι κάτι που πρέπει να χειριστείτε έξυπνα, ή διαλλακτικά. Ίσως χρειαστείτε πίστωση χρόνου, ή πρόσκαιρη βοήθεια από κάποιο δικό σας άνθρωπο.  Κάποιοι όμως θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα αγορά και κάποιοι άλλοι μπορεί να εισπράξετε χρήματα από την πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου το οποίο υπάρχει στο προσκήνιο, εδώ και πολύ καιρό.

Εργασία

Η εργασία για εσάς τους Αιγόκερους, έχει για ακόμα μια φορά, ταλαντεύσεις. Αυτό οφείλεται στο πέρασμα του Άρη στους Διδύμους και που ευαισθητοποιεί τις επαγγελματικές συνεργασίες ή τις νέες εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σας. Χρειάζεστε μια καλύτερη στρατηγική, όσοι καταγίνεστε με πωλήσεις, ή με παροχή υπηρεσιών. Όσοι εργάζεστε σε ένα εποχιακό προϊόν πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και μπορείτε να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση κάποιων από εσάς, που αλλάζετε πόστο εργασίας, ή και αντικείμενο δουλειάς. Η διαδικασία αυτή θα είναι κουραστική, αλλά θα αποδώσει. Γενικότερα όσοι ζήσετε αλλαγές στον εργασιακό χώρο, είναι σκόπιμα καλύτερες, για να είστε καλυμμένοι. Έτσι και αλλιώς, το πέρασμα του Άρη, σας κρατά σε εγρήγορση, σε βασικούς τομείς και μεταξύ αυτών, στον τομέα της δουλειάς σας. Τυχόν προσφορές, ή προτάσεις, έχουν μεγάλη σημασία. Αντιμετωπίστε τις με περισσότερο σκέψη και θετική διάθεση.

Υδροχόος

Φανείτε αποφασιστικοί στα οικονομικά και τολμηροί στα αισθηματικά

Κινηθείτε σωστά στις οικονομικές σας επιδιώξεις και υποχρεώσεις.  στα αισθηματικά σας, δείτε τις καταστάσεις με αισιοδοξία και αφήστε χώρο στο σύντροφό σας να είναι αυτόνομος.

Σχέσεις

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τα αισθηματικά σας και θα πρέπει να επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει, είτε για να βελτιώσετε την ήδη σχέση ή το γάμο σας, είτε για να επικοινωνήσετε και να προβάλετε τον εαυτό σας σε κοινωνικές συναναστροφές. Προσοχή να μην διαταράξετε ισορροπίες, να μην υπερβείτε τα όριά σας και να μην εκφράσετε τη ματαιοδοξία σας σε περιβάλλον που είναι μάλλον συντηρητικό για τις δικές σας απόψεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθείς και σας δημιουργεί θέματα προτεραιοτήτων. Αξιολογήστε τις καταστάσεις, κερδίστε χρόνο και χώρο, καλλιεργήστε την προσμονή όπου σας επιτρέπεται και όπου σας ενδιαφέρει. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 13, φορτίζει τον συναισθηματισμό σας, επαναφέρει μικρές αδικίες του παρελθόντος και αποδιοργανώνει κατά κάποιο τρόπο τα συναισθήματά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο φροντίστε να είστε πιο ευέλικτοι και πιο διπλωμάτες στις επιδιώξεις σας, αν και φαίνεται ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα αισθηματικά σας, τείνει να παγιωθεί και να σταθεροποιηθεί.

Οικονομικά

Φροντίστε ώστε οι οικονομικές σας δοσοληψίες να έχουν άμεσα, ή γρήγορα αποτελέσματα. Οι πιο εκτεθειμένοι οικονομικά, θα κληθείτε να βρείτε τρόπους, ώστε να αποφύγετε περαιτέρω διαρροές του εισοδήματός σας, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο. Έχετε ύπ όψη σας ότι αυτό που λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός, επομένως υπάρχει και το ενδεχόμενο να σας εξαπατήσουν, ή να προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν. Εσείς που δεν διαχειρίζεστε οι ίδιοι την περιουσία σας, ή που ενεργείτε για συμφέροντα τρίτων, φροντίστε ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο όσων διαδραματίζονται στον τομέα αυτόν. Ο Άρης από τους Διδύμους πλέον σας κάνει πιο μαλακούς , αλλά κάποιους και πιο αποφασιστικούς ή αποτελεσματικούς. Καλό θα ήταν να προσαρμόσετε τα κριτήριά σας σε αυτά που μπορούν να γίνουν και όχι σε αυτά που θα θέλατε να γίνουν. Οι λίγες τελευταίες ημέρες του μήνα ευνοούν μετακινήσεις για οικονομικούς σκοπούς.

Εργασία

Ανακαλύπτετε με ανακούφιση νέους τομείς δραστηριότητας. Επιμένετε με αφοσίωση, στις λεπτομέρειες του αντικειμένου που υποστηρίζετε. Αντιμετωπίζετε με θάρρος τις αντίθετε απόψεις εκείνων που έχετε απέναντί σας. Όλα αυτά αποτελούν ένα πολύ δυνατό μίγμα ικανοτήτων, που αποφασίζετε να λειτουργήσετε. Οι λίγοι προηγούμενοι μήνες σας ταλαιπώρησαν στα επαγγελματικά σας και τώρα δεν θέλετε να μείνετε χωρίς σχέδιο, ή ακάλυπτοι σε ότι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Σας συμφέρει όμως να είστε διπλωμάτες παρά επιθετικοί. Διαλλακτικοί και όχι απόλυτοι. Συνεργάσιμοι και όχι ατομιστές. Μετά το πρώτο δεκαήμερο, αρχίζει να βελτιώνεται το κλίμα για όσους από εσάς αποφασίσατε να αντιταχθείτε σε ότι δεν πιστεύατε σαν χρήσιμο στην εργασία σας. Οι περισσότεροι θα έχετε και ένα είδος υποστήριξης από κάποιους οι οποίοι προς το παρόν δεν διαθέτουν μεγάλο εκτόπισμα, στην πορεία όμως και μαζί σας, θα το αποκτήσουν και θα το ενεργοποιήσουν. Τέλος, μην αφήνετε εκτεθειμένους, εκείνους που σας βοήθησαν στο παρελθόν.

Ιχθύες

Βελτίωση σχέσεων, προοπτικές στα πρακτικά ζητήματα.

Επιδιώξτε να επαναφέρετε τις καταστάσεις στα φυσιολογικά τους επίπεδα. Προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα αποκτούν άλλη δυναμική, ενώ η εργασία σας θέλει συγκεντρωμένους στους στόχους σας και ακούραστους.

Σχέσεις

Έχετε τρεις εβδομάδες για να φιλτράρετε τα αισθήματά σας, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν τη σχέση σας, να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας και να δοκιμάσετε νέο μοντέλο συμβίωσης. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 21,καλύπτει τις εγγενείς σας αδυναμίες, ενισχύει με τύχη τις επιλογές σας, αλλά ταυτόχρονα, σας ζαλίζει όσον αφορά στη σωστή επιλογή του χρήσιμου από το πρέπον. Οι περισσότεροι από εσάς αισθάνεστε ικανοί για το ακατόρθωτο, αλλά αυτό πρέπει να συνοδεύεται και από ρεαλιστικές εκτιμήσεις. Πράγματι, μπορείτε να καταφέρετε πολλά μέχρι τις 21, αλλά θα πρέπει να υπολογίσετε το κόστος που θα κληθείτε να καταβάλλετε εκ των υστέρων. Φροντίστε τις βάσεις σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να εξανεμίσει πολλά από τα κατορθώματά σας, ή να σας ενστάξει το αίσθημα του ανικανοποίητου για ακόμα μια φορά. Όσο και αν δεν θεωρείστε επαναστάτες, όταν σας μπει μια παράξενη ιδέα για τα αισθηματικά σας, είστε ικανοί να μην υπολογίσετε τίποτα και κανέναν και να δείξετε έναν εαυτό, άγνωστο ακόμα σε εκείνους που σας αγαπούν.

Οικονομικά

Πρώτοι εσείς αντιλαμβάνεστε την ανάγκη αλλαγών στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την οικονομική σας εμβέλεια. Οι ανάγκες φαίνεται να δημιουργούν ένα ολοένα πιο κλειστό πλαίσιο δραστηριοτήτων και εσείς, πρέπει να λειτουργήσετε με τρόπο που σας παρέχει ασφάλεια, αισιοδοξία και εξέλιξη. Η τόση προσοχή στα οικονομικά και πρακτικά σας θέματα μπορεί να εμποδίσει την ομαλή ροή των αισθηματικών και κοινωνικών σας ζητημάτων. Στην πραγματικότητα όμως, είστε οι μόνοι που αντιλαμβάνεστε τις ευκαιρίες, που υποτάσσετε το συναίσθημα για χάρη της σκοπιμότητας και που κάνετε υπομονή, μέσα από ένα διευρυμένο πλαίσιο κοινωνικών προσκλήσεων. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας στις  16 και αυτό ευνοεί τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, δεχόμενα και την σιωπηλή υποστήριξη του Κρόνου από τον Υδροχόο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που επιμένουν να υποστηρίζουν την εξασφάλισή σας, μέσω σημαντικών προσπαθειών και βελτιώσεων των ικανοτήτων σας. Διαβουλεύσεις και συνεργασίες θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά και το πιθανότερο είναι να μην καταλήξετε σε συμπέρασμα ή να μην βοηθήσετε πριν περάσει ένα διάστημα δύο – τριών μηνών ακόμα.

Εργασία

Μπορείτε να κάνετε μια ανάπαυλα στα επαγγελματικά σας θέματα, χωρίς όμως να χαλαρώσετε εκείνες τις προσπάθειες που δίνουν συνέχεια στις εξελίξεις που σας αφορούν. Οι πιο προνοητικοί από εσάς, έχετε καταφέρει να αυτοματοποιήσετε τη σύνδεση με τα κέντρα λήψης αποφάσεων , γεγονός που σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο στις σημαντικές επαγγελματικές σας διεργασίες . Και αφού έχετε τον έλεγχο, μπορείτε τώρα να κάνετε μια ανάπαυλα, μικρές διακοπές, ή να ασχοληθείτε με μια αγαπημένη σας δραστηριότητα. Το παράδοξο είναι ότι, ενώ αυτός ο μήνας περιπλέκει κάπως τα πράγματα στους άλλους τομείς, όσον αφορά την εργασία, διατηρείται η ομαλότητα και επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις σας. Όσοι σκέφτεστε μια επέκταση, ή ότι ήρθε ο καιρός να ξεφύγετε από τα όρια που σας έχουν καθορίσει οι άλλοι, μπορείτε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα να συγκεκριμενοποιήσετε τις βλέψεις σας και να στοχεύσετε με ακρίβεια στο μέλλον που θεωρείτε ότι σας αντιπροσωπεύει.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις

Μνημόσυνο ενός έτους για τον Κώστα Βουτσά: H συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

Survivor 4: Ο κακός χαμός στην κόκκινη ομάδα – Έρχονται επικοί καβγάδες

Survivor: Τυχεροί οι παίκτες – Το δώρο που τους κάνει η παραγωγή!

Survivor 4: Πρόβλημα υγείας για την Έλενα Κρεμλίδου – Τι συνέβη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου

Tinad