ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ζώδια και Νοέμβριος: Είμαι Σκορπιός και έχω γενέθλια – Όλα όσα θα γίνουν από σήμερα και για έναν χρόνο

Newsroom eleftherostypos.gr

Το δώρο μου στα γενέθλιά μου είναι η απόφαση να υποστηρίξω ό, τι συμβάλλει στην ευτυχία μου. Τώρα που έχω πληρώσει το κόστος των συμβιβασμών μου, νιώθω ότι ήρθε ο καιρός να απαλλαγώ από αυτούς και να διεκδικήσω ό, τι μου ανήκει, έτσι ώστε να αποφασίζω εγώ για το μέλλον και πως θα το διαχειριστώ!

Aπό τον Νίκο Διαμαντή

Μετά τις δύσκολες συνθήκες και τις σημαντικές ανατροπές που έφερε στην επαγγελματική μου ζωή το 2020, είναι φυσικό να περιμένω καλύτερες μέρες από τα τωρινά μου γενέθλια και μετά. Όπως δείχνουν οι αστρολογικές όψεις όμως θα χρειαστεί να κάνω ακόμα λίγη υπομονή ώστε να δω πιο καθαρά την κατεύθυνση που θα δώσω στις προσπάθειές μου μέχρι τα επόμενά μου γενέθλια.

Ενθαρρυντικό στοιχείο είναι η είσοδος του Δία στον Υδροχόο και του Άρη στον Ταύρο στις αρχές κιόλας του 2021. Σύμφωνα με τις κύριες όψεις  φαίνεται πως η χρονιά που ακολουθεί μπορεί να είναι αρκετά προοδευτική καθώς είμαι αποφασισμένος να επιτύχω αυτό που έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό και στην καρδιά  μου.

Ο Κρόνος από την άλλη συνεχίζει την πορεία του στον Αιγόκερω και μου δίνει κάθε ενίσχυση που χρειάζομαι στις δύσκολες στιγμές, ιδιαίτερα όταν διακυβεύονται σημαντικά μου συμφέροντα. Φροντίζω ώστε το υπόλοιπο του 2020 να βοηθήσει τις βλέψεις και τις επιδιώξεις μου πλησιάζοντας τα κατάλληλα άτομα, ή εξελίσσοντας τις ιδιότητες και τις γνώσεις μου. Αυτό που θα φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό αυτήν την χρονιά είναι η διπλωματία και η ελαστικότητα απέναντι σε οτιδήποτε φαίνεται ικανό να με εμποδίσει, να με καθυστερήσει, ή να με αναγκάσει να αμφιβάλλω για όσα έχω ήδη δρομολογήσει ή θέσει σε εφαρμογή. Οι εκλείψεις μετακινούνται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και φαίνεται να επηρεάζουν τα οικονομικά, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις φιλοσοφικές εξηγήσεις, τη διδασκαλία και την προσφορά μου στο σύνολο. Μερικά όνειρα φαίνονται πολύ κοντά και πολύ απτά, αρκεί να μην φοβηθώ την αλλαγή ρόλου και, σε ορισμένες περιπτώσεις και αλλαγή τόπου διαμονής και εργασίας.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πότε θα πειστώ να κάνω τα νέα ξεκινήματα και πως θα μπορέσω να διακρίνω τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν, καθώς το περιβάλλον εξακολουθεί να είναι ρευστό και αρκετά αναθεωρητικό. Οι περιορισμοί και τα κάθε είδους μέτρα δεν με φοβίζουν, αλλά με εκνευρίζει η συμπεριφορά των άλλων, ιδιαίτερα τον Χειμώνα που ακολουθεί και όταν η απροθυμία τους να συμμετέχουν σε αναπτυξιακά σχέδια, προβάλουν αντίθεση και κωλύματα με αφορμή ασήμαντες λεπτομέρειες.  Ο Χειμώνας αυτός είναι για εμένα περίοδος χωρίς ανακατατάξεις, γεγονός που μου επιτρέπει να παραμείνω σταθερός και να ενισχύσω κάθε δικλείδα ασφάλειας που διαθέτω. Αν έχω νομικές εκκρεμότητες, ή διαφορές με την εργοδοσία, τους πελάτες και άλλους παράγοντες,  μπορώ να επωφεληθώ από την υπολειτουργία των δικαστικών αιθουσών, ώστε να επεξεργαστώ καλύτερα τις θέσεις μου

Ο Φεβρουάριος του 2021 οριοθετεί ένα ενδιαφέρον διάστημα για την αισθηματική μου ζωή, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Κριό στις 2 και παραμένει εκεί μέχρι τις 6 Ιουνίου. Η επιθυμία και οι διαδρομές της θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό  των εμπειριών μου σε όλη τη διάρκεια του 2021. Σαν σοφός θα κάνω σημαντικές ανακαλύψεις και παραδοχές! Σαν ανικανοποίητος, θα επιδιώξω να φτάσω επιτέλους στα όριά μου, καθώς οι  πλανητικές όψεις που σχηματίζονται με επηρεάζουν ποικιλοτρόπως. Άλλες φορές με βοηθούν να εμβαθύνω σχέσεις και να ανακαλύψω ερωτικές ικανοποιήσεις με τον κατάλληλο σύντροφο, ενώ άλλες φορές μου δημιουργούν σημαντικό ανικανοποίητο. Στο γάμο πρέπει να είμαι προσεκτικός ώστε να έχω τον έλεγχο και να μην αφήσω ούτε να παρασυρθώ, ούτε να παρασύρω σε σημεία χωρίς επιστροφή για χάρη μιας ικανοποίησης, ή του αντίθετου. Στις ελεύθερες σχέσεις πρέπει να προσέξω και να μην επιδιώξω κανενός είδους μονιμότητα εξ αιτίας μιας ακατάλληλης, η διαφορετικής εμπειρίας. Εγώ που επιδιώκω τις ανατροπές, είμαι και ο πρώτος που κινδυνεύω από αυτές και την έκταση που θα πάρουν στη ζωή μου.

Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 26 Μαίου, δημιουργεί έκτακτα οικονομικά ζητήματα, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα υποχρεώσεων, αν συνδυαστούν και με άλλες εκκρεμότητες που έχω αφήσει να δημιουργηθούν γύρω μου. Η υγεία και η ψυχολογική μου διάθεση χρειάζονται προσοχή και στις αρχές Ιουνίου καθώς στις 10 επηρεάζομαι από την επόμενη έκλειψη, ηλιακή αυτήν την φορά στους μεταβλητούς Διδύμους.  Η πολυπόθητη συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να με απασχολήσει για όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι καθώς αισθάνομαι πως οι προσφορές μου σε αυτόν τον τομέα, παραμένουν έωλες, η τουλάχιστον δεν έχουν την ανταπόκριση μέχρι τα άκρα που επιθυμώ. Συνειδητοποιώ τότε ότι έχω αφήσει αρκετό χώρο σε ψευδαισθήσεις  οι οποίες καθρεφτίζουν τις ανάγκες μου για συναισθηματική και ερωτική κάλυψη.  Όλο αυτό το ανικανοποίητο θα ενταθεί, το διάστημα μεταξύ 16 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη και ο Δίας θα συμπορεύονται  στο ζώδιο του Υδροχόου. Τότε θα φανεί η αξία της εμπειρίας και η διάθεση να αναγνωρίσω τα οφέλη της εποικοδομητικής συντροφικότητας.

Το Φθινόπωρο επανέρχεται το ζήτημα της ιδιοκτησίας που με απασχόλησε μερικώς την Άνοιξη. Εγείρονται θέματα με διπλή ιδιοκτησία, είτε κινητής, είτε ακίνητης περιουσίας. Καταφεύγω σε συμβουλές ειδικών και παραμένω πιστός στις υποδείξεις τους. Επίσης η εργασία χρειάζεται αναπροσαρμογές και αναγκαστικές αλλαγές. Παρόλο που μπόρεσα να υπηρετήσω τις φιλοδοξίες μου κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2021, τώρα προκύπτουν θέματα ανταγωνισμού και εμποδίων που προβάλλονται αιφνίδια και απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.  Η σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στον απέναντί μου Ταύρο, έρχεται να διαφοροποιήσει το συναίσθημα από την πραγματικότητα. Κάποιες σουρεαλιστικές καταστάσεις μπερδεύουν το πιθανό με το απίθανο και μου θέτουν διλήμματα στα οποία πρέπει να ανταποκριθώ και να επιλέξω άμεσα. Η άμυνά μου είναι να θολώσω ακόμα λίγο τα νερά και να δημιουργήσω αντιπερισπασμούς ώστε να κερδίσω χρόνο.

Με όλα αυτά, φαίνεται πως η περίοδος των γενεθλίων μου του 2021 θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθόλου συνηθισμένη και εξαιρετικά δραστήρια. Θα έχω τα μέσα να ανταποκριθώ σε προκλήσεις, σε συνεργασίες, σε συναισθηματικές ανάγκες και σε πρακτικές ανάγκες οικονομικής φύσεως. Ήδη νιώθω ανυπόμονος για αυτά που θα συμβούν μετά τα γενέθλιά μου που πλησιάζουν!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Tinad

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Το νου σας: Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν θα σου πουν ποτέ τον… πόνο τους

Evanthia Karra

Πρόσεξε μην φας κέρατο – Αυτά είναι τα ζώδια που θα απιστήσουν το 2021

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου

Tinad