ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η «Φωτεινή» από τις «Άγριες Μέλισσες» παντρεύτηκε στα 48 της

Newsroom eleftherostypos.gr

Sπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε το βράδυ της Πέμπτης η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη, η τηλεοπτική Φωτεινή από τις Aγριες Μέλισσες.

Μιλώντας στο The 2night Show η ηθοποιός είπε ότι νιώθει τυχερή με τη συμμετοχή της στις Αγριες Μέλισσες, αυτή τη δύσκολη εποχή για τους ηθοποιούς «Μεσα στην καραντίνα μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Χαρίτος και μου είπε για τη σειρά! Εγώ ήμουν φαν, έβλεπα Άγριες Μέλισσες και κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι. Με πήρε και ο Μαρκουλάκης για να παίξω στο “3ο στεφάνι”. Δύο μεγάλα δώρα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και συμπλήρωσε «40 χρόνια κάνω θέατρο αλλά αυτό ήταν… Τι να πω… Ίσως τον αγάπησα πάρα πολύ τον ρόλο, ήταν οι συνθήκες τέτοιες, είναι η χημεία με την Μαρία Κίτσου που δένει πάρα πολύ, είναι το όλο κλίμα, είναι το σενάριο που είναι καταπληκτικό…Πάντως κάτι έχει το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ».
«Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα» πρόσθεσε συνεχίζοντας αινιγματικά: «Ε, δεν θα μείνουμε και στη φυλακή για όλη μας τη ζωή! Σιγά σιγά θα την κάνουμε και εμείς». Έτσι, ίσως, επιβεβαιώνει έμμεσα πως ο ρόλος της στις Αγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθεί.

Επίσης, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως «τα γυρίσματα γίνονται στο Δρομοκαϊτειο και στα κελιά των παλιών τροφίμων. Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος που αφέθηκα να νιώσω πως θα ήταν να ζεις εκεί».

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «Από μικρή επειδή ήμουν λίγο παχουλή έλεγα να βρω έναν άντρα που να είναι ζωγράφος και του αρέσει η αναγέννηση και έτσι έγινε. Βρήκα άντρα ζωγράφο και του άρεσε η αναγέννηση! Ήμουν κατά του γάμου κάποια στιγμή μετά τα 40 η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα! Και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος. Ο Τάκης Τζίφας. Ένιωσα αμέσως εμπιστοσύνη. Σαν να μου έστειλαν οι γονείς μου αυτό τον άνθρωπο! Παντρεύτηκα στα 48» είπε η ηθοποιός.

«Περνάμε πολύ ωραία με τον Τάκη! Όχι απλώς δεν βαριόμαστε, λείπουμε ο ένας στον άλλο. Ο έρωτας θέλει τετραγωνικά και σεβασμό στη ζωή και τη δουλειά του άλλου…Στην αγάπη πρέπει να μπαίνεις στη θέση του άλλου» συμπλήρωσε.