Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ερωτική αστρολογία: Είστε Κριός; Όλα όσα θα συμβούν στο… κρεβάτι σας μέχρι το τέλος του χρόνου!

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Άρης στο ζώδιό σας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των όσων θα ακολουθήσουν το δεύτερο μισό του 2020. Η ερωτική σας διάθεση είναι δεδομένη, αλλά πρέπει να τηρήσετε κανόνες και ισορροπίες!

Από τον Νίκο Διαμαντή

Η χρονιά του 2020 φαίνεται πως εστιάζει περισσότερο σε πρακτικά για εσάς θέματα, αφήνοντας μικρά περιθώρια για μεγάλες ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες. Όντας ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων μέχρι και το τέλος της χρονιάς, εσείς αποφασίζετε που θα ρίξετε το βάρος της προσοχής σας και με ποια θηρία θα πολεμήσετε.

Ο Άρης στο ζώδιό σας και στο φυσικό του σπίτι ενισχύει τις προσπάθειές σας για μια καλύτερη τοποθέτηση στα ζητήματα που σας αφορούν, ενώ στα αισθηματικά σας είστε πιο αποφασισμένοι και καλά οπλισμένοι. Έτσι διεκδικείτε ανθρώπους, κρίνετε συμπεριφορές, τελειώνετε με ότι δεν έχει μέλλον και ξεκινάτε μια εσωτερική αναμόρφωση, επιλέγοντας να συμπλεύσετε με τα δεδομένα που επικρατούν γύρω σας, αλλά αυτή τη φορά, από θέση ισχύος.

Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 13 Νοεμβρίου, πάντα στο ζώδιό σας, αποδυναμώνει λίγο την ορμητική σας διάθεση, αλλά από την άλλη μεριά, σας γλιτώνει από μεγαλύτερους μπελάδες, καθώς το σκηνικό της καθημερινότητάς σας είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο.

Η Αφροδίτη, που λίγο σας παραπλάνησε την Άνοιξη με την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους, φρόντισε να διογκώσει το ανικανοποίητο του χαρακτήρα σας τον Ιούλιο αφότου γύρισε  σε ορθή πορεία.

Τον Σεπτέμβριο  η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και είναι ο μήνας που θα χαρακτηρίσει αισθηματικά και ερωτικά όλη τη χρονιά για τους περισσότερους από εσάς. Προβλέπεται ότι θα εντυπωσιαστείτε και θα εντυπωσιάσετε. Θα δώσετε βήμα στην υπερβολή του χαρακτήρα σας και δεν θα υπολογίσετε εμπόδια στην ερωτική σας ικανοποίηση. Πάρτε όμως τις απαραίτητες προφυλάξεις απέναντι στον κοινωνικό σας περίγυρο. Ότι συμβεί, ή αλλάξει τώρα θα αφήσει έντονο αποτύπωμα στη ζωή σας. Η ευεργετική του χροιά θα επηρεάσει τον χαρακτήρα σας, ενώ η αρνητική του πλευρά μπορεί να σας υποδουλώσει σε έναν ανέφικτο στόχο και σε μια ανικανοποίητη προσπάθεια, καθώς ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 10 του μήνα. Επίσης αυξάνει την  λίμπιντο και επηρεάζει σκεπτικό, συμπεριφορά και αποφάσεις.

Είναι τότε που ξεκινά μια περίοδος μηνών στην οποία θα κληθείτε να υπερασπιστείτε την συναισθηματική σας αυτοδιάθεση, την αναζήτηση της εσωτερικής σας πληρότητας, αλλά και που θα δώσετε κάποιο αντάλλαγμα, ορισμένες φορές σοβαρό, για να διατηρήσετε στεγανές τις προσωπικές σας ευαισθησίες.

Κάποιοι θα βρεθούν σε θέση ισχύος απέναντί σας τον Οκτώβριο και δεν θα είναι άλλοι από εκείνους οι οποίοι ζουν τυπικά δίπλα σας. Εκείνοι που δεν δέχονται αλλαγές και εκείνοι που τους χρησιμοποιεί το σύστημα για θεματοφύλακές του. Γάμος, οικογένεια, μητέρα, είναι θεσμοί ισχυροί στη ζωή σας, που όμως σας έχουν αποστερήσει τη χαρά από την καθημερινότητά σας. Η διέξοδός σας είναι η εργασία, η καλλιτεχνική έκφραση, η κατάδυση στον εσωτερικό σας κόσμο και ο εποικοδομητικός διάλογος με τον εαυτό σας. Κάποιοι θα αντιδράσετε πληγώνοντας εκείνους που σας αγαπούν, κρίνοντάς τους αυστηρά και αδιαφορώντας για τα αισθήματά τους.  Όμως θα μαζευτείτε γρήγορα από αυτή σας την επιλογή γιατί η Αφροδίτη περνά στον απέναντί σας Ζυγό και σας περιποιείται με μικρές ικανοποιήσεις και αναίρεση της πίεσης.

Αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί και τις δύο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου. Στις 14, ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και ενισχύει τις παραινέσεις της Αφροδίτης για περιπέτεια, έντονη κοινωνική ζωή, ανάπτυξη σχέσεων και ταξιδιών, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν και δεν έχουν προκύψει περιορισμοί εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Ταύρο και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, που σχηματίζουν δύσκολες όψεις με τον Άρη στη φυσική του θέση στο ζώδιό σας  και με την Αφροδίτη στο Ζυγό.

Όλες οι μάχες που δίνετε το 2020 για να υπερασπιστείτε την ερωτική και συναισθηματική σας πληρότητα, φαίνεται να αποδεικνύουν την αξία τους τον Δεκέμβριο, με το κλείσιμο της χρονιάς. Ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο στις 20 του μήνα και εκεί ξεκινά μια περίοδος συμφιλίωσης και αποδοχής. Τακτοποίησης και κατανόησης. Αποκόλλησης από το  όποιο άκαρπο παρελθόν και ανανέωσης προοπτικών για το μέλλον. Είναι τότε που η κάθε δικαιολογία θα αποδείξει το ισχυρό της  υπόβαθρο, τη διαχρονική αξία των αλλαγών που θα έχουν εδραιωθεί και της δικής σας πεποίθησης ότι όλα αυτά σας φέρνουν στην νέα χρονιά χωρίς αμφιταλαντεύσεις και χωρίς την αίσθηση μιας ανούσιας υποχρέωσης!

Από το περιοδικό Ερωτική Αστρολογία που κυκλοφόρησε από τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εφιαλτική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια – Άσχημο το Σαββατοκύριακο

Λάμπρος Κατσαρός

Έκτακτη προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου – Συναγερμός για 4 ζώδια

Λάμπρος Κατσαρός

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μείνουν μόνο όσα έχουν γερές ρίζες – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου και Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom