ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Για πολλούς λόγους σόκαρε ο Βαλάντης: Το γράμμα χωρισμού που διάβασε on air και η αποκάλυψη για το σεξ στο καμαρίνι του [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Πολλούς λόγους για να προκαλέσει είχε η συνέντευξη του  τραγουδιστή Βαλάντη στον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Πρώτα βγήκε με ένα αδιάβροχο, δεύτερο διάβασε on camera το σκληρό μήνυμα χωρισμού που είχε λάβει από την πρώην σύντροφό του, και τρίτο παραδέχτηκε πως έχει κάνει έρωτα με θαυμάστρια του γιατί τον παρακάλεσε επειδή δεν ήταν εμφανίσιμη!

Για το τελευταίο ο Βαλάντης είπε: «Ήρθε στο καμαρίνι μια κοπέλα που δεν ήταν όμορφη αντικειμενικά και μου λέει «Βαλάντη, θέλω να κάνουμε έρωτα. Επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη, δεν θέλει κανένας μαζί μου». Λέω «εντάξει». Δεν το μετάνιωσα. Γιατί να μετανιώσω».

Ακούγοντας τα παραπάνω Αφροδίτη Γραμμέλη: «Όλοι συναντούμε ανθρώπους απελπισμένους στη ζωή μας, γιατί μπορεί να τους έχει απορρίψει κάποιος ή μπορεί να μην έχουν κατακτήσει αυτό που πραγματικά τους αξίζει και επιθυμούν. Σε αυτή την κοπέλα άξιζε κάτι καλύτερο… Είναι θλιβερό. Με όλο αυτό το σκηνικό εμένα μου σηκώνεται η τρίχα».

Για τον οδυνηρό χωρισμό του είπε: «Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και ο άλλος θεωρείς ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει και γυρίζει και σου λέει «Δεν είσαι ένα τίποτα». Τότε τόσα χρόνια τι έκανες με αυτόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως».

Στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το μήνυμα: «Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου», διάβασε ο Βαλάντης.

Ειδήσεις 

Πρόγνωση καιρού: Ο καιρός μας κάνει πλάκα – Καλοκαίρι στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, χιονιάς στην Ευρώπη

Τρόμος στο Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί – Είχαν Άγιο οδηγός και επιβάτης

Καπιτώλιο: Και πέμπτος νεκρός μετά την εισβολή των οπαδών του Τραμπ – Οχι λέει ο Πενς στην παύση του Τραμπ

Τηλεκπαίδευση: Ξανανοίγουν σήμερα τα μικρόφωνα για τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων – Με ποιο SMS θα πηγαίνουμε στα δημοτικά

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr