ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

«Ο πατέρας μου αρρώστησε και από τη στεναχώρια έβγαλα τη Νόσο του Κρον»: Σοκάρει η Λάουρα Καραΐσκου

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Λάουρα Καραΐσκου μίλησε για τα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει τόσο η ίδια όσο κι ο πατέρας της.

Μιλώντας στο ΟΚ, η Λάουρα αποκάλυψε πως ο πατέρας της αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και από τη στεναχώρια έβγαλε τη Νόσο του Κρον.

«Ξεκίνησα να δουλεύω από πολύ μικρή, μας είχαν βάλει στη νοοτροπία οι γονείς μας πως για να κάνεις αυτό που θέλεις, πρέπει να έχεις και τα δικά σου χρήματα. Στα 14 μου, έκανα μπέιμπι σίτινγκ τα Σαββατοκύριακα στο παιδί μιας φίλης της μητέρας μου. Μετά, δούλευα στο μαγαζί με χειροποίητα κοσμήματα που είχε η μητέρα μου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Στα 18 μου εργάστηκα ως σερβιτόρα και στα 21 έκανα μια παύση γιατί μεσολάβησε ένα άσχημο συμβάν με την υγεία του πατέρα μου και ύστερα με τη δική μου υγεία» είπε η Λάουρα.

Στη συνέχεια μίλησε για την περιπέτεια του πατέρα της: «Ο πατέρας μου ήταν τρεις μήνες σε κώμα. Είχε πάθει μαζική πνευμονική εμβολή και ανεπάρκεια καρδιάς. Ουσιαστικά είχε ραγίσει το πόδι του, φόρεσε μπότα κι έκανε μια σειρά από αντιπηκτικές ενέσεις, οι οποίες δημιούργησαν αλλεργία. Το γύρισε στα αντιπηκτικά χάπια και αυτά του έκανα μικρούς θρόμβους στα πνευμόνια. Σώθηκε από θαύμα, Ήταν το 2013 που μπήκε στο νοσοκομείο με δύσπνοια και την επόμενη βρισκόταν διασωληνωμένος στην εντατική. Για την αποκατάσταση χρειάστηκε επίσης πολύς καιρός. Τώρα παίρνει αναπηρική σύνταξη κι αντιμετωπίζει ακόμα κάποια θέματα υγείας».

«Βγήκε ο πατέρας μου από το νοσοκομείο και μπήκα εγώ. Από τη στενοχώρια και το άγχος έβγαλα αυτοάνοσο, τη Νόσο του Κρον, η οποία χτυπά στο πεπτικό σύστημα και κάνει φλεγμονές παντού. Για μία εβδομάδα δεν ξέραμε τι έχω, φοβόμασταν μήπως έχω το «κακό». Το αντιμετώπισα με θετικότητα, ξέρω ότι τα αυτοάνοσα δεν ξεπερνιούνται, «κοιμούνται» μέσα σου. Στο νοσοκομείο ήθελαν να με φορτώσουν με κορτιζόνη, αντιβίωση, ανοσοκατασταλτικά. Μου έλεγαν «δεν θα ξαναφάς, δεν θα ξαναπιείς». Τους απαντούσα «Είμαι 21 χρονών, δεν γίνεται αν μου λέτε αυτά τα πράγματα». Το πιο δύσκολο βέβαια σε όλη την διαδικασία ήταν πως γιά έξι μήνες έτρωγα μόνο βραστά κολοκυθάκια! Έχασα δέκα ολόκληρα κιλά», αποκάλυψε.

Ειδήσεις 

8 λέξεις-αποκλειστικό: Ένας θάνατος, ένας εκβιασμός και μια μεγάλη ανατροπή

Άγριες Μέλισσες-αποκλειστικό: Ο Κωνσταντής θα κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω

Βγήκαν τα… μαχαίρια στο Survivor: Όταν ρίξει την μάσκα που φοράει, θα καταλάβω ποια είναι η Κάτια